Vejledninger

Fix: Høj DPC-forsinkelse på Windows 10

Udskudt procedureopkald (DPC) er en Microsoft Windows OS-mekanisme, der gør det muligt for opgaver med høj prioritet at udsætte krævede, men lavere prioritetsopgaver til senere udførelse. Dette giver enhedsdrivere og andre begivenhedsforbrugere på lavt niveau mulighed for at udføre sektionerne med høj prioritet i deres behandling hurtigt og planlægge ikke-kritisk yderligere behandling til udførelse med en lavere prioritet.

Høj DPC-latens kan normalt observeres i enhedsdrivere, som nogle gange går galt og viser en høj værdi af DPC-latensen. Der er flere løsninger på dette problem, og vi vil præsentere nogle af dem nedenfor. Held og lykke!

Løsning 1: Skift den aktuelle strømplan

Næsten alle de strømindstillinger, du ændrer, afspejler indstillingen Balanceret strøm, og selvom en af ​​disse indstillinger ikke er så god, vil den altid afspejle din computers ydeevne. Der er flere brugere, der hævder, at skift til enten høj ydeevne eller strømbesparelse hjalp dem med at løse deres problem.

 1. Højreklik på batteriikonet i proceslinjen, og klik på Strømindstillinger. Hvis du ikke bruger Windows 10, skal du klikke på Start-menuen og søge efter Kontrolpanel. Skift indstillingen Vis efter til Store ikoner, og klik på knappen Strømindstillinger.

 1. Vælg en hvilken som helst strømplan undtagen den balancerede ved at klikke på den lille cirkel ved siden af ​​posten. Du kan også klikke på Vis yderligere planer for at se alle tilgængelige planer for dig at vælge imellem. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Deaktiver dynamisk afkrydsning og opdater grafikkortets driver

Dette sæt trin bruges mest til at optimere og reducere "normalt" -induceret DPC-latenstid ved at deaktivere Dynamic Ticking og opdatere grafikkortene, som altid har noget at gøre med forsinkelse og latenstid. Dette trin er meget nyttigt, og den første del kan let tilbageføres, hvis du bemærker nogle problemer:

 1. Søg efter "Kommandoprompt" i Start-menuen eller søgefeltet ved siden af ​​den, højreklik på den, og vælg "Kør som administrator". Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Indtast "cmd" i feltet, og klik på OK

 1. Kopier og indsæt følgende kommando, og sørg for at klikke på Enter bagefter.

bcdedit / sæt invalidynamictick ja

 1. Du får vist meddelelsen "Drift afsluttet med succes". Afslut kommandoprompt og kontroller, om problemet er løst. Hvis det ikke er tilfældet, skal du fortsætte med resten af ​​løsningen.

Nu er det tid til at opdatere din grafikkortdriver for at forsøge at reducere DPC-latenstiden på din computer.

 1. Vælg Start-knappen, skriv Enhedshåndtering, og vælg den på listen over resultater øverst. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “devmgmt.msc” i feltet og klik på OK.

 1. Udvid en af ​​kategorierne for at finde navnet på den enhed, du vil opdatere, højreklik derefter på den, og vælg Opdater driver. For grafikkort skal du udvide kategorien Displayadaptere, højreklikke på dit grafikkort og vælge Opdater driver.

 1. Vælg Søg automatisk efter opdateret driversoftware.
 2. Hvis Windows ikke finder en ny driver, kan du prøve at lede efter den på enhedsproducentens websted og følge deres instruktioner. Du bliver nødt til at gentage den samme proces for alle grafikkort (integrerede og eksterne), eller du kan bruge et automatiseret værktøj til at gøre dette for dig.

Løsning 3: Manipulering med netværksenheder (trådløs og Ethernet)

Denne metode er ret nyttig, og det indebærer at ændre bestemte indstillinger i Enhedshåndtering til din computers netværksenhed. Generelt er disse enheder de mest almindelige årsager til den høje DPC-latenstid på Windows-pc'er, og det er altid en god ide at prøve at ændre disse indstillinger for at sænke latenstiden.

 1. Vælg Start-knappen, skriv Enhedshåndtering, og vælg den på listen over resultater øverst. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “devmgmt.msc” i feltet og klik på OK.

 1. Udvid kategorien Netværkskort ved at klikke på pilen ud for den, og find de trådløse adaptere og Ethernet-adaptere. De skal være øverst på listen og bære et brandnavn som Intel.
 2. Højreklik på hver enkelt og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Naviger til fanen Avanceret, og du skal kunne se en listemærket ejendom. Find indstillingen Energieffektiv Ethernet, og deaktiver den ved at klikke på indstillingen under Værdi og vælge Fra.

 1. Derefter skal du sørge for at navigere til fanen Strømstyring og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Tillad computeren at slukke for denne enhed for at spare strøm. Sørg for at gentage processen for alle egnede enheder, og at du anvender ændringerne. Kontroller, om latenstiden er tilbage til normal.

Løsning 4: Afinstaller firewallen på din computer

Det ser ud til, at firewalls, der ofte installeres sammen med gratis antivirusværktøjer, normalt forårsager problemer med høj DPC-latenstid, og du bør overveje at afinstallere dem for at løse problemet, da de i øjeblikket forårsager mere skade end godt. Den firewall, der angiveligt forårsager dette problem oftest, er Avasts firewall, som kan afinstalleres alene.

 1. Åbn din Avast-brugergrænseflade ved at finde dens ikon i systembakken, højreklik på den, og vælg indstillingen Åbn.
 2. Find vinduet Indstillinger, og naviger til fanen Komponenter i navigationsmenuen til venstre i vinduet.

 1. Find Avast Firewall-posten på listen, og klik på pilen nedad ved siden af. Klik på knappen Afinstaller, og bekræft dialogboksen, der vises straks. Genstart computeren, og kontroller, om ventetiden er gået tilbage til normal.

Desuden er Windows Defender Firewall også den almindelige årsag til sådanne problemer, og du bliver nødt til at deaktivere den for at løse problemet ordentligt og forhindre, at det opstår igen. Selv efter at du har deaktiveret det, skal du muligvis deaktivere tjenesten fra start, da tjenesten også ofte skaber problemer.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det efter at have trykket på Start-knappen nederst til venstre på skrivebordet.
 2. Skift indstillingen Vis efter til Små ikoner, og find indstillingen Windows Firewall.

 1. Klik på den, og vælg indstillingen Slå Windows Firewall til eller fra i menuen til venstre i vinduet.
 2. Klik på alternativknappen ved siden af ​​"Sluk for Windows Firewall (anbefales ikke)" ud for både de private og offentlige netværksindstillinger.

Windows Firewall er nu slået fra, men den service, der hører til den, har angiveligt også forårsaget DPC-latensrelaterede problemer, og du skal også sørge for at deaktivere denne service. Det kører i baggrunden og forstyrrer din forbindelse, uanset om firewall er slået fra eller til. Følg nedenstående trin for at deaktivere det helt.

 1. Åbn registreringseditorgrænsefladen ved at skrive “regedit” i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor ved at navigere i venstre rude:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ MpsSvc
 1. På højre side af skærmen skal du se en liste over poster i registreringsdatabasen. Rul ned, indtil du ser Start-posten som et REG_DWORD, så højreklik på den, og vælg Rediger.

 1. Skift værdien under Værdidata fra et vilkårligt tal (2 er standardindstillingerne) til 4, og klik på OK OK. Kontroller, om problemet er løst nu.

Løsning 5: En metode til AVG-brugere

Det ser ud til, at antivirusproblemer er en af ​​hovedårsagerne til disse problemer, især hvis du bruger gratis versioner af AVG, Avast osv. Denne metode er rettet mod AVG-brugere, der har den gratis version af AVG installeret, og som oplever høj DPC-latenstid. . Heldigvis behøver du ikke at afinstallere det eller deaktivere skjold, du skal bare ændre nogle indstillinger.

 1. Brug Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør og skriv “ncpa.cpl”, inden du klikker på OK. Det kan også opnås ved at åbne Kontrolpanel. Skift visningen til Kategori, og klik på Netværk og internet. Klik på posten Netværk og delingscenter på listen. Find indstillingen Skift adapterindstillinger i venstre side af vinduet, og klik på den.

 1. Højreklik på den forbindelse, du bruger i øjeblikket, og klik på indstillingen Egenskaber. Under afsnittet “Denne forbindelse bruger følgende punkter:” skal du finde posten “AVG-netværksfilterdriver” og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den for at deaktivere den. Klik på OK bagefter, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 6: Afinstaller Bonjour på din computer

Bonjour er Apples implementering af nulkonfigurationsnetværk, en gruppe teknologier, der omfatter serviceopdagelse, adressetildeling og opløsning af værtsnavn. Bonjour lokaliserer enheder såsom printere, andre computere og de tjenester, som disse enheder tilbyder på et lokalt netværk.

Som sådan er det ikke helt vigtigt for din computer, og det blev sandsynligvis installeret automatisk sammen med andre programmer. Du kan nogle gange løse problemet ved blot at afinstallere Bonjour på din computer.

 1. Først og fremmest skal du sikre dig, at du er logget ind med en admin-konto, da du ikke kan afinstallere programmer ved hjælp af andre kontoprivilegier
 2. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.
 3. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.

 1. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find Bonjour-posten på listen, og klik på den en gang. Klik på knappen Afinstaller over listen, og bekræft eventuelle dialogbokse, der kan vises. Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere Bonjour og genstarte computeren bagefter. Kontroller, om du stadig oplever problemer med høj latenstid.

Løsning 7: Deaktiver internetprotokol version 6

Denne protokol ser ud til at være problematisk for visse indstillinger på din computer, og der er en hel del problemer, der kan løses ved blot at deaktivere den og skifte tilbage til Internetprotokol version 4. Denne metode blev bekræftet som vellykket for Windows 7, men der er intet siger, at det ikke fungerer for nyere versioner af Windows.

 1. Brug Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør og skriv “ncpa.cpl”, inden du klikker på OK. Det kan også opnås ved at åbne Kontrolpanel. Skift visningen til Kategori, og klik på Netværk og internet. Klik på posten Netværk og delingscenter på listen. Find indstillingen Skift adapterindstillinger i venstre side af vinduet, og klik på den.

 1. Nu hvor vinduet Internetforbindelse er åbent, skal du dobbeltklikke på din aktive netværksadapter.
 2. Klik derefter på Egenskaber, og find Internet Protocol Version 6-posten på listen. Deaktiver afkrydsningsfeltet ud for denne post, og klik på OK. Genstart computeren for at bekræfte ændringerne, og kontroller, om fejlen vises igen.

Løsning 8: Brug følgende Regedit-justeringer til at deaktivere en bestemt proces

Der er en tjeneste, der hedder NVIDA PowerMizer: Det ultimative mål med PowerMizer-teknologien er at optimere strømforbruget til den længste batterilevetid på en bærbar pc og samtidig give den nødvendige ydelse til den aktuelle opgave.

Dette er ligesom hvad Intel har for at begrænse CPU-computerkraften baseret på hvilke applikationer der kører. med andre ord, det er en strømstyringsproces til dit grafikkort, som kan forårsage ændringer i CPU-brugen, og det kan helt sikkert forårsage problemer.

 1. Da du skal redigere registreringsdatabasen, anbefaler vi, at du tjekker denne artikel, som vi har udarbejdet for sikkert at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase for at forhindre yderligere problemer. Der vil stadig ikke være noget galt, hvis du følger instruktionerne nøje.
 2. Åbn registreringseditorgrænsefladen ved at skrive “regedit” i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor ved at navigere i venstre rude:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Video \ ******** \ 0000 \

 1. *'Erne vil være tilfældige tal og bogstaver. Der vil være et par af dem, så vælg mappen "0000" med de fleste nøgler i den.
 2. Højreklik på højre side af vinduet, og vælg Ny >> DWORD (32bit) værdi. Du bliver nødt til at gøre dette 4 gange og sørg for at navngive tasterne som følger: PerfLevelSrc, PowerMizerEnable, PowermizerLevel, PowermizerLevelAC

 1. Du bliver nødt til at ændre deres værdi ved at højreklikke på hver af dem og vælge indstillingen Rediger. Indstil værdierne i henhold til nedenstående info:

PerfLevelSrc ——– 3322

PowerMizerEnable ——– 0

PowermizerNiveau ——– 1

PowermizerLevelAC ——– 1

 1. Genstart din computer, og indstillingen Powermizer skal deaktiveres, hvilket resulterer i, at din DPC-latenstid falder.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found