Vejledninger

Fix: Windows 10 Store åbnes ikke

Windows Store blev inkluderet af Microsoft i Windows 8 efter at have modtaget en enorm mængde anmodninger fra brugerne. Det var faktisk nødvendigt at integrere en butik som Windows anden stærke konkurrent, dvs. Æble har allerede løb App butik inde i OSX. Windows Store blev ikke meget værdsat på grund af dets færre applikationer, der var tilgængelige til download, og det havde også nogle fejl. Så i Windows 10 foretog Microsoft nogle ændringer inde såvel som fjernede nogle kendte fejl i Windows Store for at gøre dens operationer glattere.

Men stadig har Windows 10-brugere rapporteret det Windows 10 Store åbner ikke. Selv efter genstart af pc'en ser det ikke ud til, at butikken åbner. Det er ret forfærdeligt, da brugere ikke vil have, at butikken lukker ned, da det begrænser dem fra at downloade de spil og apps, der udelukkende er tilgængelige i butikken. Så jeg vil guide dig for at få din Windows 10 Store tilbage til arbejde.

Årsagen bag problemet "Windows 10 Store vil ikke åbne":

Synderen bag ikke-åbning af Windows 10 Store kan være den lokale cacher af Windows Store, der er gemt i en bestemt mappe inde i C-biblioteket. Den anden hovedårsag kan være relateret til Windows Store's registre der kan blive ødelagt på grund af nogle konflikter inde i operativsystemet.

Løsninger til løsning af problemet "Windows 10 Store åbnes ikke":

Dette problem kan løses ved nulstilling Windows Store cacher eller sletter de lokale cacher oprettet af Windows Store. Dette problem kan også løses ved genregistrering Store-applikationen ved hjælp af Powershell. Følg nedenstående metoder for at få det gjort.

Men inden du går videre med løsningerne, skal du sørge for, at du har en fungerende internetforbindelse, og at dit systems dato / klokkeslæt er korrekt. Bekræft desuden, at du har nok ledig plads til rådighed på dit systemdrev. Sluk også enhver VPN / proxy, og kontroller, om problemet er løst.

Metode nr. 1: Nulstil Windows Store Cache

Dette problem kan løses ved at nulstille Windows Store Cache ved hjælp af kommandoprompten. På den anden side kan du også slette de lokale caches, der er gemt i biblioteket.

Nulstil Windows Store-cacher ved hjælp af kommandoprompt:

 1. Åbn en forhøjet kommandoprompt ved at højreklikke over ikonet Start-menuen og vælge Kommandoprompt (administrator) fra listen.
 2. Indtast kommandoen “wsreset.exe”Inde i kommandoprompten og tryk på Gå ind nøgle til at udføre. Det ville rydde cacherne i Windows-butikken. Når det er gjort, skal du kontrollere butiksapplikationen igen for at se, om den fungerer eller ej.

Slet de lokale cacher manuelt:

 1. For at slette de lokale cacher i Windows Store skal du navigere til følgende nedenfor nævnte mappe og slette alle de filer, der findes i den pågældende mappe.

  Bemærk:  Sørg for, at dine skjulte filer er synlige. For at gøre dem synlige skal du åbne en hvilken som helst mappe og gå til Udsigt panelet placeret øverst. Inde i visningspanelet kontrollere kassen mærket som Skjulte genstande og det ville fjerne filerne.Folder:

  C: \ Brugere \ brugernavn \ AppData \ Local \ Packages \ Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe \ LocalCache

  brugernavn ville være anderledes baseret på din brugerkonto. Så husk det.

 2. Når du har slettet filerne, skal du åbne butiksprogrammet igen for at se, om problemet er løst.

Metode nr. 2: Registrer Windows Store

 1. Åbn Powershell applikation ved at søge efter den ved hjælp af Cortana og køre den som administrator.
 2. Inde i Powershell skal du køre følgende kommando for at genregistrere Windows Store-applikationen. Indsæt denne kommando, og tryk på Enter-tasten på tastaturet for at udføre og genregistrere butikken.

  Kommando: 

  powershell -ExecutionPolicy Ubegrænset tilføjelse-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer $ Env: SystemRoot \ WinStore \ AppxManifest.xml
 3. Åbn butikken igen for at kontrollere, om den fungerer eller ej.

Metode 3: Kan ikke finde AppxManifest.XML

 1. Hvis du efter en metode 2 følger en fejl, der angiver følgende
  Kan ikke finde stien 'C: \ WINDOWS \ WinStore \ AppxManifest.XML', fordi den ikke findes.
 2. Udfør derefter de to kommandoer i Powershell-vinduet
  Set-ExecutionPolicy Ubegrænset

  og tryk på ENTER.

 3. Kopier / indsæt derefter eller skriv følgende
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml"}

og tryk på ENTER, så fungerer det.

Du kan udføre DISM-kommandoen for at gendanne systemfiler. Husk, at hvis du bruger N-versionen af ​​Windows, skal du installere Media Feature Pack for at rydde problemet.

Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor fungerer, skal du enten oprette en ny admin-brugerkonto og udføre trinnene igen eller prøve i fejlsikret tilstand med netværk.

Enten kan du også udføre systemgendannelsen eller nulstille Windows.

Tags windows store Windows Store Error