Vejledninger

Fix: Bluetooth parret, men ikke forbundet

Mange brugere støder på et fænomen, hvor deres Bluetooth-enhed er parret med computeren, men ikke er forbundet. Computeren viser status "Parret", Bluetooth-enheden viser en status, der er tilsluttet en enhed, men i virkeligheden kan du ikke få adgang til Bluetooth-enheden fra din computer.

Konfiguration af Bluetooth er en teknisk proces, og dette problem komplicerer tingene yderligere. Dette problem er bemærkelsesværdigt, når du bruger mere end 1 Bluetooth-enhed med din computer. Vi har anført en række forskellige løsninger for at løse dit problem. Start med den første og arbejd dig ned.

Løsning 1: Tilslutning til den parrede enhed

Nogle gange skal du oprette forbindelse til en allerede parret Bluetooth-enhed. Dette problem opstår især, hvis du bruger mere end en Bluetooth-enhed, eller når du tilslutter Bluetooth-enheden. Vi bruger simpelthen handlingscenteret til at vælge og oprette forbindelse til enheden.

 1. Tryk på Windows + A. for at starte handlingscentret.
 2. Tryk på “Opret forbindelse”-Knap til stede i bunden af ​​vinduet. Det vises som en knap.
 3. Vælg nu din enhed fra listen, og kontroller, om enheden fungerer efter behov.

Løsning 2: Kørsel af Windows Store-fejlfinding

Det er et skud værd at køre Windows Store-fejlfinding. Windows har en indbygget samling af fejlfindere, der er beregnet til at foretage fejlfinding af problemer i forskellige kategorier. De registrerer og løser automatisk problemerne (hvis der er nogen). Vi kan prøve at køre fejlfindingsprogrammet og kontrollere, om det opdager problemer og løser dem.

 1. Trykke Windows + R, skriv “kontrolpanel”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Skriv “fejlfinding”I søgefeltet på kontrolpanelet øverst til højre i vinduet.

 1. Vælg "Fejlfinding”Overskrift fra listen over resultater, der returneres.

 1. Når du er i fejlfindingsmenuen, skal du klikke på “Se alt”Til stede i navigationsruden i venstre side af vinduet. Nu udfylder Windows alle tilgængelige fejlfindingsprogrammer på din computer.

 1. Naviger gennem indstillingerne, indtil du finder “Windows Store-apps”. Klik på den.

 1. Marker indstillingen “Anvend reparationer automatisk”. Denne mulighed vil sikre, at du finder maksimale problemer, og reparationerne også anvendes hurtigt.

 1. Følg instruktionerne på skærmen, og vent på, at fejlfinding er afsluttet.

Hvis denne fejlfinding ikke løser dit problem, kan vi prøve at køre fejlfindingsværktøjet "Baggrunds intelligent overførselstjeneste". Der var mange rapporter fra brugere, der sagde, at denne fejlfinding løste deres problem med det samme.

 1. Vælg "Baggrund Intelligent overførselstjeneste”Fra listen over tilgængelige fejlfindingsprogrammer.

 1. Klik på "Anvend reparationer automatisk ”. Klik nu på "Næste" og følg instruktionerne på skærmen for at udføre.

 1. Når fejlfinding er afsluttet, skal du frakoble din Bluetooth-enhed helt. Parre det nu, og prøv at oprette forbindelse til det igen. Forhåbentlig vil problemet blive løst.

Løsning 3: Indstilling som standardenhed (til Bluetooth-Bluetooth-enheder)

Hvis du bruger Bluetooth-højttalere eller hovedtelefoner, kan vi prøve at indstille dem som standardenheder og se om dette medfører ændringer i situationen. Ved at indstille dem som standard bruger din computer dem primært til output / inputenhed. Hvis dette ikke virker, kan du altid tilbagekalde ændringerne ved hjælp af den samme metode.

 1. Højreklik på den højttalerikon på proceslinjen og vælg “Afspilningsenheder”.

 1. Højreklik på “[Dine Bluetooth-standardhøjttalere]”Og vælg“Indstil som standardenhed”. Tryk på OK for at implementere ændringer og afslutte.
 2. Prøv nu at køre en hvilken som helst lyd, og kontroller, om dette løste problemet.

Løsning 4: Genstart Bluetooth-service

Før vi afinstallerer driverne til din Bluetooth-hardware, kan vi prøve at genstarte tjenesten og indstille dens opstartstype som automatisk. Det er faktisk Bluetooth-tjenesten, der er ansvarlig for at køre de Bluetooth-drivere, der er installeret på din computer. Ved at genstarte tjenesten nulstiller vi alle konfigurationer. Desuden vil indstilling af opstartstypen som “Automatisk” sikre, at Bluetooth-tjenesten starter uden nogen indblanding.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “tjenester.msc”Og tryk på Enter.
 2. Når du er i fanen tjenester, skal du navigere gennem hele listen, indtil du finder “Bluetooth håndfri service”. Højreklik på den og vælg “Genstart”.
 3. Efter genstart skal du højreklikke på den igen og klikke på “Ejendomme”. Klik nu på “Starttype”Og indstil værdien som“Automatisk”. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Naviger tilbage til listen over tjenester, og udfør nøjagtigt de samme opgaver servicen "Bluetooth supporttjeneste”. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 5: Installation af standarddrivere

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve at installere standarddriverne på din hardware. Vi kan gøre dette ved at afinstallere enheden og derefter kontrollere hardware ved hjælp af enhedsadministratoren.

 1. Trykke Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide kategorien “Bluetooth”. Din Bluetooth-hardware vises her. Højreklik på den og vælg “Afinstaller”.

 1. Bluetooth-kategorien forsvinder fuldstændigt fra enhedsadministratoren. Dette betyder, at enheden blev afinstalleret.

 1. Højreklik på et tomt rum, og vælg “Scan efter hardwareændringer”. Din computer scanner nu al den tilsluttede hardware. Når den kommer på tværs af Bluetooth-hardware, installerer den automatisk standarddriverne.

 1. Åbn Bluetooth-kategorien igen, og kontroller, om driveren blev installeret.

 1. Prøv nu at oprette forbindelse til din Bluetooth-enhed igen efter genstart af computeren. Forhåbentlig bliver problemet løst.

Bemærk: Du bør også kontrollere, om enheden er aktiveret. Højreklik på enheden, og vælg "Aktivér enhed".

Løsning 6: Opdatering af drivere

Hvis installation af standard Bluetooth-drivere ikke fungerer for dig, skal du downloade de nyeste drivere, der er tilgængelige på producentens websted til et tilgængeligt sted. Sørg for, at du korrekt identificerer den driver, der passer til din hardware, og installer den som nævnt nedenfor.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i Device Manager, skal du udvide kategorien “Bluetooth”Og find din hardware.
 3. Højreklik på adapteren og vælg “Opdater driversoftware ...”.

 1. Vælg den anden mulighed “Gennemse min computer for driversoftware”Og naviger til den driver, du downloadede.

 1. Efter installation af den krævede driver skal du genstarte din computer. Fjern parringen af ​​din enhed fuldstændigt, og par den igen. Kontroller nu, om det aktuelle problem blev løst.

Bemærk: Hvis alle ovennævnte løsninger ikke fungerer, skal du sørge for, at Windows ikke antager, at din Bluetooth-enhed har en skærm knyttet til sig. Du skal gå over til [Kontrolpanel \ Hardware og lyd \ Enheder og printere]. Den næste del er meget inkonsekvent; dobbeltklik på din enhed, og vælg "headset-type" og kontroller linjen "Min håndfri enhed har ikke et display". Tryk på Anvend, og forhåbentlig forsvinder problemet. Du bliver muligvis nødt til at dobbeltklikke et antal gange, før popupen vises.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found