Vejledninger

Sådan løses iPhone gendannelsesfejl 4005?

Det iPhone gendannelsesfejl 4005 opstår, når du prøver at opdatere eller gendanne en iPhone med iTunes på Windows eller macOS begge. Det opstår på grund af softwareproblemer med enten iTunes på computeren eller selve iPhone. Fejlmeddelelsen siger: ”IPhone "enhedsnavn" kunne ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (4005). ”

Det største problem, der resulterer i denne fejl, er normalt din iOS-version på begge enheder. Desuden kan iTunes også være forældede, eller iTunes kan have en ufuldstændig installation.

I denne artikel gennemgår vi alle de løsninger, der starter med den enkleste og arbejder os ned.

Metode 1: Opdater iTunes

Den mest almindelige løsning på dette problem er at kontrollere, om du har opdateret iTunes. Der er en historie med synkroniseringsproblemer med Apple-produkter, hvis iTunes er forældet. Her bruger vi den indbyggede funktion afkontrollerer for opdateringeri iTunes.

  1. Naviger til Hjælp og så Søg efter opdateringer på proceslinjen i iTunes. Klik på den, og vent på, at den opdateres.
  2. Du kan også downloade den nyeste version af iTunes herfra

Metode 2: Tving genstart din enhed

Der er flere tilfælde, hvor selve enheden har midlertidige dårlige konfigurationer, der forårsager problemer under synkroniseringsprocessen. Her vil vi diskutere trin til, hvordan du tvinger genstart af din enhed i henhold til forskellige mærker:

iPhone 8 eller nyere:

Tryk på Lydstyrke op ogSkrue ned kortvarigt og tryk derefter påSideknap indtil skærmen bliver sort. Knapperne skal trykkes hurtigt efter hinanden.

Force Genstart iPhone 8 eller nyere

iPhone 7 og 7 Plus:

Tryk og hold begge Side (eller top) knap og Lydstyrke ned-knap indtil du ser Apple-logoet.

iPhone 6s eller tidligere:

Tryk og hold begge Side (eller top) knap og Hjemknappen indtil du ser Apple-logoet.

Når du har genstartet din enhed, skal du prøve at synkronisere den med iTunes igen og se om problemet er løst for godt.

Metode 3: Udskiftning af USB-kabel

En anden ting, der ikke bør overses, er det USB-kabel, du bruger til at synkronisere din iPhone til iTunes. Vi stødte på adskillige tilfælde, hvor brugerne havde synkroniseringsfejl udelukkende fordi USB-kablerne enten var beskadiget eller ikke kunne overføre data.

Prøv at bruge et andet USB-kabel til synkroniseringsprocessen, og se om dette gør nogen forskel. Du kan også købe et nyt datakabel fra en onlinebutik.

Metode 4: Ændring af pc

For at isolere yderligere fejl med iTunes, skal du prøve at bruge en anden iTunes på en anden computer til synkroniseringsprocessen. Hvis synkroniseringsprocessen er vellykket der, betyder det, at der er et problem med din iTunes. Derfor kan du overveje at geninstallere det fra bunden efter download af den nyeste version fra det officielle websted.

Metode 5: Gå ind i DFU-tilstand:

DFU står for standard firmwareopdatering. Denne metode skal bruges som en sidste udvej, da den tørrer telefonen fuldstændigt. Alle data og indstillinger slettes.

Sæt din iPhone i DFU-tilstand, og prøv derefter påGendanneriPhone ved hjælp af iTunes på din computer. Sørg for, at dusikkerhedskopived hjælp af sikkerhedskopieringsværktøjet, der findes i iTunes selv.

Løsning 6: Kontakt Apple Support:

Hvis du efter alle disse trin stadig står over for fejlnummer 4005, når du synkroniserer, kan du kontakte Apple-support. Hvis din telefon er på garanti, kan du reparere din iPhone til en lav pris. Forsøg ikke at reparere iPhone alene, da du muligvis kan blokere din enhed eller forårsage alvorlige hardwareproblemer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found