Vejledninger

Sådan hyperlinkes et ord på Reddit?

Hjem/Lære/ Sådan hyperlinkes et ord på Reddit?

Sådan hyperlinkes et ord på Reddit?

Af Ayesha Sajid 5. august 2020 1 minut læst

Et hyperlink i et dokument defineres som et link, der omdirigerer dig til et nyt dokument eller til en anden sektion i det samme dokument, så snart du klikker på det. Det vises normalt som fed og understreget tekst. Hyperlinks bruges i vid udstrækning i det indhold, der er tilgængeligt online, for at give hurtigere adgang til noget andet indhold og for at give forbedret navigationsevne. Desuden kan de også indarbejdes i offline-dokumenter.

Sådan hyperlinkes et ord på Reddit?

For at Hyperlink et ord videre Reddit, skal du udføre følgende trin:

  1. Gå til www.reddit.com og log ind på det ved at give din Reddit brugernavn og Adgangskode. Når du formår at logge ind på Reddit med succes, skal du kigge efter det indlæg, hvor du vil indsætte et hyperlink, rul ned til kommentarer sektion, og klik derefter på Hyperlink som vist på følgende billede:
  2. Så snart du klikker på dette ikon, vises en dialogboks på din skærm. Skriv nu navnet på dit hyperlink i den tekstboks, der svarer til Tekst mærke og indsæt det aktuelle link i Link tekstboks. I dette eksempel vil jeg indsætte et hyperlink til Appuals. Derfor vil jeg skrive Appuals i tekstfeltet og appuals.com i feltet Link.
  3. Når du har skrevet navnet og linket, skal du klikke på Indsæt knap for at tilføje dette hyperlink til din kommentar.
  4. Så snart du klikker på knappen Indsæt, tilføjes et hyperlink til din kommentarfelt. Du kan derefter sende denne kommentar ved at klikke på Kommentar knap.
  5. Hvis du klikker på dette hyperlink, omdirigeres du straks til Appuals.com som vist på billedet nedenfor:

    På samme måde kan du hyperlinke så mange ord i dine kommentarer i Reddit, som du vil.