Vejledninger

Sådan øges Windows 10-tidsindstillinger for låseskærm

Windows 10 giver uden tvivl den bedste grafiske grænseflade, der kan ses på en pc endnu. Fra de interaktive sessioner til pauseskærmsfunktionen kendt som låseskærmen. Låseskærmen er nu designet til at give nyheder, når du ikke bruger din pc, men som den gamle pauseskærm bruger de fleste det til underholdning ved at vise et lysbilledshow med fængslende billeder, når computeren ikke er i brug.

I det væsentlige blev pauseskærme brugt til at forhindre udbrænding på Cathode Ray Tube (CRT) -skærme, men de bruges nu som en sikkerhedsfunktion udover deres nye funktioner nævnt ovenfor. Hvis din computer er indstillet rigtigt, skal den gå til låseskærmen efter et par minutter uden at være i brug. Det skal derefter bede om en adgangskode, når du genoptager brugen, hvis den er indstillet således. For at indstille det tidspunkt, computeren venter, indtil låseskærmen er aktiveret, skal du gå til kontrolpanelet og åbne pauseskærmen under indstillinger for udseende og skærm. Indstil en pauseskærm, indstil en ventetid, og indstil pauseskærmtypen tilbage til ingen. Systemet venter på det forudbestemte tidspunkt og går derefter til låseskærmen.

Problemet opstår dog, når låseskærmen afvikles efter et par minutter og derefter slukker for skærmen, inden computeren går i dvale, hvilket mindsker låseskærmens anvendelighed. Hvis du elsker de billeder og oplysninger, der vises på din låseskærm, vil du gerne indstille en høj timeout-værdi. Det samme gælder dem, der hurtigt vil komme tilbage til deres arbejde uden at skulle vente på, at computeren vågner op. Denne guide viser dig, hvordan du kan øge timeout for låseskærmen og forhindre, at dine skærme slukker.

Metode 1: Tænd timeout for konsollås, og indstil en værdi

Timeout for konsollås-displayet er antallet af minutter, hvor Windows venter inaktiv uden aktivitet, mens den er på låseskærmen, inden den afbryder timingen og automatisk slukker for skærmen. Denne indstilling er ikke tilgængelig til konfiguration, men kan aktiveres. Da denne indstilling er bundet til en bestemt brugerkonto, fungerer den kun efter login og ikke efter opstart.

 1. Åbn notesblok
 2. Kopier og indsæt nedenstående nøgle:
  Windows Registreringseditor version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Power \ PowerSettings \ 7516b95f-f776-4464-8c53-06167f40cc99 \ 8EC4B3A5-6868-48c2-BE75-4F3044BE88A7] "Attributter00 = dword

 3. Hvis du vil deaktivere konsolindstillingerne, skal du bare erstatte den sidste linje med "Attributter" = dword: 00000001
 4. Klik på filen på din notesblok, og gå til gem som
 5. Vælg en placering, og gem som “Consoleshow.reg” og klik på Gem
 6. Gå til den gemte registreringsdatabase-fil, og dobbeltklik for at åbne den
 7. Hvis du bliver spurgt, om du vil flette nøglen, skal du klikke på ja. Nøglen føjes derefter til din registreringsdatabase.
 8. Genstart din pc
 9. Log ind og tryk på Vindue + R for at åbne kørslen
 10. Type powercfg.cpl og tryk Enter for at åbne vinduet med strømindstillinger.
 11. Den kraftplan, du kører, er den valgte. Klik på "ændre planindstillinger”På højre side af din kørende strømplan.
 12. Klik på bunden af ​​den næste side. “ændre avancerede strømindstillinger
 13. I popup-vinduet skal du udvide “Skærm”Sektion og derefter“konsollås visning af timeout”Sektion. DetKonsolelås-visning slukket for timeout er muligvis ikke tilgængelig i nogle Windows 10-konfigurationer.

 14. Indstil det tidspunkt, du vil have vist din låseskærm. For bærbare computere har du mulighed for at bruge på batteri og vekselstrøm (under opladning / tilsluttet).
 15. Indstil værdien til '0', hvis du ikke vil have, at skærmen nogensinde slukker
 16. Klik på Anvend, derefter OK

Metode 2: Brug af PowerCfg.exe-værktøjet

Ved hjælp af PowerCfg.exe-hjælpeprogrammet til strømindstillinger kan du konfigurere den timeout, der bruges, når pc'en er i ulåst tilstand, såvel som når den er på en låst skærm. Fra en administrativ kommandoprompt kan følgende kommandoer bruges til at styre displayets timeout. Følg bare disse trin:

 1. Tryk på start og skriv 'cmd
 2. Højreklik på søgeresultaterne på ‘cmd'Og vælg'åbne som administrator'For at komme ind i det forhøjede kommandoprompt shell-miljø.
 3. Indtast kommandoen nedenfor “hver gang erstatter tiden i sekunder med din foretrukne figur.
powercfg.exe / setacvalueindex SCHEME_CURRENT SUB_VIDEO VIDEOIDLE powercfg.exe / setacvalueindex SCHEME_CURRENT SUB_VIDEO VIDEOCONLOCK powercfg.exe / setactive SCHEME_CURRENT

VIDEOIDLE-timeout bruges, når pc'en er låst op, og VIDEOCONLOCK-timeout bruges, når pc'en er på en låst skærm. Hvis din pauseskærmstid er indstillet lavere end VIDEOIDLE-tiden, aktiveres låseskærmen, før skærmen slukkes ved inaktiv timeout. Pauseskærmen kan ændres fra indstillingen til udseende og skærmens kontrolpanel.

Disse kommandoer indstiller den timeout, der bruges, når systemet er tilsluttet og bruger vekselstrøm. Brugsetdcvalueindex skifte i stedet for /setacvalueindex.