Vejledninger

Sådan stoppes Spotify fra åbning ved opstart

Spotify er en musikstreamingsplatform, der giver dig mulighed for at streame musik lige fra dine enheder. Denne service tilbyder også en desktop-app til Windows-brugere. Desværre står mange Windows-brugere over for problemer med Spotify-appen. Spotify-appen fortsætter med at starte sig selv ved hver opstart af Windows.

Dette ville have været normal adfærd, fordi mange apps i dag kommer med en indstilling, der giver dem mulighed for at starte i starten af ​​Windows, og denne mulighed er som standard slået til. Men i dette tilfælde bemærker brugerne, at Spotify-appen altid starter ved opstart af Windows, selvom de har slukket for auto-start-indstillingen fra appen.

Hvad får Spotify-appen til at åbne ved opstart?

Her er en liste over ting, der kan få Spotify-appen til at åbne ved opstart.

 • Spotify-appindstillinger: Den første og mest almindelige ting, der forårsager dette, er Spotify-indstillingerne. Mange af brugerne er ikke engang bekendt med denne mulighed i Spotify-appen, og da den er tændt som standard, ser mange brugere, at appen tændes af sig selv ved hver opstart. Og selvom du vil deaktivere auto-start-indstillingen, er denne mulighed godt skjult, så det gør det virkelig svært for ikke-teknisk-kyndige brugere at slå den fra.
 • Windows opdatering: De seneste Windows-opdateringer kan også forårsage dette problem. Der er en funktion i Windows, der genåbner de applikationer, der var åbne ved sidst nedlukning. Så selvom din auto-start-indstilling er slået fra, starter Spotify-appen ved næste opstart, hvis du havde Spotify-appen åben ved lukningstidspunktet.

Bemærk:

Sørg for, at Spotify-appen er lukket, inden du lukker computeren. Dette hjælper dig med at indsnævre det problem, der muligvis forårsager dette. Hvis appen ikke automatisk starter ved næste opstart, betyder det, at problemet var forårsaget af Windows-funktionen.

Metode 1: Deaktiver automatisk start fra Spotify-appen

Dette er den første ting på din opgaveliste i færd med at slippe af med Spotify-autostartsproblemet. Der er en mulighed, der lader Spotify-appen starte automatisk ved hver opstart. Hvis du slukker det, kan det løse problemet for dig. Hvis du allerede har deaktiveret denne mulighed, skal du gå til den næste metode. Ellers skal du følge nedenstående trin.

 1. Åbn Spotify-app
 2. Klik på pilen nedad ved siden af ​​dit billede, og vælg Du kan også holde nede CTRL-nøgle og tryk på P for at åbne disse indstillinger
 1. Vælg Avancerede indstillinger
 1. Du skal kunne se en indstilling med navnet Åbn Spotify automatisk, når du logger på computeren. Det skal være under Opstart og Windows-opførsel. Vælg Ingen fra rullemenuen

Det er det. Dette skal forhindre, at appen starter ved hvert login.

Metode 2: Deaktiver Spotify App automatisk start via Jobliste

Windows giver en måde at få adgang til listen over applikationer, der er planlagt til at køre ved hver opstart. Du kan se på denne liste og deaktivere automatisk start af Spotify-appen fra denne liste. Følg trinene nedenfor

 1. Tryk og hold CTRL-, SHIFT- og Esc-tasterne samtidigt (CTRL + SKIFT + ESC). Dette åbner task manager
 2. Klik på Start op Dette skal vise en liste over apps, der er planlagt til at åbne ved hver opstart
 3. Find Spotify-appen fra denne liste, og vælg den
 4. Klik på Deaktiver fra nederste højre hjørne

Dette bør deaktivere automatisk start af Spotify-appen.

Metode 3: Deaktiver Tillad, at Spotify åbnes fra internettet

Selvom det ikke giver meget mening, men mange brugere bemærkede, at deaktivering af denne mulighed på en eller anden måde løser problemet med automatisk start med Spotify-appen. Så bare slå denne mulighed fra ved at følge nedenstående trin.

 1. Åbn Spotify-app
 2. Klik på pil nedad ved siden af ​​dit billede, og vælg Du kan også holde CTRL-nøgle og tryk på P for at åbne disse indstillinger
 1. Vælg Avancerede indstillinger
 1. Sluk det Tillad, at Spotify åbnes fra internettet Det skal være under afsnittet Opstart og Windows-adfærd, og det skal være tændt som standard

Kontroller, om dette løser problemet. Hvis problemet ikke er løst, når du har slået denne mulighed fra, skal du også prøve at deaktivere Spotify-appen fra Jobliste (følg metode 2). Hvis problemet er rettet, kan du holde denne mulighed slået fra, indtil problemet er løst af Spotify-udviklerne i de kommende opdateringer.

Metode 4: Omdøb Spotify App Exe-fil

Omdøbning af Spotify-appens eksekverbare fil (spotify.exe) og Spotify-launcher's eksekverbare fil (SpotifyLauncher.exe) løser problemet for dig. Så følg nedenstående trin for at omdøbe Spotify-eksekverbare filer.

 1. Gå til dit skrivebord, højreklik på Spotify genvejsikon og vælg Slet
 2. Tryk og hold CTRL-, SHIFT- og Esc-tasterne samtidigt (CTRL + SKIFT + ESC). Dette åbner task manager
 3. Klik på Processer fanen
 4. Du skal være i stand til at se spotify.exe-processen kører på listen. Hvis du ikke kan se det, skal du køre Spotify-appen.
 5. Højreklik det spotify.exe behandle og vælge Åbn filplacering
 1. Luk nu Spotify-appen, hvis den åbnes
 2. Højreklik det spotify.exe fra filudforskeren, og vælg Omdøb. Tilføj en ekstra 1 til navnet, og tryk på Gå ind. Det bør være spotify1.exe nu. Bemærk: Du kan navngive det, hvad du vil, pointen er at omdøbe det.
 1. Nu Højreklikspotifylauncher.exe fra filudforskeren, og vælg Omdøb. Føj en ekstra 1 til navnet, og tryk på Gå ind. Det bør være spotifylauncher1.exe nu.

Dette bør forhindre, at Spotify-appen kører ved hver opstart. Du kan højreklikke på spotify1.exe og vælge Opret genvej. Du kan klippe / indsætte eller trække det til skrivebordet, så du kan bruge denne genvej til at åbne Spotify-appen.