Vejledninger

Fix: Der findes ikke tilstrækkelige systemressourcer til at fuldføre den anmodede service

Selvom denne fejlkode kan føre dig til et fradrag for, at du faktisk løber tør for hukommelse eller processorkraft på din computer, er svaret undertiden helt anderledes. Nogle gange opstår denne fejl simpelthen, når du prøver at åbne en mappe, der er en handling, der ikke rigtig kræver masser af systemressourcer.

Fejlen opstår i mange forskellige sammenhænge og på mange forskellige arkitekturer, så sørg for at følge hele artiklen for at finde den løsning, der fungerer bedst for dig.

Løsning 1: Brug af registreringsdatabasen til at finjustere visse hukommelsesindstillinger

Virtuel hukommelse er et nyttigt værktøj, der kan forbedre din computers ydeevne ved at levere en personsøgningsfil på din harddisk, som Windows kan bruge som RAM, når den løber tør for ægte, fysisk RAM-hukommelse. At have lave virtuelle hukommelsesressourcer kan få denne fejl til at forekomme på forskellige Windows OS, såsom Windows 10, Windows 7 og endda Windows Server.

Før du fortsætter med denne løsning, anbefales det, at du lukker alle dine kørende programmer, og det tilrådes at oprette en sikkerhedskopi af din registreringsdatabase, hvis noget går meget galt, mens du redigerer det. Sikkerhedskopier din registreringsdatabase ved at følge instruktionerne i vores artikel.

 1. Åbn Registreringseditor ved at skrive "regedit" i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \Control \ Session Manager \ Memory Management

 

 1. Klik på knappen Rediger i øverste højre menu, og vælg Ny >> DWORD-værdi.
 2. Omdøb denne værdi til “PoolUsageMaximum” uden anførselstegn, og tryk på Enter for at bekræfte. Højreklik på denne nøgle, vælg Rediger, og skriv tallet 60 i feltet Værdidata i det vindue, der vises. Vælg decimalrepræsentationen. Anvend ændringerne.

 1. Tjek derefter for at se, om PagedPoolSize-registreringsdatabasen findes. Hvis den ikke gør det, skal du klikke på knappen Rediger i menuen øverst til højre og vælge Ny >> DWORD-værdi.
 2. Omdøb denne værdi til "PagedPoolSize" uden anførselstegn, og tryk på Enter for at bekræfte. Nu hvor du har oprettet det, skal du fortsætte med løsningen. Hvis det allerede var der, skal du fortsætte fra dette tidspunkt.
 3. Højreklik på denne nøgle, vælg Rediger og skriv “ffffffff” i feltet Værdidata i det vindue, der vises. Anvend ændringerne.
 4. Afslut Registreringseditor, genstart computeren, og kontroller, om problemet stadig vises.

Løsning 2: Oplever fejlen på servere

Nogle gange er der et bestemt program eller en fil, der deles på en server, og dens ressourceforbrug er langt ud af forventningerne. Det er, når du skal overveje at genstarte din registreringsdatabase fuldstændigt og kontrollere, om problemet er løst. Nogle gange bliver driverne til appen korrupte, eller programmet fungerer simpelthen ikke.

Lad os først se, om der er en mistænkelig app eller en fil, der forårsager problemerne.

 1. Naviger til C >> Brugere, og find standardmappen. Da den er skjult, skal du aktivere visningen af ​​skjulte filer og mapper.
 2. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul. File Explorer viser de skjulte filer og husker denne mulighed, indtil du ændrer den igen.

 1. Højreklik på standardmappen, og vælg Egenskaber. Hvis filen er stor (mere end 48’640 KB), skal du åbne den og se igennem den for at se, hvilket værktøj eller app der muligvis har taget så meget plads. Hvis standardmappen er lille, kan du springe dette trin over. Noter hvilket værktøj der tager så meget plads.
 2. Åbn Registreringseditor ved at skrive "regedit" i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til HKEY_USERS \ .DEFAULT i registreringsdatabasen, og kontroller, om der er en nøgle, der optager meget plads.

Nu er det tid til at nulstille DEFAULT-bikuben fuldstændigt. Dette nulstiller .DEFAULT-posten i brugerdelen af ​​registreringsdatabasen, som forhåbentlig vil give din registreringsdatabase liv igen. Følgende trin er lidt avancerede for afslappede brugere, men sørg for at følge alt korrekt og intet dårligt vil ske.

 1. Åbn regedit, og naviger til og højreklik på .DEFAULT under HKEY_USERS i venstre rude. Vælg indstillingen Eksport, og vælg Registry Hive Files (*. *) Under prompt som Gem som.

 1. Naviger til mappen C: \ Windows \ System32 \ Config, og indtast DEFAULT. Ny i afsnittet Filnavn. Klik på Gem for at tage backup af DEFAULT.new-filen.
 2. I Windows Stifinder skal du navigere til mappen C: \ Windows \ System32 \ Config og kontrollere, om DEFAULT.new-filen er meget lille sammenlignet med DEFAULT. Hvis det er tilfældet, skal du indtaste din Windows OS DVD i DVD-drevet, genstarte computeren og følge resten af ​​instruktionerne for at rette filen.
 3. Tænd for din computer, og tryk på tasten for at starte til DVD (afhænger af dit BIOS om nødvendigt), når du bliver bedt om at trykke på en vilkårlig tast for at starte fra CD- eller DVD-skærm.
 4. Klik på Næste, når skærmbilledet Installer Windows vises, og vælg indstillingen Reparer din computer. Vælg derefter indstillingen Brug gendannelsesværktøjer i menuen og klik på Næste.

 1. Klik på Kommandoprompt, og skift drevbogstavet til dit standarddrev, for eksempel ved at skrive D: og derefter trykke på Enter. Du kan finde drevbogstavet til dit C: drev ved at prøve forskellige bogstaver, lave en "dir" og derefter se, om mapper Windows, Brugere, Programfiler osv. Er til stede.

 1. Skift biblioteket til Config-mappen ved at skrive “cd \ Windows \ System32 \ Config” og derefter trykke på Enter-tasten. Brug nedenstående kommandoer for at omdøbe DEFAULT og DEFAULT.n nye filer:
 2. ren DEFAULT DEFAULT.bak

  ren DEFAULT. ny STANDARD

 3. Afslut gendannelsesmiljøet ved at klikke på Genstart og start din computer normalt. Kontroller, om den samme fejl opstår igen. Overvej at opdatere driverne til værktøjet, der tog så meget plads i registreringsdatabasen, eller bare afinstallere det, hvis du kan finde et bedre alternativ.

Løsning 3: Skift det antivirusprogram, du bruger

Gratis antivirusværktøjer kan være ret nyttige, og de kan gøre deres job med at beskytte din computer, men nogle gange kommer de bare ikke godt sammen med andre ting på din computer. For eksempel har nogle brugere rapporteret, at det var den gratis version af McAfee, der forårsagede den samme fejl på deres computere, og den eneste måde at løse det på var at afinstallere McAfee.

 1. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.
 2. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.

 1. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find McAfee i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller.
 3. Dens afinstallationsguide skal åbnes med to muligheder: Reparer og fjern. Vælg Fjern, og klik på Næste for at afinstallere programmet.
 4. Der vises en meddelelse, der spørger "Vil du fjerne McAfee til Windows fuldstændigt?" Vælg Ja.

 1. Klik på Udfør, når den afinstallerede afslutter processen, og genstart computeren for at se, om der stadig vises fejl.

Løsning 4: Hvis problemet opstår med en bestemt fil

Hvis problemet kun vises, når du prøver at køre en bestemt fil, f.eks. Et spil eller en applikation, kan problemet skyldes dit antivirusprogram. Folk, der rapporterer om dette problem, oplever det normalt med et spil, og de tror, ​​det er fordi de ikke har nok ressourcer til at køre det. Men at tilføje en undtagelse for det i deres antivirus løste problemet.

Følg nedenstående trin for at gøre det:

 1. Åbn din antivirus-brugergrænseflade ved at dobbeltklikke på dens ikon på skrivebordet eller ved at dobbeltklikke på dets ikon i nederste højre del af din proceslinje.
 2. Undtagelsesindstillingen er placeret forskellige steder i henhold til forskellige antivirusværktøjer. Det kan ofte findes uden besvær, men her er nogle placeringer på de mest populære antivirusværktøjer:

Kaspersky Internet Security: Hjem >> Indstillinger >> Yderligere >> Trusler og undtagelser >> Undtagelser >> Specificer pålidelige applikationer >> Tilføj.

AVG: Hjem >> Indstillinger >> Komponenter >> Web Shield >> Undtagelser.

Avast: Hjem >> Indstillinger >> Generelt >> Undtagelser

I begge tilfælde skal du sørge for at vælge mappens placering korrekt. Klik heller ikke direkte på filen, fordi de fleste brugere hævdede, at du faktisk skal vælge mappen og ikke den fil, du vil føje til undtagelser.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found