Vejledninger

Fix: Windows Media Player kan ikke rippe et eller flere spor fra cd'en

Flere Windows-brugere rapporterer, at de er forhindret i at rippe musik med Windows Media Player af "Windows Media Player kan ikke rippe et eller flere spor fra cd'en”Fejl. De mest berørte brugere rapporterer, at problemet opstår, når de prøver at rippe en lyd-cd.

Hvad forårsager, at Windows Media Player ikke kan rippe et eller flere spor fra cd-fejlen?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de metoder, de brugte til at løse problemet. Baseret på det, vi samlet, er der flere almindelige scenarier, der typisk udløser denne særlige fejlmeddelelse:

 • Fejlretning er deaktiveret - Windows Media Player er udstyret til at rette mindre fejl, der ikke kan løses konventionelt. Denne mulighed er dog som standard deaktiveret, så du bliver nødt til at aktivere den manuelt.
 • Ikke-tilgængelige placeringer er angivet som biblioteker - Dette er en velkendt WMP-fejl, der har manifesteret sig siden Windows Vista. Det sker normalt, hvis et af de specificerede musikbiblioteker faktisk er et ødelagt rip-sted.
 • CD bliver flået til lav kvalitet - Du kan muligvis se fejlmeddelelsen, fordi du prøver at rippe cd'en til en lav kvalitet. Hvis det er tilfældet, omgår du sandsynligvis problemet ved at sikre, at du ripper til en forbedret lydkvalitet.

Hvis du kæmper for at løse dette særlige problem, giver denne artikel dig en samling af bekræftede fejlfindingstrin. Nedenfor har du en liste over metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt til enten at løse eller omgå problemet.

For de bedste resultater skal du følge nedenstående metoder i den rækkefølge, de annonceres, indtil du snubler over en løsning, der løser problemet i din særlige situation.

Metode 1: Aktiver fejlkorrektion

Nogle berørte brugere har formået at løse problemet ved at åbne indstillingsmenuen i Windows Media Player og aktivere fejlkorrektion. Dette kan gøres ved at åbne menuen Funktioner og kontrollere fejlkorrektion for både ripping og afspilning.

Fejlkorrektion gør det muligt for Windows Media Player at afspille eller rippe cd'er, der indeholder fejl. Dette kan være nyttigt, hvis du støder på problemet på grund af en skrivefejl til cd.

Her er en hurtig guide til, hvordan du aktiverer fejlkorrektion i Windows Media Player:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “wmplayer”Og tryk på Gå ind at åbne Windows Media Player (WMP).
 2. Inde i Windows Media-afspiller skal du højreklikke på et ledigt sted, hvor båndet skal være, og vælge Værktøjer> Indstillinger.
 3. I Muligheder skærmbillede, gå til Enheder fanen og vælg din CD / DVD-brænder (den, du vil bruge til at rippe dine musikfiler. Klik på Ejendomme menu.
 4. I Ejendomme skærm på din DVD-brænder, aktiveret Digital for begge Afspilning og Hvil i fred, derefter markere det felt, der er knyttet til Brug fejlforbindelse. Endelig skal du trykke på Anvend for at gemme ændringerne.
 5. Prøv at rive musikken igen og se om du stadig får den samme fejlmeddelelse.

Hvis du stadig ser "Windows Media Player kan ikke rippe et eller flere spor fra cd'en”Fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Øg kvaliteten af ​​den rippede musik

Andre brugere, der støder på den samme fejlmeddelelse, har formået at løse problemet efter brug af Lydkvalitet skyderen for at indstille den til den højeste (eller næsthøjeste) tilgængelige kvalitet. Flere berørte brugere rapporterede, at når denne indstilling var aktiv, stødte de ikke længere på “Windows Media Player kan ikke rippe et eller flere spor fra cd'en”Fejl.

Her er en hurtig guide til justering af kvaliteten af ​​Rip-indstillinger for at eliminere fejlmeddelelsen:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “wmplayer”Og tryk på Gå ind at åbne op Windows Media Player.
 2. Inde i Windows Media Player skal du højreklikke på båndet og vælge Værktøjer> Indstillinger.
 3. I Muligheder gå til vinduet Rip musik fanen og maks. skyderen for lydkvalitet for hver Format underRip indstillinger.
 4. Hit ansøge for at gemme den aktuelle konfiguration, så prøv at brænde musikken igen for at se, om processen er afsluttet uden “Windows Media Player kan ikke rippe et eller flere spor fra cd'en”Fejl.

Hvis du stadig støder på det samme problem, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 3: Fjernelse af utilgængelige placeringer

Som nogle brugere har rapporteret, kan problemet også opstå, hvis du er Windows Media Player, der har brudte rip-musikplaceringer. Disse kan forstyrre rippeprocessen og er kendt for at udløse “Windows Media Player kan ikke rippe et eller flere spor fra cd'en”Fejl.

Flere brugere i en lignende situation har formået at løse problemet efter at fjerne eventuelle utilgængelige placeringer og indstille det korrekte musikbibliotek som standard. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “wmplayer”Og tryk på Gå ind at åbne op Windows Media Player.
 2. Klik på i Windows Media Player Organiser> Administrer biblioteker, og klik derefter på musik.
 3. I Musikbiblioteksplaceringer skærm, skal du fjerne enhver placering, der ikke længere er tilgængelig, ved at vælge den og klikke Fjerne. Når du har fjernet alle ikke-tilgængelige placeringer, skal du sørge for, at de filer, du prøver at rippe, er placeret inde i Standard folder.
 4. Genstart Windows Media Player og se om ripforsøget er vellykket denne gang.

Hvis du stadig støder på "Windows Media Player kan ikke rippe et eller flere spor fra cd'en”Fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 4: Opsætning af mappen Musikbiblioteker

Flere brugere, der kæmper for at løse den samme fejl, har endelig formået at få den løst efter at have bemærket, at de ikke havde et sted, hvor musikken bliver rippet til. De løste problemet ved at sikre, at de vigtigste biblioteksmapper (musik, billeder, videoer og optager-tv) alle havde specificerede placeringer.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “wmplayer”Og tryk på Gå ind for at åbne Windows Media Player.
 2. Inde i Windows Media Player (WMP) skal du højreklikke inde i båndlinjen og gå til Værktøjer> Indstillinger.
 3. Gå til fanen Rip musik, og se om du har en placering angivet under Rip musik til dette sted. Hvis du ikke har en, skal du gå ned til de næste trin nedenfor.

  Bemærk: Hvis du allerede har en placering, skal du springe direkte til Metode 5.

 4. I WMP skal du klikke på Organisere fanen, og vælg derefter Administrer biblioteker> Musik.
 5. Under biblioteksplaceringer skal du se en musik mappe (typisk placeret i C: \ Brugere \ * din bruger * Musik). Hvis du ikke kan se det, skal du klikke på Tilføje og klik derefter på Inkluder mappe for at tilføje det manuelt.
 6. Gentag trin 5 med hver biblioteksmappe tilbage (video, billeder, optaget tv).
 7. Gå tilbage til fanen Rip musik ved hjælp af trin 5, og bekræft, at mappen Musikbibliotek er indstillet korrekt. Hvis det er tilfældet, skal du prøve at rippe musik-cd'en igen og se om du stadig får den samme fejlmeddelelse.

Hvis du stadig ser "Windows Media Player kan ikke rippe et eller flere spor fra cd'en”-Fejl, eller denne metode var ikke anvendelig, flyt ned til den næste metode nedenfor.

Metode 5: Gendannelse af mappen Musikbibliotek til standard

Hvis du er kommet så langt uden et resultat, er det meget sandsynligt, at WMP (Windows Media Player) har at gøre med nogle beskadigede filer eller indstillinger, der hæmmer rippefunktionen.

Flere brugere har rapporteret, at de formåede at løse “Windows Media Player kan ikke rippe et eller flere spor fra cd'en”Fejl efter gendannelse af musikbiblioteket til standardindstillingen og sørg for, at gemningsplaceringen er korrekt valgt.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Sørg for, at Windows Media Player er lukket korrekt.
 2. Åben File Explorer og udvide Biblioteker menu. Højreklik derefter på musik bibliotek og vælg Ejendomme.

 3. I Musikegenskaber klik på Gendanne standardindstillingerne.
 4. Når standardindstillingerne er vendt tilbage, skal du genstarte din computer og se om du er i stand til at brænde musikken uden at støde på “windows media player kan ikke rippe et eller flere spor fra cd'en”Fejl.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found