Vejledninger

LØST: Internet Explorer 11 svarer ikke

Internet Explorer er den hjemmehørende internetbrowser til alle versioner af Windows-operativsystemet, der kom før Windows 10. Internet Explorer er den browser, der fulgte med Windows-computere ud af kassen, indtil den blev erstattet med Microsoft Edge, da Windows 10 ramte hylderne. Mens IE muligvis er blevet erstattet af Microsoft Edge, er det stadig en tilstrækkelig kompetent browser og bruges fortsat af mange mennesker over hele kloden. Den seneste version af Internet Explorer og den sidste version er Internet Explorer 11. Internet Explorer 11 understøtter både Windows 7 og Windows 8 / 8.1, er en stor forbedring i forhold til sin forgænger og er alt i alt en ret anstændig internetbrowser.

Internet Explorer 11 er dog slet ikke perfekt - det er faktisk langt fra det. Som de fleste andre Windows-applikationer har Internet Explorer en tendens til at stoppe med at reagere helt og producere en fejlmeddelelse om "Internet Explorer er stoppet med at arbejde”Kort efter, på hvilket tidspunkt den eneste mulighed, som en bruger, der er berørt af dette problem, har at lukke Internet Explorer 11. Så skræmmende som det måtte være, er det slet ikke ualmindeligt, at IE 11 holder op med at reagere og går brat ned - faktisk i de fleste tilfælde kan dette afhjælpes ved blot at genstarte IE 11, og det fungerer som det skal.

Dog kan nogle brugere blive påvirket af et problem, hvor Internet Explorer 11 holder op med at svare på dem oftere, end det burde. Der er masser af forskellige ting, der kan få IE 11 til at stoppe med at reagere og gå ned ofte, og da det er tilfældet, er der mange mulige løsninger på problemet. Følgende er nogle af de mest effektive løsninger, du kan prøve, hvis Internet Explorer 11 holder op med at svare på dig regelmæssigt:

Løsning 1: Installer alle tilgængelige Windows-opdateringer

Stabilitetsopdateringer og fejlrettelser til IE 11 kommer med Windows-opdateringer, hvilket betyder, at hvis IE 11 konstant går ned på dig på grund af sårbarheder, forældede filer eller forældede drivere, kan installation af de nyeste Windows-opdateringer muligvis løse problemet.

Åbn Start-menu.

Søge efter "opdateringer”.

Klik på søgeresultatet med titlen Søg efter opdateringer.

Når du ser Windows opdatering klik på Søg efter opdateringer og vent på din computer skal søge efter tilgængelige opdateringer.

Når din computer er færdig, skal du downloade og installere alle opdateringer, der er tilgængelige for din computer.

Løsning 2: Kør Internet Explorer-fejlfinding

Kørsel af Internet Explorer-fejlfinding kan hjælpe med mange IE-relaterede problemer, herunder denne. For at køre Internet Explorer-fejlfinding skal du:

Åbn Start-menu.

Søge efter "fejlfinding”.

Klik på søgeresultatet med titlen Fejlfinding.

Klik på Se alt i Fejlfinding

Klik på Internet Explorer-ydeevneFølg instruktionerne i fejlfindingsguiden og se det igennem til slutningen, og det kan muligvis løse dette problem for dig.

Løsning 3: Kør et par anti-malware- og antivirus-scanninger

Internet Explorer 11 kan gå ned på din med jævne mellemrum, fordi din computer er blevet inficeret med malware eller en virus eller et andet skadeligt element. Bare for at udelukke en infektion som en årsag, ville det være en god idé for dig at køre et par anti-malware og antivirus scanninger. Nogle af fan-favoritprogrammerne til kørsel af anti-malware og antivirus-scanninger inkluderer Malwarebytes og Avast! Gratis antivirus. Husk - jo flere programmer du kører scanner med, jo mere vil du være i stand til at stole på resultaterne, da hvert malware / virusscreeningsprogram ikke ser efter de samme skadelige elementer.

Løsning 4: Slet dine midlertidige internetfiler

En opbygning af Midlertidige internetfiler, sammen med en korruption af Midlertidige internetfiler, tager ikke kun en betydelig mængde plads på din computers harddisk, men kan også give anledning til problemer med Internet Explorer 11, herunder IE 11, der ofte går ned på brugeren. Det er bestemt en god ide at slippe af med alle dine computers Midlertidige internetfiler og se om det løser dette problem for dig.

Åbn Start-menu.

Søge efter "internet muligheder”.

Klik på søgeresultatet med titlen internet muligheder.

Under Gennemse historie i Generel skal du klikke på Slet ...

Sørg for, at Midlertidige internetfiler og webstedsfiler er valgt, og klik derefter på Slet.

Vent på din Midlertidige internetfiler skal slettes, og når de er slettet, skal du starte IE 11 og se, om problemet er løst eller ej.

Løsning 5: Deaktiver hardwareacceleration i IE 11

Hardwareacceleration er en funktion i IE 11, der bruger en computers GPU til at fremskynde grafiktunge opgaver såsom videostreaming og online-spil. Mens hardwareacceleration er designet til at forbedre den samlede brugeroplevelse, kan det undertiden medføre, at IE 11 ofte holder op med at svare. En anden potentiel løsning på dette problem for dig er at deaktivere hardwareacceleration i IE 11. For at gøre det skal du:

Åbn Start-menu.

Søge efter "internet muligheder”.

Klik på søgeresultatet med titlen internet muligheder.

Naviger til Fremskreden

Aktivér Brug gengivelse af software i stedet for GPU-gengivelse mulighed ved at vælge den.

Klik på ansøge.

Klik på Okay.

Luk internet muligheder

Start Internet Explorer 11 og kontroller, om problemet er løst eller ej.

Løsning 6: Deaktiver IE-tilføjelser

Add-ons er dybest set små applets, som internetbrowsere bruger til at kommunikere med forskellige dele af internettet for at tjene forskellige formål for brugerne. Mens tilføjelser skabes for godt, kan de undertiden gøre mere skade end gavn. Nogle tilføjelser, især inkompatible eller forældede, har været kendt for at få Internet Explorer 11 til at stoppe med at reagere ofte. Hvis en skadelig tilføjelse eller to er årsagen til dette problem i dit tilfælde, kan du løse problemet ved at bestemme, hvilken tilføjelse der forårsager problemet og derefter deaktivere det. For at gøre det skal du:

Start Internet Explorer 11.

Klik på Værktøjer ikon øverst til højre i vinduet (ikonet er afbildet af et gear). Tryk på ALT-tasten på tastaturet, hvis du ikke ser detVærktøjer.

Klik på Administrer tilføjelsesprogrammer i genvejsmenuen.

Klik på Alle tilføjelser under At vise.

Vælg en efter en alle de tilføjelsesprogrammer, du har, og klik derefter på Deaktiver for hver enkelt.

Kontroller, om problemet fortsætter. Hvis problemet er løst, var en tilføjelse, du deaktiverede, årsagen til problemet.

En efter en skal du genaktivere alle dine tilføjelser, indtil du begynder at opleve problemet igen - den tilføjelse, du aktiverede lige før problemet kom tilbage, er din skyldige.

Genaktiver alle dine tilføjelser, men sørg for at holde den skyldige tilføjelse deaktiveret for godt.

Løsning 7: Nulstil Internet Explorer

Nulstilling af Internet Explorer 11 er en anden mulig løsning på dette problem, men du skal vide, at nulstilling af IE 11 vil få alle dine brugerdefinerede indstillinger og præferencer til at gå tilbage til deres standardindstillinger, hvilket betyder, at du bliver nødt til at starte fra bunden. For at nulstille IE 11 skal du:

Åbn Start-menu.

Søge efter "internet muligheder”.

Klik på søgeresultatet med titlen internet muligheder.

Naviger til Fremskreden

Klik på Nulstil… under Nulstil Internet Explorer-indstillinger

I den resulterende popup skal du aktivere Slet indstillinger for personlige indstillinger.

Klik på Nulstil.

Genstart din computer, og når den er startet, skal du starte IE 11 og se, om problemet er løst eller ej.

Løsning 8: Sluk og tænd derefter Internet Explorer 11

Hvis ingen af ​​de løsninger, der er anført og beskrevet ovenfor, har formået at løse dette problem for dig, skal du ikke være bange, da der stadig er en løsning mere, du kan prøve - slukke for Internet Explorer 11 og derefter tænde den. Da IE 11 er et indbygget Windows-program, kan det i de fleste tilfælde ikke afinstalleres og derefter geninstalleres. Når det er tilfældet, er det enkleste alternativ at deaktivere og derefter genaktivere det. Selvom denne løsning måske lyder som et langskud, har det formået at løse dette problem for en hel del mennesker.

Åbn Start-menu.

Søge efter "windows funktioner”.

Klik på søgeresultatet med titlen Slå Windows-funktioner til eller fra.

Find og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for på listen over Windows-funktioner Internet Explorer 11 for at slukke for det.

Klik på Ja i den resulterende popup for at bekræfte handlingen.

Genstart din computer.

Gentage trin 1-3 når din computer starter op.

Find og udfyld afkrydsningsfeltet ud for på listen over Windows-funktioner Internet Explorer 11 for at tænde den. Bekræft handlingen, hvis det kræves for at gøre det i en resulterende popup.

Genstart din computer, og når den er startet op, skal du kontrollere, om problemet er løst.