Vejledninger

Sådan repareres ERR_INTERNET_DISCONNECTED

ERR_INTERNET_DISCONNECTED er en fejlmeddelelse, der er den mest almindelige, mens du surfer over internettet. Denne fejl lader ikke browseren passere og oprette forbindelse til det bestemte websted.

Så det begrænser brugerens adgang til netværket. Genstart af computeren fungerer ikke i dette tilfælde. Det er et mysterium at løse, men jeg vil bestemt hjælpe dig med at slippe af med dette.

For at løse denne fejl er det vigtigt at anerkende synderen. Der er en række grunde til, at denne fejlmeddelelse vises i browseren.

Den første og mest kendte årsag, der forårsager det, er antivirussoftware program installeret på din pc. Antivirus har en tendens til at beskytte dig over internettet ved hjælp af Firewall strategi, som også kan resultere i afbrydelse af internettet ved forskellige lejligheder.

Dit Lokalt er netværk (LAN) eller trådløs forbindelsekan også være årsagen til dets forekomst. Nogle gange kan en ændring i LAN påvirke indstillingerne og afbryde forbindelsen til din pc.

Browser cookies og cacher kan også stoppe internetadgangen.

Tilslut igen til dit trådløse eller kabelforbundne netværk (lav en strømcyklus, sluk for routeren / sluk), tænd den igen, og tilslut derefter din enhed igen (iPad / iPhone / Computer eller en hvilken som helst anden enhed)

Generelt; dit system er ikke i stand til at få adgang til internettet. Så det første, der skal sikres, er tilslutningsmulighederne (hvad enten det er trådløst eller kabelforbundet), og sørg for at du er i stand til at oprette forbindelse til routeren eller skifte fra dine andre enheder; i tilfælde af trådløs, prøv at tilslutte en telefon eller en smart enhed til denne router trådløst og se om internettet fungerer; i tilfælde af kablet en anden computer over ethernet til routeren. Dette vil bekræfte, om routeren får internet fra udbyderen; hvis det er, fortsætter vi med nedenstående trin, men hvis det ikke er det; så er vi nødt til at fejlfinde dette med internetudbyderen eller internetudbyderen.

Løsninger til løsning af fejl ERR_INTERNET_DISCONNECTED

Baseret på de grunde, jeg nævnte ovenfor, er der adskillige løsninger til at løse dette problem. Du bør prøve følgende metoder og kontrollere, om en bestemt metode fungerer for dig eller ej.

Metode 1: Løs lokale netværksindstillinger

En af grundene til fejlen ERR_INTERNET_DISCONNECTED er en automatisk ændring i Lokal netværk indstillinger inde i din pc. Så ved at ændre disse indstillinger kan du bringe dit internet tilbage til arbejde.

Gå til Kontrolpanel ved at trykke på Vind + X på tastaturet inde i Windows 10 og vælge Kontrolpanel på listen. I andre versioner af Windows kan du åbne det fra startmenuen. Klik på på kontrolpanelet internet muligheder. Hvis du ikke kan finde det, skal du skifte til udsigt til små ikoner og du ville se det.

Naviger til vinduet Internetindstillinger Forbindelser fanen øverst og tryk på LAN-indstillinger

Når du er inde i LAN-indstillinger, fjern markeringen hver mulighed og klik på Okay. Det ville helt sikkert fungere for dig. Hvis det af nogle årsager ikke gør jobbet, skal du gå til den næste løsning.

Metode 2: Rydning af browserdata

Cookies og cacher kan afslutte din netværksforbindelse. Så hvis du rydder dem, løses problemet relateret til din internetforbindelse. Følg trinene for at rydde browserdata i de berømte browsere.

Ryd browserdata på Firefox:

Du kan rydde browserdataene i din Firefox-browser ved at trykke på Ctrl + Skift + Del genvejstast på tastaturet. Det åbner et nyt vindue med standardindstillinger. Klik bare på Ryd nu knappen og genstart din Firefox-browser for at surfe på nettet.

Ryd browserdata i Google Chrome:

For at rydde browserdata i Google Chrome skal du skrive krom: // historie inde i adresselinjen og klik på Slet browserdata knap. Marker afkrydsningsfelterne inde i vinduet, der vises, og klik på Slet browserdata knappen igen. Genstart krom og kontroller, om det fungerer.

Metode 3: Geninstallation af Antivirus

Antivirus og firewall eller andre sikkerhedssoftware kan også begrænse adgangen til internettet. Det første trin her er at afinstallere antivirus fra Kontrolpanel -> Programmer og funktion -> Afinstaller et program. Når det er afinstalleret; kontrollere, om du nu kan få adgang til Internettet; hvis JA, så var din AntiVirus-software skyldige (du har nu valget om) at fortsætte med at bruge det samme ved at geninstallere det og lade det tillade internet; eller brug en gratis som AVG, der efter min mening gør det samme job som enhver anden antivirus-software.

Metode 4: Slet WLAN-profiler (trådløse profiler)

Hold Windows-nøgle og Tryk på X og vælg Kommandoprompt (Kør som administrator) eller klik Start -> Type cmd -> Højreklik cmd og vælg køre som administrator.

Når du er i kommandoprompten, skal du skrive netsh wlan show profiles

skriv derefter følgende kommando og fjern alle wifi-profiler.

netsh wlan slette profilnavn = ”[PROFILNAVN]”

Gør dette for alle wifi-profiler, og forbind derefter kun til din wifi igen.

Sørg for, at du ikke inkluderer "citaterne", når du fjerner Wi-Fi-navnet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found