Vejledninger

Fix: Dette plugin understøttes ikke

“Dette plug-in understøttes ikke” er en fejlmeddelelse, som du kan opleve, når du streamer forskellige websteder. Det sker normalt, når webstedet består af medieindhold, og Google Chrome ikke er i stand til at indlæse det; med andre ord, videoformatet understøttes heller ikke.

Dette spørgsmål blev for nylig udbredt efter introduktionen af ​​HTML5 i browsere til indlæsning af medieindhold. Der er flere løsninger til at kontrollere, om problemet kun ligger på din computer, eller er det udbredt.

Løsning 1: Opdatering af Flash Player

Google Chrome kan muligvis ikke afspille Flash-indhold, hvis pluginnet er forældet. Du kan nemt prøve at opdatere plug-in manuelt og kontrollere, om dette løser problemet. Prøv også at opdatere Flash-softwaren, der er installeret på din computer, til den nyeste version.

Nedenfor er metoden til, hvordan du opdaterer Flash i Google Chrome

 1. Åbn Google Chrome og skriv “krom: // komponenter /”I adresselinjen, og tryk på Enter.
 2. Alle komponenter, der findes i din browser, kommer frem. Gennemse dem, indtil du finder posten “Adobe Flash player”. Klik på "Søg efter opdatering”. Chrome søger automatisk efter alle tilgængelige opdateringer og beder dig muligvis om en genstart, hvis den gør det.

Hvis du aldrig har installeret Adobe Flash Player på din computer, skal du gå over til den officielle hjemmeside, downloade den til et tilgængeligt sted og installere det. Genstart Chrome og kontroller, om fejlen stadig vedvarer.

Løsning 2: Rydning af browserdata

Cachen og historikken, der findes i din browser, kan undertiden få fejlen til at forårsage. De hobes muligvis op i et omfang, så din browser sidder fast og ikke er i stand til at indlæse indholdet korrekt. Nogle gange forstyrrer nogle elementer i cachen også din browser. Vi har angivet en metode til, hvordan du rydder browserdata fra Google Chrome. Andre browsere kan også rydde deres data, men med en lidt anden metode.

Bemærk: Denne metode sletter al din browserhistorik, præferencer og adgangskoder fra din browser. Du bliver nødt til at indtaste alle adgangskoder og justere alle præferencer igen.

 1. Trykke Ctrl + Skift + Del på dit tastatur for at starte “Slet browserdataVindue. Klik på "Fremskredenfanen til stede på toppen og markér alle afkrydsningsfelterne. Klik på “Slet browserdata”.

 1. Genstart nu din browser, når du har afsluttet alle applikationer ved hjælp af task manager, og kontroller om fejlene forsvinder.

Løsning 3: Kontrol af en anden browser

Hvis problemet stadig vedvarer, anbefales det, at du prøver at indlæse det samme indhold i en anden browser. Det er muligt, at det indhold, du prøver at få adgang til, er et Java-plugin. Efter sin version 45 sluttede Chrome officielt sin understøttelse af NPAPI (dette er den grænseflade, som Java er baseret på). Hvis det plug-in, du prøver at få adgang til, indeholder dette, indlæses det ikke. Prøv at indlæse den i andre browsere som f.eks. Edge, Internet Explorer, Firefox osv., Og kontroller, om problemet stadig vedvarer. Du kan også bruge Puffin Web Browser, hvis du bruger Android for at komme omkring dette problem.

Løsning 4: Brug af IE Tab Extension

Hvis du diagnosticerer, at problemet kun er i Chrome og ikke i IE, betyder det, at plug-in'et er i et format, som Chrome ikke understøtter (f.eks. Java, ActiveX, Silverlight osv.). Ved hjælp af denne udvidelse kan du stimulere IE i din helt egen browser. Du kan tilføje det websted, der giver problemet. Når du indlæser dette websted, åbnes udvidelsen automatisk i fanen IE.

 1. Download IE-fanen ved hjælp af Googles officielle hjemmeside.
 2. Klik på "Føj til Chrome”-Knappen øverst til højre på skærmen. Efter kontrol af kravene beder Chrome dig om at tilføje udvidelsen. Klik på “Tilføj udvidelse”Og lad Chrome installere det.

 1. Efter installationen vil du bemærke et lille IE-logo til højre for din adresselinje. Du klikker på det til enhver tid for at indlæse den indlæste side i en IE-fane.

 1. Hvis du vil indstille IE-fanen til altid at indlæse et bestemt websted, skal du højreklikke på det og vælge IE-fanebladets indstillinger> Indstillinger.

 1. Naviger til slutningen af ​​indstillingerne, indtil du finder indstillingen “Automatiske webadresser”. Her kan du skrive adressen på det websted, som du automatisk vil indlæse i Chrome. Tryk på Tilføj og genstart Chrome for at implementere ændringerne.

Løsning 5: Brug af NoPlugin-udvidelse

Normalt skal du installere bestemte plugins for at se bestemte typer data på internettet. Men for at imødegå dette kan du bruge visse udvidelser, der eliminerer brugen af ​​et plugin og giver dig mulighed for at indlæse sådanne data. For at gøre det skal du følge instruktionerne nedenfor.

 1. Åbn Chrome, og klik på “Tre prikker” i øverste højre hjørne.
 2. Klik på “Flere værktøjer” og vælg derefter “Udvidelser”.
 3. Klik på “Tre linjer” i øverste venstre hjørne, og vælg “Åbn Chrome Webshop” nedefra.
 4. Indtaste “NoPlugin” og tryk på “Enter”.
 5. Klik på “Føj til Chrome”Mulighed og følg instruktionerne på skærmen for at installere den.
 6. Kontroller, om problemet stadig vedvarer.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found