Vejledninger

Sådan rettes Wii U fejlkode 150 2031

Det 'Fejlkode 150-203`opstår typisk, når berørte brugere forsøger at starte et spil på Wii U fra en disk. De fleste berørte brugere rapporterer, at de kun ser denne fejl med Wii U-spil - De er i stand til at spille Wii-spil fint.

Efter at have undersøgt dette problem viser det sig, at der er flere forskellige scenarier, der muligvis ender med at producere netop denne fejlkode. Her er en liste over potentielle synder:

 • Beskidt spil-disk - Et af de mest almindelige tilfælde, der vil udløse netop denne fejlkode, er en snavset spildisk. I dette tilfælde kan du bruge isopropylalkohol til at rense disken med en mikrofiberklud ved hjælp af de rigtige bevægelser, så du undgår at beskadige dataene. Isopropylalkohol er et must for at undgå at efterlade biprodukter, der kan medføre beskadigelse af den optiske blok.
 • Beskidt konsollins - Opsamling af fnug eller støv inde i konsollinsen kan også være hovedårsagen, der vil udløse netop denne fejlkode. I dette tilfælde er den nemmeste og mest effektive måde at løse problemet på at bruge det officielle Wii U Lensrensningssæt. Derudover, hvis du er teknisk kyndig, kan du tage det optiske drev fra hinanden og bruge en mikrofiber imbibed i isopropylalkohol til at løse problemet.
 • Wii-tilstand starter ikke automatisk - Som det viser sig, kan dette problem også forekomme i tilfælde, hvor du prøver at spille et klassisk Wii-spil, men din konsol ikke er i stand til at starte Classic Wii-tilstand automatisk. I dette tilfælde kan du tvinge Classic Wii-tilstand fra indstillingsmenuen på din Wii U-konsol.
 • Forældet system firmware - Med visse spil kan du muligvis se denne fejl på grund af det faktum, at din nuværende firmware er forældet. I dette tilfælde kan du løse problemet ved at forbinde din konsol til internettet og derefter opdatere den til den senest tilgængelige firmware fra menuen Systemindstillinger.
 • Konsol- og spilregioner er inkompatible - En regionslås kan også være ansvarlig for synet af dette særlige emne. Hvis din konsol er fra en anden region end dit spil, er det helt sikkert grunden til, at du får denne læsefejl. I dette tilfælde er der ingen anden løsning end at udveksle spillet med en kompatibel version.
 • Hardwareproblem - Hvis ingen af ​​nedenstående metoder hjælper dig med at løse problemet, er det meget sandsynligt, at du har at gøre med et hardwareproblem (sandsynligvis relateret til det optiske drev). I dette tilfælde kan du enten tage din konsol til en certificeret tekniker, eller du kan komme i kontakt med Nintendo og bruge deres værksteder.

Metode 1: Rengøring af spildisken

Hvis du kun støder på dette problem, mens du prøver at spille et bestemt spil, skal du starte med at antage, at disken kan være snavset eller beskadiget. I dette tilfælde skal du begynde med at prøve at rengøre spildisken med en blød klud (f.eks. Mikrofiber).

Hvis dette scenarie er anvendeligt, er den ideelle måde at gøre det på at bruge isopropylalkohol og anvende de rigtige bevægelser for at undgå at beskadige spildisken. Isopropylalkohol er ideel, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at efterlade resterende biprodukter, der kan forårsage skade på den optiske blok eller forårsage andre typer problemer.

Bemærk: Hvis du har et dybt bund, fungerer nedenstående løsning ikke for dig. Men hvis du kun har at gøre med en overfladisk ridse eller et snavset afsnit, skal nedenstående instruktioner hjælpe.

Her er den ideelle måde at rengøre din Wii U-disk for at løse 150-2031 fejlkode:

 1. Start med at drysse isopropylalkohol på en blød klud, og gnid den disk, der forårsager problemet.

  Vigtig: Det er super vigtigt, at du tørrer disken i lige linjer fra midten til yderkanten. TØR IKKE i cirkler forårsager, at du risikerer at producere disk, der ikke kan repareres.

 2. Når du er færdig med diskrensningen, skal du lufttørre den i mindst 5 sekunder, men gør det i et område, der ikke er støvet.
 3. Når handlingen er afsluttet, skal du indsætte disken i din Wii U-konsol og se, om problemet nu er løst.

Hvis du stadig ser 150-2031 fejlnår du indsætter spillet, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 2: Brug af Wii U-linserensningssæt (hvis relevant)

Hvis du ser 150-2031 fejlmed hver Wii U-disk er det meget sandsynligt, at du faktisk har at gøre med et disklæserproblem (det er enten snavset eller beskadiget). Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at løse problemet ved at rengøre linsen ved hjælp af Wii U linse rengøringssæt og følg instruktionerne i sætpakken.

Hvis du har dette Wii U-linserensningssæt, der ligger i dit hus, er den bedste måde at gøre dette på at udføre denne handling i et område, hvor konsollen er godt ventileret.

Hvis du ikke allerede har dette rengøringssæt, kan du sandsynligvis få det fra Amazon, eBay eller din lokale GameStop.

Hvis du er teknisk, kan du desuden rense linsen manuelt med en mikrofiber ved at tage det optiske drev fra hinanden. Men medmindre du har gjort dette før, skal du undgå denne handling, da du risikerer at producere yderligere skade på din konsol.

Hvis denne handling ikke var anvendelig, eller hvis du allerede gjorde dette uden succes, skal du gå ned til den næste mulige løsning nedenfor.

Metode 3: Skift til Wii-tilstand

Hvis du kun ser 150-2031 fejlkode, når du prøver at spille klassiske Wii-spil, skal du først gå ind i Wii-tilstand, før du kan spille de klassiske Wii-spil.

I de fleste tilfælde skal Wii-tilstand startes automatisk, når du har indsat en Wii Game-disk i din Wii U-konsol.

Den klassiske Wii U-tilstand skal startes lige efter at du har valgt diskkanalen, men hvis dette ikke sker, kan du starte det på denne måde, skal du gøre det manuelt. Denne procedure er ret ligetil, men bare hvis du har problemer med at aktivere denne tilstand, skal du følge instruktionerne nedenfor:

 1. Sørg for, at du har Wii-fjernbetjeningen klar.
 2. Brug Wii Remote til at flytte markøren over Wii-knap (nederste venstre hjørne af skærmen) og tryk på A-knappen.
 3. Når du er inde i Wii-indstillinger menu, skal du kigge efter den mulighed, der giver dig mulighed for at aktivere Wii-tilstand.

Hvis dette scenarie ikke er relevant, eller hvis du allerede brugte den klassiske Wii-tilstand, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 4: Opdatering af dit system

Som det viser sig, kan du også forvente at se denne særlige fejl, hvis du prøver at køre bestemte spil i en forekomst, hvor din Wii U-konsol ikke opdateres til den nyeste version. Nogle brugere, der også kæmpede med 150 2031 fejlkode har bekræftet, at de formåede at løse dette problem ved at tvinge en systemopdatering for at sikre, at de brugte den nyeste firmwareversion på deres konsol.

Her er en hurtig guide til, der fører dig gennem processen med at opdatere dit Wii U-system til den nyeste firmwareversion, der i øjeblikket er tilgængelig:

 1. Brug din fjernbetjening til at få adgang til Wi U-menuen, og vælg derefter Systemindstillinger ikonet og tryk på A for at få adgang til menuen.
 2. Når du er inde i Systemindstillinger menu, rul ned gennem listen over tilgængelige indstillinger, og vælg Systemopdatering og tryk på EN når du har fundet det.
 3. Når du bliver bedt om at bekræfte, skal du gøre det og derefter vente på, at operationen er afsluttet. Når du endelig får beskeden, der fortæller dig, at dit system er opdateret, skal du trykke på Okay for at lukke vinduet.
 4. Hvis du ikke bliver bedt om at installere en endnu nyere version, skal du genstarte din konsol og vente på, at den næste opstart er afsluttet.
 5. Start det samme spil, der tidligere udløste 150-2031 fejlkode, og se om problemet nu er løst.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 5: Undersøgelse af regionslåse

Hvis du kun ser denne fejl med et bestemt spil, skal du tage regionlåsning i betragtning. Husk, at Nintendo-spil er kendt for at være regionlåste og ikke fungere på konsoller fra en anden region.

For at give dig et eksempel, fungerer spil fra USA ikke på europæiske Wii U-konsoller og omvendt.

Hvis du ikke allerede ved, hvad regionen for din Wii U-konsol er, kan du nemt afsløre det ved at gå til Systemindstillinger og kontrollere systemversionen i øverste højre hjørne af skærmen. Brevet i slutningen angiver regionen - E er for EU, U er for OS og J er for Japansk.

Wii U-spil har dog forskellige navne til de forskellige regionskoder, der er implementeret over hele kloden. Her er en liste med de vigtigste regioner:

 • Japan og Asien (NTSC-J)
 • Nordamerika og Sydamerika (NTSC-U)
 • Europa, New Zealand, Australien, Mellemøsten, Indien, Sydafrika (PAL-regionen)
 • Kina (NTSC-C)

Hvis dit spilregion og din konsolregion ikke er kompatible, er det sandsynligvis derfor, at du i øjeblikket ser fejlkoden. Bortset fra jailbreaking af din konsol, er der ingen officiel måde at omgå geo-lock ud over at få en kompatibel spilversion.

Hvis de undersøgelser, du lige har gjort, har afsløret, at du ikke har et problem med regionskompatibilitet, skal du gå ned til den endelige løsning nedenfor.

Metode 6: Kontakt Nintendo Support

Hvis ingen af ​​de potentielle rettelser ovenfor har fungeret for dig, er chancerne for, at du har at gøre med et underliggende problem, der ikke kan løses af dig. Hvis du stadig er beskyttet af en gyldig garanti, skal du returnere konsollen til udstederen og vente på, at opløsningen ankommer.

På den anden side kan du prøve at kontakt Nintendo Support for hjælp, men vær forberedt på at betale for reparationen, da producentgaranti ikke længere er tilgængelig.

Men inden du forsøger at etablere kontakt med det officielle Nintendo Support-team, skal du sørge for at forberede dig på forhånd med følgende info, da de sandsynligvis vil bede om det under den første fejlfinding:

 • Navnet på din internetudbyder.
 • Navn på producent og mærke på din netværksenhed (Wi-Fi-adgangspunkt, WLAN-router osv.).
 • Serienummeret på din Wii U-konsol.
 • Navnet på spillet, der ikke fungerer, hvis du kun har problemer med et bestemt spil.
Mærker Nintendo Wii