Vejledninger

Fix: En enhed, der er knyttet til systemet, fungerer ikke

Fejlmeddelelsen "En enhed, der er sluttet til systemet, fungerer ikke" betyder, at din computer ikke er i stand til at kommunikere og overføre data korrekt. Enheden er muligvis forbundet forkert, dens drivere er muligvis inkompatible, USB-porten fungerer muligvis ikke, eller endda er der muligvis en anden USB-enhed, der hæmmer overførselsprocessen.

Mange brugere står over for dette problem i deres daglige liv, når de overfører data / medier fra deres smartphones, kameraer, tablets, USB'er eller endda overfører data fra en harddisk til en anden. Dette er et meget almindeligt problem, så intet at bekymre sig om. Se på nedenstående trin.

Løsning 1: Tilslut igen og prøv en anden USB-port

Denne fejl kan opstå, hvis der er en forkert forbindelse mellem USB-lageret og din computer. Det er muligt, at stikket ikke er korrekt tilsluttet til porten, eller at det kabel, du bruger, er defekt. Du kan prøve tilslutning af enheden igen og hvis du bruger et kabel, skal du sørge for, at kablet er ikke defekt og understøtter let dataoverførsel. Prøv at bruge et andet kabel, og prøv også tilslutte din enhed til en anden USB-port.

Hvis du har andre USB-enheder forbundet til din computer, fjerne allesammen. I et tilfælde dukkede fejlen op, og efter frakobling af joystick forsvandt den automatisk, og overførslen lykkedes. Prøv alle muligheder, inden du fortsætter, da dette er det vigtigste fejlfindingstrin.

Løsning 2: Genstart computer

I mange talrige tilfælde løste problemet for mange brugere at genstarte computeren. Det er muligt, at der er nogle moduler med forkerte konfigurationer, eller bare at din computer har brug for en genstart efter installation af nogle programmer. I nogle tilfælde som Windows Update er en genstart vigtig, da den implementerer de nødvendige ændringer. Genstart computeren korrekt, og sørg for, at enheden ikke er tilsluttet. Når computeren er genstartet korrekt, skal du tilslutte din enhed og kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 3: Formatering af din enhed

Denne fejl opstår også for mange USB-enheder, hvis din enhed ikke er formateret korrekt. Forkert formatering betyder, at sektorer / blokke ikke er allokeret korrekt i din lagerenhed, og dette kan være årsagen til fejlen.

 1. Trykke Windows + E. for at starte File Explorer. Klik på "Denne pc”Til stede i venstre navigationsrude. Nu vil du kunne se din USB-enhed tilsluttet.
 2. Højreklik på den og vælg “Format”.

 1. Et nyt vindue vises, der består af alle indstillinger. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge, skal du bare lade det være og klikke på “Start”.
 2. Når formatet er afsluttet, kan du prøve at bruge din USB-enhed og kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 4: Kørsel af SFC- og DISM-kommandoer

Det er også muligheden for, at der er nogle korrupte filer til stede på din computer, der fører til denne fejl. Til dette kan vi prøve at køre SFC, og hvis der er fejl til stede, skal du køre kommandoen DISM.

Systemfilkontrol (SFC) er et hjælpeprogram til stede i Microsoft Windows, der giver brugerne mulighed for at scanne deres computere for korrupte filer i deres operativsystem og er et meget nyttigt værktøj til at diagnosticere problemet og kontrollere, om der er problemer, der skyldes korrupte filer i Windows .

Vi kan prøve at køre SFC og se, om vores problem bliver løst. Du får et af de tre svar, når du kører SFC.

 • Windows fandt ingen integritetskrænkelser
 • Windows Ressourcebeskyttelse fandt korrupte filer og reparerede dem
 • Windows Ressourcebeskyttelse fandt korrupte filer, men kunne ikke rette nogle (eller alle) af dem
 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “taskmgr”I dialogboksen og tryk Enter for at starte din computers task manager.
 2. Klik nu på File option til stede øverst til venstre i vinduet og vælg “Kør ny opgave”Fra listen over tilgængelige indstillinger.

 1. Skriv nu “powershell”I dialogboksen og kontrollere muligheden nedenunder, der siger “Opret denne opgave med administrative rettigheder”.

 1. Når du er i Windows Powershell, skal du skrive “sfc / scannow”Og ramte Gå ind. Denne proces kan tage noget tid, da hele din Windows-fil scannes af computeren og kontrolleres for korrupte faser.

 1. Hvis du støder på en fejl, hvor Windows siger, at den fandt en fejl, men ikke kunne rette dem, skal du skrive “DISM / Online / Oprydningsbillede / RestoreHealth”I PowerShell. Dette downloader de korrupte filer fra Windows-opdateringsserverne og erstatter de korrupte. Bemærk, at denne proces også kan tage noget tid i henhold til din internetforbindelse. Annuller ikke på noget tidspunkt, og lad det køre.

Hvis der blev registreret en fejl og blev rettet ved hjælp af ovenstående metoder, skal du genstarte din computer og kontrollere, om fejlen forsvinder.

Løsning 5: Opdatering af enhedsdrivere

Denne fejl vises muligvis også, fordi dine enhedsdrivere ikke er opdaterede, og computeren har problemer med at overføre data. I dette tilfælde kan du prøve at opdatere enhedsdrivere og kontrollere, om problemet bliver løst. Der er to måder at opdatere driverne på: automatisk og manuelt. I den automatiske metode vælger du den første mulighed, når valget kommer. Her behøver du ikke gøre noget, og Windows søger automatisk efter den bedste driver derude og installerer den på din computer.

Hvis du ikke har held med at opdatere driverne automatisk, kan du gå over til producentens websted, downloade de nødvendige drivere og opdatere dem manuelt. Nedenfor er metoden til, hvordan man opdaterer dem manuelt.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger gennem al hardware, og højreklik på den enhed, du oplever fejlen, og vælg “Opdater driver”.

 1. Nu åbner Windows en dialogboks, der spørger dig, hvilken vej du vil opdatere din driver. Vælg den anden mulighed (Gennemse min computer for driversoftware) og fortsæt.

Vælg driverfilen, du downloadede, ved hjælp af browserknappen, når den vises, og opdater den i overensstemmelse hermed.

 1. Genstart din computer og kontroller, om problemet bliver løst.

Løsning 6: Reparation af din Windows

Hvis du oplever en fejl i computeren, dvs. denne fejl dukker op, når du prøver at flytte data til / fra et drev, kan du prøve at reparere din Windows. Det anbefales, at du sikkerhedskopierer dine data og gemmer alt dit arbejde, inden du fortsætter med denne proces. Denne proces kan også tage lidt tid, så det anbefales, at du starter den, når du er helt sikker på, at der ikke er nogen afbrydelser. Følg vores instruktion i vores artikel, der forklarer, hvordan du reparerer din Windows 10.

Bemærk: Udfør denne løsning, når du er helt sikker på, at alle ovenstående fejlfindingstrin er mislykkedes, og problemet ligger i operativsystemet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found