Vejledninger

Fix: HTC Vive Error 108 og Error 208 på SteamVR

HTC Vive er et headset udviklet af HTC og Valve til virtual reality-oplevelse. Det bruger sporingsteknologien på plads, der gør det muligt for brugerne at bevæge sig og interagere med 3D-miljøet. Imidlertid er mange brugere ikke i stand til at forbinde HTC Vive-headsettet til SteamVR. De mest almindelige fejl, de får, er Fejl 108 og Fejl 208. I denne artikel viser vi metoderne til at løse disse fejl på din HTC Vive.

Fastsættelse af HTC Vive-fejl 108 og fejl 208 på SteamVR

Både Fejl 108 og Fejl 208, peger på forbindelsesproblemet mellem HTC Vive og PC. Efter at have set på problemerne for mange brugere, kan vi sige, at fejl 108 angiver problemet med USB- og strømproblemet mellem HTC Vive og PC. Fejl 208-problemet kan ske, når problemet er med skærmporten imellem.

Inden du starter en metode, skal du sikre dig, at hvert kabel er tilsluttet korrekt. Sørg også for, at Link Box ikke er forbundet bagud. HTC Vive-hovedsætets side har strømporten i midten, og alt kablet vil være tæt på. PC-siden har strømporten på hjørnet, og der er et mellemrum mellem HDMI- og USB-porten.

Genstart af enhederne og applikationerne

De mest almindelige løsninger på disse to fejl, der løser problemet for mange brugere, var ved at genstarte en af ​​enhederne eller applikationerne. Det meste af tiden, når nye enheder eller drivere er installeret, er det nødvendigt med en genstart for at de kan fungere korrekt. Sørg for at genstarte computeren, SteamVR eller HTC Vive-headsettet, og kontroller, om det løser problemet. En anden ting at prøve er at køre din Steam i en administratortilstand. Du kan højreklikke på Steam-genvej og vælge Kør som administratorindstilling for at køre damp som administrator.

Tilslutning af HTC Vive-headset direkte til pc

Nogle gange kan Link Box være problemet for forbindelsesproblemet mellem HTC Vive-headset og din pc. Du kan prøve at omgå Link Box og forbinde USB og HDMI direkte til pc. Afbryd dog ikke strømkablerne fra Link Box, da dit headset har brug for strømmen til at køre. Før du anvender nedenstående trin, skal du sikre dig, at alle kabler er tilsluttet.

  1. Tag stikket ud USB og HDMI kabler fra din PC. Træk nu stikket ud HDMI og USB kabler fra Linkboks.
  2. Tag ikke stikket ud Strøm kabel fra begge sider af linkboksen.
  3. Tilslut nu stikket USB og HDMI kablet til HTC Vive-headsettet direkte ind i dit PC.

    Bemærk: Prøv at tilslutte USB-kablet i USB 2.0-porten i stedet for USB 3.0.

  4. Genstart din computer, og kontroller derefter, om problemet er løst.

Kontrol af HTC Vive-headsetforbindelser

Det meste af tiden er USB-kablet inde i headsettet forbundet til den forkerte port. Det nye HTC Vive-headset har som standard USB-kablet tilsluttet sideporten. Du kan åbne headsetets øverste del og ændre kablet som vist i nedenstående trin:

  1. Tag den top del af HTC Vive-headsettet af. Skift USB kabelport fra sideporten til midterste port (USB 2.0).
  2. Hvis det ikke virker, skal du sørge for at træk stikket ud alle de andre kabler, der er tilsluttet HTC Vive-headsettet og prop det tilbage igen.
  3. Kontroller, om dette løser problemerne 108 og fejl 208.
Tags HTC Vive steam SteamVR
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found