Vejledninger

Fix: World of Warcraft lanceres ikke

World of Warcraft (WoW) har domineret onlinespilkortene i over et årti. Det har en åben verden og er meget progressiv, idet hver karakter har sine egne fremskridt og præstationer. Næsten hvert år eller deromkring frigiver Blizzard (udvikleren af ​​WoW) en ny udvidelse, som yderligere udvider historien om spillet.

Spørgsmålet om WoW, der ikke blev lanceret, har eksisteret i nogen tid (startende fra Burning Crusade). Der kan være flere grunde til, at dit spil ikke starter, der tilhører forskellige moduler. Her i denne artikel vil vi gennemgå fejlen og dens rettelser trin for trin.

Hvad får WoW til at have problemer, når de startes?

Efter vores research og mange brugerrapporter fandt vi ud af, at der er flere tilfælde, hvor spillet ikke starter. Enten sidder du fast på indlæsningsskærmen, eller Blizzard-løfteraket sidder fast på ubestemt tid.

Her er nogle af årsagerne til, hvorfor dette bizarre problem kan ske på din computer:

 • Forældede tilføjelser: Da tilføjelser er en væsentlig del af World of Warcraft, er det muligt, at de ikke opdateres korrekt eller er korrupte. Hvis de ikke er i en fungerende tilstand, vil launcheren ikke kunne indlæse dem, og derfor vil WoW ikke være i stand til at starte.
 • Korrupte filer: Windows- og spilfiler bliver korrupte eller ubrugelige i ny og næ. Dette er meget almindeligt og kan forekomme, hvis en opdatering gik galt, eller hvis du kopierede spillet fra et andet sted.
 • Korrupte konfigurationsfiler: World of Warcraft har konfigurationsfiler gemt på din computer, der giver de første instruktioner til computeren om, hvordan du indlæser spillet, og hvilke parametre. Hvis disse er korrupte, kan WoW ikke starte.
 • Antivirussoftware: Antivirussoftware er kendt for at være overbeskyttende og blokerer adgangen til forskellige spil / applikationer og tror, ​​at de er en trussel (selvom de er legitime). Her kan deaktivering af antivirus måske hjælpe med fejlfinding.
 • DNS-problemer: Spil som World of Warcraft gør brug af DNS for at køre spillet korrekt. Hvis DNS-serveren ikke kan nås, løses adressen ikke, og din klient kan muligvis ikke starte spillet.
 • Kompatibilitet: WoW spil eksekverbare er kendt for at have problemer med kompatibiliteten af ​​forskellige versioner af Windows. Ændring af kompatibiliteten kan hjælpe med problemet.
 • Spil-DVR: Game DVR er en relativt ny funktion i Windows, og det giver et godt overlay i spillet. Det er dog kendt, at det forårsager problemer med WoW. Deaktivering af det løser problemet.
 • Baggrundsapplikationer: Baggrundsapplikationer er kendt for at forstyrre spillet og konkurrere om ressourcer. Deaktivering af dem og derefter tænding af dem en efter en hjælper med fejlfinding.

Inden du går videre med løsningerne, skal du sikre dig, at du er logget ind som administrator og har en aktiv internetforbindelse på din computer. Desuden skal du deaktivere alle proxyer og VPN'er, før du fortsætter. Vi antager, at du er logget ind på din officielle Battle.net-konto i Blizzard Launcher.

Løsning 1: Kontrol af forældede tilføjelser

Tilføjelser giver værdifulde interface-tilføjelser til din spiloplevelse. Add-ons spænder fra forbedringer i grænsefladen til spillet til værdifuld information, der føjes til din brugergrænseflade. I dag er du ikke engang valgt at raide, hvis du ikke har nogle grundlæggende tilføjelser til dit spil.

På grund af addons enorme popularitet i spillet er der tilfælde, hvor add-ons enten er forældede eller korrupte. Denne kendsgerning er kendt for at forårsage problemer med lanceringen af ​​spillet. Derfor vil vi navigere til tilføjelsesmappen til spillet og deaktiver alle tilføjelsesprogrammerne manuelt, før du prøver at starte spillet igen.

 1. Tryk på Windows + E for at starte Windows Stifinder. Naviger nu til følgende mapper:

For nyere versioner:

% \ World of Warcraft \ _retail_ \ Interface \ AddOns

For ældre versioner:

% \ World of Warcraft \ Interface \ AddOns
 1. Vælg nu alle tilføjelsesprogrammer og bevæge sig dem et andet sted, så de ikke er i mappen. Genstart din computer og start spillet. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Sletning af konfigurationsfiler

Som alle andre spil har World of Warcraft også konfigurationsfiler på din computer. Disse filer består af de grundlæggende præferencer, du indstiller til launcheren og dine spilindstillinger. Når du starter spillet, henter klienten først de præferencer, der er indstillet herfra, og efter indlæsning af indstillingerne, starter den spillet.

Men hvis disse konfigurationsfiler er korrupte eller ubrugelige, går klienten i en fejltilstand og kan ikke starte. I denne løsning sletter vi konfigurationsfilerne manuelt fra din computer. Når vi starter klienten, genereres konfigurationsfilerne automatisk.

 1. Tryk på Windows + E for at starte Windows Stifinder. Naviger nu til følgende bibliotek:
% \ World of Warcaft \ WTF \ Config.wtf
 1. Slet .wtf-filen og genstart computeren fuldstændigt. Kontroller nu, om problemet er løst.

Bemærk: Du bør også slette indstillingsfilerne fra dine brugerdokumenter, der findes på din computer.

Løsning 3: Deaktivering af antivirussoftware

Selvom antivirussoftware er beregnet til at beskytte dig, kan de nogle gange fejle noget 'godt' program og markere det som et ondsindet program. Dette fænomen kaldes en falsk positiv. Det ser ud til, at flere antivirussoftware som f.eks AVG, Avira osv. markerer World of Warcraft forkert og lader den ikke køre.

Derfor skal du prøve deaktivering af din antivirussoftware. Du kan tjekke vores artikel om, hvordan du slukker for dit antivirusprogram. Når du har deaktiveret dit Antivirus, skal du genstarte din computer og prøve at starte WoW. Hvis deaktivering af Antivirus ikke virker, kan du prøve afinstallere det og se om det gør tricket for dig.

Løsning 4: Ændring af DNS-indstillinger til automatisk

Domain Name Systems (DNS) bruges af både applikationer og spil til at oprette forbindelse til servere for at etablere en forbindelse og starte dataoverførslen. Hvis DNS-serveren ikke kan nås af klienten, løses adressen ikke, og du vil stå over for problemer.

Vi bemærkede, at der var flere klienter, der efter at have indstillet deres DNS-indstillinger til automatisk var i stand til at starte spillet. De havde tidligere indstillet indstillingerne til Googles adresser. Så der er to ting, du kan gøre; enten indstil indstillingerne til automatisk eller skift adresse til google's DNS.

I denne artikel ændrer vi indstillingerne fra Googles DNS til automatisk.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “kontrolpanel”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i kontrolpanelet, skal du klikke på underoverskriften “Netværk og internet”.
 3. Vælg "Netværks-og delingscenter”Fra det næste vindue, du navigeres til.
 4. Her finder du det netværk, som du har forbindelse til. Klik på det tilstedeværende netværk i form af “Forbindelser”Som vist på skærmbilledet nedenfor.
 5. Klik nu på “Ejendomme”Til stede i bunden af ​​det lille vindue, der dukker op.
 6. Dobbeltklik på “Internetprotokol version 4 (TCP / IPv4)”Så vi kan ændre DNS-serveren.
 7. Klik på "Brug følgende DNS-serveradresser:”Så nedenstående dialogbokse kan redigeres. Nu lave om værdierne fra det følgende
Foretrukken DNS-server: 8.8.8.8 Alternativ DNS-server: 8.8.4.4

til:

Få DNS-serveradresse automatisk
 1. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte. Genstart din computer og kontroller, om du kan starte WoW uden problemer.

Løsning 5: Kørsel af WoW Launching i kompatibilitetstilstand

World of Warcraft launcher hyldes for at være så fleksibel, fordi den kan bruges til at spille på private servere såvel som officielle servere. På grund af at klienten er så fleksibel, fremkalder det også andre problemer (ligesom en kompromis). Hvis du for nylig har opdateret Windows eller kopieret spilfilerne fra en anden computer, er chancerne for, at spillet ikke er optimeret perfekt til din version af Windows. I denne løsning navigerer vi til WoW-launcheren og ændrer kompatibilitetsindstillingerne og kontrollerer, om dette gør nogen forskel.

 1. Naviger til din World of Warcraft Directory. Når du er i hovedmappen, vil du se en eksekverbar af 'Wow.exe'. Højreklik på den, og vælg Ejendomme.
 1. Nu når det nye vindue er åbent, skal du navigere til fanen Kompatibilitet og kontrollere følgende muligheder:
Kør dette program i kompatibilitetstilstand for: Kør dette program som administrator

Du kan vælge Windows 8/10 til kompatibilitetstilstand.

 1. Trykke ansøge for at gemme ændringer og afslutte. Genstart din computer og start spillet. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 6: Rens opstart af din computer (til tredjepartsapps)

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve Clean Booting. Denne rutine tvinger din computer til at tænde med et minimalt sæt drivere og programmer. Kun de væsentlige er aktiveret. Hvis fejlen ikke opstår i denne tilstand, skal du kun aktivere processerne igen med små bidder og kontroller om fejlen vender tilbage. Hvis den ikke gør det, kan du tænde en anden del og kontrollere. På denne måde vil du være i stand til at diagnosticere, hvilken proces der forårsager problemet.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “msconfig”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Naviger til fanen Tjenester, der findes øverst på skærmen. Kontrollere linjen der siger “Skjul alle Microsoft-tjenester”. Når du klikker på dette, deaktiveres alle Microsoft-relaterede tjenester og efterlader alle tredjeparts-tjenester (du kan også deaktivere alle Microsoft-relaterede processer og kontrollere mere omfattende, hvis der ikke er tredjeparts-tjenester, der forårsager problemet).
 3. Klik nu på “Slå alt fra”-Knappen findes nær bunden i venstre side af vinduet. Alle tredjeparts tjenester deaktiveres nu.
 4. Klik på ansøge for at gemme ændringer og afslutte.
 1. Gå nu til fanen Startup, og klik på indstillingen "Åbn Jobliste”. Du vil blive omdirigeret til task manager, hvor alle de applikationer / tjenester, der kører, når din computer starter, vises.
 1. Vælg hver tjeneste en efter en, og klik på “Deaktiver”Nederst til højre i vinduet.
 1. Genstart nu din computer, og kontroller, prøv at starte World of Warcraft igen.

Løsning 7: Deaktivering af Xbox DVR

Xbox DVR er en ny funktion introduceret i Windows, der giver brugerne mulighed for at optage deres gameplay og lyd. Selvom dette er en smidig funktion, forårsager det problemer med flere spil, herunder World of Warcraft. Nedenfor er trinene til deaktivering af Xbox DVR-optagelse. Hvis du har en nyere version, henvises til anden halvdel af løsningen for at deaktivere optagelsen fra indstillinger.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “Xbox”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Klik på ikonet Indstillinger til stede nederst til venstre på skærmen. Vælg nu “Spil-DVR”Fra listen over faner og fjern markeringen muligheden ”Optag spilklip og skærmbilleder ved hjælp af Game DVR”.
 1. Genstart computeren, så ændringerne finder sted, og kontroller, om det aktuelle problem er løst.

Hvis du bruger en nyere version af Windows, har Xbox-applikationen ikke denne funktion. Følg de anførte trin i stedet.

 1. Tryk på Windows + I for at starte Indstillinger. Klik nu Spil fra menuen og klik på Optager fra venstre navigationslinje.
 1. Fjern markeringen følgende muligheder:
Optag i baggrunden, mens jeg spiller et spil Optag lyd, når jeg optager et spil.
 1. Genstart din computer korrekt, og start World of Warcraft igen.

Løsning 8: Geninstallation af World of Warcraft

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, betyder det sandsynligvis, at dine filinstallationsfiler er korrupte. Dette sker hele tiden, og der er ikke noget at bekymre sig om. Installationsfiler kan blive ubrugelige, hvis de afbrydes, når du opdaterer, eller når du har slettet nogle. Sørg for, at du har alle dine legitimationsoplysninger ved hånden, da du bliver bedt om at indtaste dem.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Find nu Warcraft fra listen skal du højreklikke på den og vælge Afinstaller.

Hvis du bruger spillet ved hjælp af Blizzard-klienten, så afinstallere spillet derfra. Hvis du bare bruger spillet fra den mappe, som du kopierede fra et andet sted, slet den mappe. Sørg også for at slette alle de midlertidige filer, der er gemt i din profil.

Gå nu til den officielle Blizzard Download-side, og download World of Warcraft-klienten fra den. Efter download af spillet skal du installere det ved hjælp af en administrator. Genstart din computer, start spillet og indtast dine legitimationsoplysninger. Kontroller nu, om problemet er løst.