Vejledninger

Trin for trin-guide til løsning af begrænset forbindelse i Windows XP / Vista / 7/8

Denne fejl er en almindelig indikation af problemer, der opstår Wi-Fi-adapter eller routeren. Det betyder ikke, at din trådløse adapter er deaktiveret, det betyder, at enheden ikke kan kommunikere, som den har brug for, med routeren. Hvis dine andre trådløse enheder allerede er tilsluttet din trådløse netværksrouter, er problemet på den specifikke computer, der modtager denne fejl.

Denne guide er skrevet i betragtning af Windows 8; men autotuning-scriptet fungerer på alle Windows-versioner.

Inden du fortsætter med at prøve en af ​​følgende metoder, skal du prøvegenstarter din router. Vent 5-6 minutter til routeren initialiseres, og prøv at oprette forbindelse igen, hvis det stadig har forbindelse er begrænset fejl følg derefter nedenstående trin.

Jeg har oprettet fire små batchfiler for at automatisere processen med at køre shell-kommandoer.

Metode 1: Nulstilling af TCP / IP-stakken

Få Reset Script fra nedenstående link, eller skriv følgende kommandoer i Kommandoprompt

netsh winsock reset-katalognetsh int ipv4 reset reset.lognetsh int ipv6 reset reset.log Genstart, og skriv derefternetsh int ip nulstilles

Højreklik på den downloadede fil “netshreset.bat”Og vælg Kør som administrator

Vent 1-2 minutter, tilslut derefter igen til Wi-Fi, og kontroller, om du nu kan oprette forbindelse, hvis ikke følg metode 2.

Metode 2: Deaktiver strømsparetilstand

Chancerne er, at Wi-Fi-adapteren er gået i gang Strømbesparelsestilstand.

Hold Windows-nøgle på dit tastatur og Tryk på R. 2. I dialogboksen Kør åbnes typenncpa.cplog Klik på OK. Højreklik på din trådløse netværksadapter, og vælg Ejendomme.

Vælg Konfigurerog vælg derefterFanen Strømstyring

Fjern markeringen af ​​"Tillad computeren at slukke for denne enhed for at spare strøm". Klik på OK, OK igen, og test.

Hvis det ikke var aktiveret som standard ELLER hvis det stadig ikke fungerer, skal du følge metode 3.

Metode 3: Nulstil TCP / IP AutoTuning

Dette script er inkluderet i købet i metode 1. Højreklik på den downloadede fil autotuningreset.bat og vælg Kør som administrator. Genstart din computer og test.

Der er ingen fast årsag til, at denne fejl dukker op - Det er dog noget, der let kan repareres. I nogle tilfælde kræver det mere fejlfinding for at komme til årsagen og løse problemet. De mest almindelige er anført ovenfor med høj succesrate for at få det begrænsede problem med forbindelsen løst.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found