Vejledninger

Fix: Der er fundet en fejlfinding, der kører i dit system

Denne fejl vises, når du prøver at køre et videospil eller et program installeret på din computer, og det lader dig ikke åbne det på grund af i øjeblikket ukendte årsager. Årsagen til denne fejls eksistens er, at værktøjet, der ikke starter, analyserer din hukommelse for debuggere for at beskytte deres kildekode mod adgang.

Når det er sagt, er fejlen ikke relateret til noget farligt, og den kan løses ved at følge nogle af nedenstående løsninger. Held og lykke!

Løsning 1: Føj spillet eller programmet til din Antivirus undtagelsesliste

Dette er en af ​​de bedste løsninger, der hjalp mange brugere med at tackle denne grimme fejl, især dem, der fik denne fejl, mens de forsøgte at køre eller installere et nyt spil. Dette betyder, at antivirus for det meste er ansvarlig for denne hændelse, og du skal deaktivere den i henhold til den, du har installeret på din pc. Her er nogle af de mest populære:

 1. Åbn antivirus-brugergrænsefladen ved at dobbeltklikke på ikonet på systembakken (højre del af proceslinjen nederst i vinduet) eller ved at søge efter den i Start-menuen.
 2. Undtagelsesindstillingen er placeret på forskellige steder med hensyn til forskellige antivirusværktøjer. Det kan ofte findes uden besvær, men her er nogle hurtige guider til, hvordan du finder det i de mest populære antivirusværktøjer:

Kaspersky Internet Security: Hjem >> Indstillinger >> Yderligere >> Trusler og undtagelser >> Undtagelser >> Specificer pålidelige applikationer >> Tilføj.

AVG: Hjem >> Indstillinger >> Komponenter >> Web Shield >> Undtagelser.

Avast: Hjem >> Indstillinger >> Generelt >> Undtagelser.

 1. Du bliver nødt til at tilføje spillets eller programmets vigtigste eksekverbare fil i feltet, der vises, hvor du bliver bedt om at navigere til filen. Det skal være i samme bibliotek, som du installerede det. Hvis du har en genvej på skrivebordet, skal du højreklikke på den og vælge Åbn filplacering.
 2. Kontroller, om du nu kan åbne filen. Hvis det stadig ikke fungerer, kan du prøve at genstarte din computer og prøve igen.

Løsning 2: Opdater Windows fuldstændigt

Hvis fejlen skyldes en fejl i din Windows-installation, er det kun et spørgsmål om tid, før fagfolk i Microsoft bemærker problemet og frigiver en programrettelse, der løser det på ingen tid. Sandsynligvis er plasteret allerede frigivet, og du har muligvis ikke været der for at downloade det i tide.

Det kan have noget at gøre med, hvordan opdateringer installeres på din computer. Uanset hvad skal du følge instruktionerne nedenfor for at installere alle opdateringer med det samme.

 1. Åbn PowerShell-værktøjet ved at højreklikke på startmenuknappen og klikke på Windows PowerShell (Admin) -indstillingen i genvejsmenuen.

 1. Hvis du ser kommandoprompt i stedet for PowerShell på det sted, kan du også søge efter det i menuen Start eller søgefeltet ved siden af ​​det. Denne gang skal du sørge for at højreklikke på det første resultat og vælge Kør som administrator.
 2. I Powershell-konsollen skal du skrive “cmd” og forblive tålmodig for Powershell at skifte til det cmd-lignende vindue, som kan synes mere naturligt for Command Prompt-brugere.
 3. I den "cmd" -lignende konsol skal du skrive kommandoen nedenfor og sørge for at klikke på Enter bagefter:
wuauclt.exe / updatenow
 1. Lad denne kommando gøre sine ting i mindst en time og tjek tilbage for at se, om der blev fundet og installeret opdateringer uden problemer. Denne metode kan anvendes på alle Windows-operativsystemer, inklusive Windows 10.

Alternativ til Windows 10-brugere:

 1. Søg efter Indstillinger i Start-menuen, og klik på det første resultat, der dukker op. Du kan også trykke på den gearlignende knap nederst til venstre i Start-menuen.

 1. Find sektionen Opdatering og sikkerhed i bunden af ​​vinduet Indstillinger, og klik på den for at åbne Windows Update-indstillinger blandt andre.
 2. Bliv på Windows Update-fanen, og klik på knappen Søg efter opdateringer under sektionen Opdater status for at kontrollere, om der er en ny version af Windows tilgængelig for brugere at downloade.

 1. Hvis der er en, skal Windows starte download- og installationsprocessen automatisk. Sørg for, at du forbliver tålmodig, og at du genstarter computeren, når du bliver bedt om det. Kontroller, om problemet med at åbne den problematiske app er løst efter dette.

Løsning 3: Genstart computeren

Genstart af din computer virker for indlysende, og du har muligvis gjort det mindst et par gange. Selv de to første løsninger nævner at genstarte din computer mindst en gang. Der er dog en underlig erklæring fra et par brugere, der havde den samme fejl, som at genstarte computeren flere gange, mens fejlen er aktiv, lykkedes at løse problemet.

Det lyder måske som en løsning, men faktum er, at fejlen forsvinder og ikke vender tilbage bagefter, hvilket er en stor succes.

 1. Klik på startmenuknappen nederst til venstre på skærmen, og klik på tænd / sluk-knappen i nærheden af ​​startmenuknappen.

 1. Du skal se tre muligheder. Vælg genstart, og vent på, at din computer genstarter helt. Prøv at køre spillet eller værktøjet igen. Hvis den samme fejl vises, skal du genstarte computeren igen. Gør det flere gange.

Løsning 4: Udfør en systemgendannelse

Der er et par uheldige brugere, der ikke fik løst problemet ved hjælp af de noget lette metoder, der er præsenteret hidtil i artiklen. Men det lykkedes dem selv at løse problemet ved blot at udføre en systemgendannelse til en tilstand, før fejlen begyndte at opstå.

Vi anbefaler grundigt, at du tjekker ovenstående løsninger, før du prøver denne, da de er meget lettere, og de vil ikke ændre noget ved din pc.

 1. Først og fremmest vil vi tænde systemgendannelsesværktøjet på din pc. Søg efter Systemgendannelse ved hjælp af søgeknappen i din Windows 10 eller Start-menuen. Derfra skal du klikke på Opret et gendannelsespunkt.

 1. Et vindue med systemegenskaber vises, og det viser de nødvendige indstillinger. Inde i dette vindue skal du åbne sektionen Beskyttelsesindstillinger og sørge for, at beskyttelsen er aktiveret på din lokale disk C (systemdrev).
 2. Hvis den er deaktiveret, skal du vælge den disk og klikke på knappen Konfigurer for at aktivere beskyttelse. Du skal også tildele en tilstrækkelig mængde diskplads til systembeskyttelse. Du kan indstille den til en hvilken som helst værdi, du ønsker, så længe den værdi er mindst et par gigabyte. Klik på Anvend og OK bagefter for at anvende indstillingerne.

 1. Nu opretter systemet automatisk et gendannelsespunkt, hver gang et nyt program installeres, eller der er sket en vigtig ændring på din computer.

Når du har aktiveret det med succes, lad os vende tilbage til din pc til den tilstand, hvor fejlretningsfejlen ikke opstod. Sørg for at tage nogle vigtige dokumenter og apps, du har oprettet eller installeret i mellemtiden, til efterretning for at være sikre.

 1. Søg efter Systemgendannelse ved hjælp af søgeknappen ud for startmenuen, og klik på Opret et gendannelsespunkt. Klik på Systemgendannelse i vinduet Systemegenskaber.

 1. Inde i vinduet Systemgendannelse skal du vælge indstillingen kaldet Vælg et andet gendannelsespunkt og klikke på knappen Næste.
 2. Vælg et bestemt gendannelsespunkt, du har gemt før manuelt. Du kan også vælge ethvert tilgængeligt gendannelsespunkt på listen og trykke på knappen Næste for at initialisere gendannelsesprocessen. Når processen er færdig, vender du tilbage til den tilstand, din computer var i den periode. Prøv ikke at gå langt eller tæt på. Kontroller, om problemet er løst!

Løsning 5: Fejlfinding i fejlsikret tilstand

Fejlen skal løses ved at starte din computer i fejlsikret tilstand og ved at deaktivere alt, der ikke er vigtigt for din computers ydeevne. På denne måde, når du starter din computer en gang i fejlsikret tilstand, og fejlen holder op med at forsvinde, kan du indsnævre din søgning efter det problematiske værktøj, der forårsager denne fejl.

 1. Brug Windows + R-tastekombinationen på dit tastatur for at åbne dialogboksen Kør og skriv "msconfig", inden du klikker på OK. Klik på fanen Boot, og kontroller indstillingen Safe Boot.

 1. Under fanen Generelt skal du klikke for at vælge indstillingen Selektiv start, og derefter klikke for at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Indlæs startelementer.
 2. Klik på 'Åbn Jobliste' under fanen Startup. I vinduet Jobliste under fanen Start, skal du højreklikke på hvert startelement, der er aktiveret, og vælge 'Deaktiver'.

 1. Klik på OK, og klik derefter på Genstart. Kontroller, om problemet stadig vises. Hvis problemet ikke længere vises, kan du prøve at aktivere startelementer en efter en i Jobliste og genstarte computeren. Prøv at køre programmet hver gang, indtil det viser den samme fejlmeddelelse. Dette er det problematiske program, så prøv at rette eller afinstallere det.
 2. Uanset hvad, glem ikke at fortryde de ændringer, du har foretaget, og at genstarte din computer for at fortsætte med at bruge din pc normalt.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found