Vejledninger

Fix: Broadcom Netlink Gigabit Ethernet Driver holder op med at arbejde i Windows 10

Nogle brugere har rapporteret et problem med Broadcom NetLink Gigabit Ethernet Driver Netværksadapter. Når det viser sig, vil LAN-forbindelsen, når dette problem opstår, effektivt stoppe med at fungere og øjeblikkeligt afbryde netværksforbindelsen. Mens netværksforbindelsen afbrydes, vises den som en forbindelse med Begrænset adgang.

Dette særlige problem synes primært at forekomme hos brugere, der for nylig har foretaget opgraderingen fra en ældre Windows-version til Windows 10, og der har været tilfælde, hvor Realtek-netværkskort ikke er blevet opdaget, så det er ikke kun specifikt for Gigabit-adaptere. De fleste brugere, der er berørt af dette problem, har rapporteret, at problemet kan løses ved at genstarte computeren. Denne løsning er dog kun midlertidig, da det samme problem kan vende tilbage i løbet af få minutter efter næste opstart.

Hvis du i øjeblikket kæmper med denne fejl, vil nedenstående metoder sandsynligvis hjælpe dig med at løse problemet og gendanne din internetforbindelse. Løsningerne nedenfor bekræftes, at de fungerer af brugere, der befandt sig i en lignende situation. Følg nedenstående metoder i rækkefølge, indtil du finder en løsning, der klarer at løse dit problem.

Metode 1: Installation af den opdaterede Ethernet-adapterdriver manuelt

Som det viser sig, er opgraderingen til Windows 10-processen ikke så glat som annonceret, og i nogle tilfælde registrerer den ikke din netværksadapter. Det ser ud til, at opgraderingsguiden ikke installerer den korrekte Ethernet-adapterdriver til det NIC, du bruger - deraf problemer med internetforbindelsen.

Imidlertid har nogle brugere, der bruger Broadcom Netlink Gigabit Ethernet-adapterdriver, formået at omgå dette problem ved selv at installere den korrekte driver. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Download den nyeste Broadcom-netværksadapter fra dette officielle link (her) og udpak det et sted, der er tilgængeligt.
 2. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “ncpa.cpl”Og ramte Gå ind at åbne Netværksforbindelser vindue.

 3. I Netværksforbindelser vindue, skal du højreklikke på Lokalforbindelse (Ethernet) og klik på Ejendomme.
 4. Gå derefter til Netværk fanen og klik på Konfigurer knappen, og gå derefter til Chauffører fanen.
 5. I det næste vindue skal du gå til Chauffør fanen og klik på Opdater driver.

 6. Klik på Gennemse min computer for driversoftware,klik derefter på Lad mig vælge fra en liste over tilgængelige drivere på min computer.

 7. Klik derefter på Har disk Find den downloadede driverfil (den, der slutter med .inf) via Gennemse knap og tryk OKAY.
 8. Du skal derefter se en lang liste med drivere. Fra den liste skal du vælge Broadcom Netlink (TM) Gigabit Ethernet og ramte Næste knap.
 9. Når driveren er blevet installeret, skal du genstarte din computer og se visne din internetforbindelse fungerer korrekt ved næste genstart.

Hvis denne metode ikke har formået at hjælpe dig med at løse den konstante afbrydelse af din netværksforbindelse, skal du gå ned til Metode 2.

Metode 2: Brug af et dedikeret NIC

Husk, at du muligvis oplever dette problem, hvis din maskines integrerede internetcontroller ikke er kompatibel med Windows 10. Hvis du brændte igennem alle ovenstående metoder uden et resultat, er dit eneste håb at prøve en dedikeret NIC (netværksinterfacekort) og se om den er i stand til at håndtere din netværksforbindelse.

Hvis du ikke har et dedikeret NIC, der ligger rundt i huset, kan du bestille en online. Denne (her) koster kun omkring $ 12 og er kompatibel med alle de nyeste Windows-versioner (inklusive Windows 10).

Bare husk at før du installerer det dedikerede netværksinterfacekort, skal du indtaste dine BIOS-indstillinger og deaktivere den indbyggede Broadcom Netlink Gigabit Ethernet-controller. På de fleste bundkort vil du være i stand til at deaktivere det integrerede netværksinterfacekort under Indbyggede enheder (eller et lignende navn).

Når den indbyggede NIC er blevet deaktiveret, skal du installere det nye dedikerede netværksinterfacekort i et gratis PCIe-stik, tilslutte dit netværk LAN-kabel og genstarte din computer igen. Ved den første opstartsskærm ser det ud til, at du ikke har internet, men rolig. Når Windows 10 er fuldt opladet, finder operativsystemet det og installerer driveren til det. Efter et stykke tid har du en fungerende netværksforbindelse.

Metode 3: Kørsel af netværksfejlfinding

I nogle tilfælde kan adapteren muligvis bare stå over for nogle fejl i sin konfiguration. At køre netværksfejlfinding kan undertiden rette denne slags fejl. For at køre det bliver vi nødt til at udføre programmet fra kontrolpanelet. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” samtidigt for at åbne Kør-prompt.
 2. Indtaste "Kontrolpanel" og tryk på "Gå ind" for at åbne den.
 3. Klik på “Netværk og internet”Valgmulighed og vælg "Netværks-og delingscenter" knap.
 4. Klik på “Fejlfinding af problemer” knappen for at lade Fejlfinding løb.
 5. Kontrollere for at se, om Fejlfinding har løst dit problem efter at have udført instruktionerne på skærmen.

Metode 4: Nulstil netværksindstillinger

I nogle tilfælde kan de netværksindstillinger, som du har konfigureret din computer til at bruge på din computer, muligvis være årsagen til, at denne fejl udløses på din computer. Det er muligt, at DNS-cachen eller andre netværkskonfigurationer er beskadiget eller forkert konfigureret til det punkt, at driveren holder op med at arbejde. Derfor udfører vi i dette trin en fuldstændig nulstilling af netværksindstillinger. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste "Kontrolpanel" og tryk på "Gå ind" for at starte den klassiske kontrolpanelgrænseflade.
 3. Klik på på i kontrolpanelet “Vis af:” og vælg “Store ikoner” fra listen over tilgængelige indstillinger.
 4. Når du har valgt de store ikoner, skal du klikke på “Netværk og delingscenter" mulighed.
 5. I Netværks- og delingscenter skal du vælge “Internet muligheder" indstilling og fra venstre navigationsrude i bunden.
 6. I det nye vindue, der åbnes, skal du klikke på "Fremskreden" fanen, og vælg derefter “Gendan avancerede indstillinger” mulighed for at nulstille de avancerede netværksindstillinger.
 7. Tryk derefter på "Windows" + "JEG" for at åbne Windows-indstillingerne.
 8. Klik på indstillingerne i indstillingerne “Netværk og internet” og vælg “Status” på venstre side af det næste skærmbillede.
 9. Rul ned på det næste skærmbillede, indtil du når “Nulstilling af netværk” mulighed.
 10. Klik på “Nulstilling af netværk” mulighed for at bede computeren om at starte nulstillingsanmodningen og vælge “Nulstil nu” på den næste skærm.
 11. Bekræft eventuelle meddelelser, der spørger dig, om du virkelig vil starte en nulstilling af netværket og forberede dig på at genstarte din computer.
 12. Den automatiske meddelelse skal vente et stykke tid, før du starter en genstart, så du skal have lidt tid til at sikkerhedskopiere eller gemme noget arbejde, du ikke har gemt.
 13. Når computeren genstarter, bemærker du, at din netværksforbindelse ikke er aktiv. Dette skyldes, at dit netværkskort først nulstilles og derefter frigiver sin tidligere forbindelse. Vælg bare netværksikonet, vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til igen, og vælg “Opret forbindelse".
 14. Hvis dine TCP / IP-indstillinger er indstillet til automatisk at registrere, skal din netværksforbindelse registrere de relevante netværksindstillinger.
 15. Kontroller, om problemet stadig vedvarer.

Metode 5: Opdater Broadcom-netværksdrivere ved hjælp af tredjepartsapp

Nogle gange er sagen ikke lige så let som at downloade den nyeste driver fra webstedet og installere den på din computer. Der er forskellige hardwarestykker på din computer, og en af ​​dem er muligvis ikke behagelig, når du kører den nyeste tilgængelige adapter. Så i dette trin installerer vi den mest kompatible driver på vores computer ved hjælp af et tredjepartsinstallationsprogram.

Driver Booster er en professionel driverfinder, downloader og opdaterer, så du kan bruge denne software til at finde alle de forældede, manglende og fejlagtige drivere til din stationære eller bærbare computer for at sikre, at al hardware kører normalt. Hvis din stationære eller bærbare computer ikke har noget netværk, kan du bruge værktøjet til netværksfejl til at rette det først.

 1. Download, installer og kør Driver Booster på din computer herfra.
 2. Klik på "Scanning" og derefter kører Driver Booster på dit system for at vise dig de forældede, manglende og fejlagtige drivere inklusive Broadcom-adapterdriveren.
 3. Klik på "Opdatering". Find Broadcom Ethernet-adapteren, og klik på Opdater for at opdatere netværksdriveren.
 4. Så efter at du har opdateret Broadcom Ethernet-adapterdriver eller Broadcom trådløs adapterdriver, og forhåbentlig vil du være i stand til at oprette forbindelse til internettet med succes.

Metode 6: Aktivér Ethernet-adapter via BIOS

Som standard skal Ethernet-adapteren allerede være aktiveret på din computer. Hvis Windows-operativsystemet rapporterer, at dit Ethernet ikke fungerer, kan du prøve at genaktivere adapteren fra din computers BIOS.

 1. Sørg for at lukke computeren helt og tænde den igen efter et stykke tid.
 2. Mens computeren startes, skal du være meget opmærksom på “Press "X" knap for at komme ind i Bios ”-meddelelsen, der muligvis vises under opstarten.
 3. Tryk på den angivne tast hurtigt og gentagne gange for at åbne din computers BIOS. Når du er i BIOS, kan du bruge piletasterne på dit tastatur til at navigere gennem de tilgængelige indstillinger.
 4. Finde "Integrerede eksterne enheder", "Onboard-enheder", "On-Chip PCI-enheder," eller en lignende mulighed, og tryk på "Gå ind" for at få adgang til menuen. Afhængig af typen og året på din BIOS, vil den nøjagtige menutekst variere.

  Bemærk: Generelt skal du finde noget, der indikerer, at indstillingerne er relateret til dine integrerede eksterne enheder.

 5. Find og vælg "Integreret LAN", "Onboard Ethernet", eller en lignende indstilling, og brug venstre og højre piletaster til at bladre gennem de tilgængelige indstillinger. I de fleste tilfælde er disse enten "Aktiveret" eller "Handicappet."
 6. Tryk på “F10” tastaturnøgle, dette skal vise en dialog, der spørger, om du vil gemme dine indstillinger og afslutte BIOS. Tryk på “Y” tastaturknappen for at bekræfte. Dette får computeren til at genstarte. Windows skal nu automatisk registrere din driver, og Ethernet-driveren skal arbejde nu.
 7. Kontroller, om problemet stadig vedvarer.

Metode 7: Installer 802.11n Driver

Broadcom 802.11n netværksadapterdriver er en vigtig driverpakke, der faktisk kan være løsningen på alle dine problemer, fordi denne driver er den mest stabile derude. De fleste af brugerne rapporterede, at de var i stand til at løse dette problem ved at opgradere deres Ethernet-driver til 802.11n, der er tilgængelig på den officielle producentwebsite. Følg derfor nedenstående trin for at installere det på din computer.

Bemærk: Fra Broadcom-webstedet skal du vælge 32- eller 64-bit driverbibliotek, afhængigt af om du kører en 32 eller 64-bit maskine. Download filen. Den gemmes som en komprimeret zip-fil, så når den er downloadet, skal du markere filen og vælge Uddrag i Windows-menuen og derefter vælge “Uddrag alt”. Dette afpakker filerne. Når dette er afsluttet, skal du være i stand til at følge instruktionerne til opdatering af din Broadcom-driver.

 1. Download den nyeste Ethernet-adapter herfra.
 2. Derefter fortsæt til Netværks indstillinger og klik Skift adapterindstillinger.
 3. Højreklik på Ethernet / lokalforbindelse enhed, og vælg Ejendomme.
 4. Klik på Konfigurer og gå til Chauffører Tab
 5. Klik på Opdater driver og vælg derefter Gennemse Min computer.
 6. Vælg "Lad mig vælge fra en liste ...”Og vælg derefter Har disk.
 7. Find den downloadede driverfil (inf), og vælg OK.
 8. Du vil nu se en lang liste med drivere: Vælg Broadcom Netlink (TM) Gigabit Ethernet
 9. Klik på Næste, og driveren begynder at installere.
 10. Kontroller, om installation af denne driver løser dit problem.

Metode 8: Afinstaller netværksadapterdriveren, og genstart

Når du afinstallerer netværksadapterdriveren og genstarter computeren, ser Windows automatisk efter en gemt driver fra dit system og får den installeret, selvom der ikke er nogen netværksforbindelse. Prøv at afinstallere netværksadapterdriveren, og genstart derefter din computer, og lad Windows automatisk installere den nyeste driver. Sådan gør du:

 1. Trykke "Windows" + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Devmgmt.msc” og tryk på "Gå ind".
 3. I enhedsadministratoren skal du udvide “Netværkskort” og højreklik på “Adapter” som du bruger i øjeblikket.
 4. Vælg “Afinstaller enhed” og følg vejledningen på skærmen for at afinstallere denne driver fra din computer.
 5. Vent på, at opsætningen fjerner driveren fuldstændigt fra din computer.
 6. Genstart din computer, og Windows skal automatisk erstatte den med en anden.
 7. Kontroller, om forbindelsen er løst ved at gøre dette.

Metode 9: Diagnostiser pc i fejlsikret tilstand

Sikker tilstand starter Windows i en grundlæggende tilstand ved hjælp af et begrænset sæt filer og drivere. Hvis problemet ikke sker i sikker tilstand, betyder det, at standardindstillinger og grundlæggende enhedsdrivere ikke forårsager problemet. Observation af Windows i sikker tilstand giver dig mulighed for at indsnævre kilden til problemet og kan hjælpe dig med at foretage fejlfinding af problemer på din pc.

Før du går i fejlsikret tilstand, skal du gå ind i Windows Recovery Environment (winRE). For at gøre dette vil du gentagne gange slukke for din enhed og derefter TIL:

 1. Hold nede strøm knappen i 10 sekunder for at slukke for din enhed.
 2. Tryk på strøm knappen igen for at tænde din enhed.
 3. Ved det første tegn på, at Windows er startet (for eksempel viser nogle enheder producentens logo, når de genstartes), hold tænd / sluk-knappen nede i 10 sekunder for at slukke for din enhed.
 4. Tryk på tænd / sluk-knappen igen for at tænde din enhed.
 5. Når Windows genstarter, skal du holde tænd / sluk-knappen nede i 10 sekunder for at slukke for din enhed.
 6. Tryk på tænd / sluk-knappen igen for at tænde din enhed.
 7. Lad din enhed genstarte fuldt ud. Du kommer ind i winRE.

Nu hvor du er i winRE, vil du følge disse trin for at føre dig til sikker tilstand:

 1. På denVælg en mulighed, skærmbillede, vælg “Fejlfinding ” og så "Avancerede indstillinger.”
 2. Klik nu påOpstartsindstillinger ” og klik på “Genstart.”
 3. Når din enhed er genstartet, kan du se en liste med muligheder. Vælg indstilling “4” fra listen eller tryk på “F4 ” for at gå til fejlsikret tilstand.

Bemærk: Hvis du har brug for at afslutte sikker tilstand, skal du blot genstarte din enhed eller:

 1. Tryk på “Windows-logo nøgle + R. ”
 2. Type“Msconfig” i feltet Kør, og vælg derefter"OKAY".
 3. VælgFanen Boot og under Bootindstillinger skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Sikker start.

Når du er gået i fejlsikret tilstand, skal du kontrollere, om driveren fungerer, vi kan diagnosticere, om tredjepartsapplikationer forstyrrer computeren i sikker tilstand, og alle tredjepartsapplikationer er deaktiveret. Kontroller derfor, om driveren arbejder, hvis det er, betyder det, at en tredjepartsapp forstyrrer din chauffør. For at afinstallere dine applikationer:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Appwiz.cpl” og tryk på "Gå ind" for at åbne applikationsadministratoren.
 3. Højreklik på det program, som du tror kan forårsage dette problem, og vælg “Afinstaller” knap.
 4. Følg med instruktionerne på skærmen og fjern den helt.
 5. Kontroller, om problemet ved at afinstallere tredjepartsapps løser problemet.

Metode 10: Diagnostiser i Clean Boot

Hvis du ikke er i stand til korrekt at diagnosticere pc'en i sikker tilstand, kan en ren boot faktisk være den ting, du har brug for. En ren opstart starter Windows med et minimalt sæt drivere og startprogrammer, så du kan afgøre, om et baggrundsprogram forstyrrer din netværksdriver eller -program. Disse trin kan se komplicerede ud ved første øjekast, men at følge dem i rækkefølge trin for trin hjælper dig med at få dig tilbage på sporet.

 1. Log ind på computeren som administrator. Hvis du ikke har en administratorkonto, kan du oprette en.
 2. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten skal du indtaste “MSConfig” og tryk på "Gå ind" for at åbne Microsoft Management-vinduet.
 3. I vinduet Microsoft Management skal du klikke på “Tjenester” og derefter fjerne markeringen af “Skjul alle Microsoft-tjenester”, og vælg derefter "Slå alt fra."
 4. Klik på "Start op" skal du vælge fanen Start “Åbn task manager” mulighed.
 5. Under Start i Task Manager skal du vælge hvert element for hvert startelement og derefter vælge "Deaktiver".
 6. Luk Jobliste.
 7. Klik på "Ansøge" og derefter videre "OKAY" for at gemme dine ændringer og afslutte ud af vinduet.
 8. Genstart din computer for at kunne starte i ren starttilstand.
 9. I denne tilstand skal du kontrollere, om driverne fungerer korrekt, da tjenesterne og interferensen fra tredjepart er begrænset.
 10. Hvis de gør det, skal du begynde at aktivere en eller to tjenester ved en opstart og begynde at diagnosticere, hvilken tjeneste eller applikationer der forårsager dette problem på din computer.
 11. Deaktiver den service, der forårsager dette problem, eller afinstaller det fra din computer.
 12. Kontroller, om problemet stadig vedvarer.

Metode 11: Opret en ny konto

I nogle situationer kan en beskadiget brugerprofil muligvis også forårsage dette problem på din computer. Det anbefales derfor undertiden at prøve at oprette en ny brugerkonto og kontrollere, om den nye brugerprofil kan fungere korrekt med driverne. Dette kommer dog med to valg, valget om at oprette en ny microsoft-konto og valget om at oprette en lokal konto. Du kan vælge, hvilken der passer dig bedre, og implementere det ved at følge vejledningen nedenfor.

Oprettelse af en Microsoft-konto:

 1. Tryk på “Windows” + "JEG" taster på tastaturet for at åbne indstillingerne.
 2. Inde i indstillingerne skal du klikke på “Konti” og vælg derfra “Familie og andre brugere” knap.
 3. Klik på “Føj en anden til denne pc”Valgmulighed, og du skal se "Indtast kontooplysningerne for denne person" mulighed.
 4. Du kan enten indtaste deres Microsoft-kontooplysninger, hvis de allerede findes for at logge ind på din computer, eller du kan oprette en ny Microsoft-konto til dem ved hjælp af deres e-mail-adresse.

  Hvis de ikke har en e-mail-adresse, eller hvis du ikke har adgang til den, kan du oprette en ny e-mail-adresse og tilmelde dig Microsoft-kontoen med det.

 5. Afslut opsætningen af ​​kontoen på din enhed, og kontroller, om problemet stadig vedvarer i denne nye konto

Opret en lokal konto:

 1. Tryk på “Windows” + "JEG" taster på tastaturet for at åbne indstillingerne.
 2. Inde i indstillingerne skal du klikke på “Konti” og vælg derfra “Familie og andre brugere” knap.
 3. Klik på “Føj en anden til denne pc” indstilling, og du skal se "Gå ind ikontooplysninger for denne person" mulighed.
 4. På dette skærmbillede skal du vælge “Jeg har ikke denne persons loginoplysninger”Valgmulighed, og vælg derefter“Tilføj en bruger uden en Microsoft-konto”-Knappen.
 5. Indtast loginoplysningerne for den nye konto, og tildel dem et brugernavn og en adgangskode.
 6. Tilføj adgangskodetip til brugeren, og sørg også for at tildele det nogle sikkerhedsspørgsmål, bare hvis du har brug for at nulstille det senere.
 7. Tryk eller klik "Afslut".

Metode 12: Sluk for antivirusbeskyttelse

I nogle tilfælde er det muligt, at Firewall eller det antivirussoftware, du bruger på din computer, muligvis forhindrer driveren i at fungere korrekt, og det kan forstyrre vigtige Windows-komponenter. Derfor deaktiverer vi i dette trin først Firewall, og derefter deaktiverer vi Windows Defender Antivirus. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste "Kontrolpanel" og tryk på "Gå ind" for at starte den klassiske kontrolpanelgrænseflade.
 3. I kontrolpanelet skal du klikke på "Udsigt Ved:" og vælg “Store ikoner” knap.
 4. Når du har foretaget dette valg, skal du klikke på “Windows Defender Firewall” mulighed for at starte Firewall og derefter vælge “Slå Windows Defender Firewall til eller fra”.
 5. Sørg for at fjerne markeringen i "Tænd Windows Defender Firewall" for begge de tilgængelige muligheder for at slå Firewall fra.
 6. Når du har foretaget dette valg, skal du gemme dine ændringer og lukke ud af vinduet.
 7. Trykke “Windows” + "JEG" for at åbne windows Indstillinger.
 8. Inde i indstillingerne skal du klikke på “Opdatering og sikkerhed” og vælg “Windows-sikkerhed” knappen fra venstre side.
 9. Klik på den næste skærm “Beskyttelse mod virus og trusler” og klik på "Administrer indstillinger" indstilling under “Beskyttelsesindstillinger for virus og trusler” overskrift.
 10. Når du har klikket på denne mulighed, skal du slå kontakten fra til "Realtidsbeskyttelse", "Cloudleveret beskyttelse", "Automatisk prøveindsendelse" og “Beskyttelse mod sabotage”.
 11. Efter deaktivering af Antivirus og Firewall skal du kontrollere, om driveren begynder at fungere normalt.
 12. Hvis det gør det, skal du enten holde dem deaktiverede eller prøve at tilføje undtagelser for det i dem begge
 13. Kontroller, om problemet er løst.

Metode 13: Installer netværksdriver i kompatibilitetstilstand

I nogle tilfælde er den driver, du prøver at installere på din computer, muligvis ikke korrekt kompatibel med den, eller dens opsætning er muligvis ikke korrekt kompatibel med systemet. Derfor vil vi i dette trin installere denne driver i kompatibilitetstilstand for at prøve at efterligne en miljø, som den er fuldt kompatibel med. For at gøre dette skal du følge vejledningen nedenfor.

 1. Gå til producentens websted, og download driverens installationsfil til din computer.
 2. Trykke “Windows-nøgle + R” på din skrivebordsskærm for at gå til kørefeltet.
 3. Indtaste “Devmgmt.msc” og tryk på "Gå ind" for at åbne skærmbilledet til enhedsadministration.
 4. Udvid enhedens inde i enhedsadministratoren “Netværkskort” valgmulighed, og højreklik derefter på netværksadapteren, og vælg “Afinstaller enhed”.
 5. Hvis du bliver bedt om at bekræfte handlingen, skal du klikke på "Bekræfte."
 6. Gå til det sted, hvor du havde gemt dine downloadede installationsfiler til driverne, og højreklik, og vælg derefter "Ejendomme".
 7. Vælg Kompatibilitet Tab og sæt et flueben ud for Kør dette program i kompatibilitetstilstand og vælg et andet operativsystem.
 8. Lad driveren installeres på din computer og følg med hte instruktioner på skærmen.
 9. Kontroller, om problemet fortsætter efter installation af denne driver.

Metode 14: Nulstil netværksstak

Det er muligt, at netværksstakprotoklerne på din computer muligvis er blevet konfigureret forkert, eller at de muligvis er blevet ødelagt, hvorfor driveren ikke genkendes korrekt af systemet. Det er også muligt, at de har erhvervet noget beskadiget cache, som forhindrer korrekt funktion. Derfor vil vi i dette trin nulstille Network Stack. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Cmd” og tryk derefter på "Flytte" + “Ctrl” + "Gå ind" at give admin tilladelser.
 3. Indtast følgende kommandoer inde i kommandoprompten, og tryk på "Gå ind" efter hver for at udføre det på din computer.
  ipconfig / frigiv ipconfig / flushdns ipconfig / fornyt netsh int ip nulstil netsh winsock reset
 4. Når du har udført disse kommandoer på din computer, skal du sørge for at udføre en fuldstændig genstart for at sikre, at de udføres korrekt.
 5. Kontroller, om problemet stadig vedvarer.

Bare rolig, hvis kommandoerne efter udførelse viser en bestemt fejlmeddelelse eller anden info på skærmen, fordi disse kommandoer påvirker de virtuelle og de fysiske adaptere, der er installeret på computeren, og nogle gange reagerer nogle af adapterne muligvis ikke godt på kommandoerne som de muligvis ikke har en effekt på alle adaptere.

Metode 15: Tweak Registry Editor-indstillinger

Det er i nogle tilfælde muligt, at registreringsdatabasen på din computer er forkert konfigureret, og der er nogle ændringer, der skal foretages, før vi kan få den til at fungere igen. I dette trin tilpasser vi nogle indstillinger i registreringsdatabasen, som skal få driveren tilbage og arbejde igen. Følg vejledningen nedenfor for at foretage disse ændringer.

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Regedit” og tryk på "Gå ind" for at åbne registreringseditoren.
 3. Naviger til følgende placering inde i registreringseditoren.
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control \ Class {4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
 4. Find stien til undermappen, der har den korrekte adaptermodel.
 5. I denne undermappe skal du højreklikke et vilkårligt sted i højre rude og oprette en ny REG_DWORD-nøgle.
 6. Indstil navnet på denne nøgle til “ScanWhenAssociated”, og indstil dens værdi til “0”.
 7. Kontroller, om dette løser dit problem.

Metode 16: Opdater Intel Chipset-drivere

Chipset-drivere spiller en vigtig rolle i styringen af ​​kommunikationen mellem mange komponenter i dit system. Dette problem udløses muligvis på dit system på grund af forældede chipsetdrivere, fordi de ikke kun er ansvarlige for at bremse dit systems ydeevne, men de forårsager også netværksproblemer.

Der er 2 vigtige måder at opdatere chipsetdrivere på. Du kan opdatere chipsætdrivere automatisk i Enhedshåndtering eller downloade og installere dem manuelt fra dets officielle hjemmeside.

Opdater chipsætdrivere automatisk i Enhedshåndtering:

Den første og enkleste metode til at opdatere chipsætdrivere er at bruge Enhedshåndtering. Sådan gør du:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne køreprompten og indtaste “Devmgmt.msc” og tryk på "Gå ind".
 2. I vinduet Enhedshåndtering skal du udvide kategorierne Systemenheder og Højreklik chipset-driveren som SMBus-enheden eller enhver anden, som du vil opdatere, og vælg derefter “Opdater driverindstilling” fra genvejsmenuen.
 3. Derefter er der 2 muligheder for at opdatere chipsætdrivere. Her kan du vælge "Søg automatisk efter opdateret driversoftware" mulighed, som kan hjælpe dig med at installere de opdaterede chipsætdrivere automatisk.
 4. Windows søger automatisk efter de opdaterede chipsætdrivere, og derefter kan du følge vejledningen på skærmen for at installere driverne på din computer.
 5. Efter installation af disse drivere på din computer skal du kontrollere, om problemet stadig vedvarer.

Opdater chipsætdrivere manuelt:

Du kan downloade driverne fra bundkortet fra deres officielle hjemmeside og installere det på din computer manuelt. For at gøre det skal du først kontrollere computerens systemoplysninger. Det er vigtigt at downloade den rigtige chipsetdriver, der passer til dit Windows-system, hvad enten det er Windows 10, 32-bit eller 64-bit version osv. Til det:

 1. Tryk på “Win + I ” taster for at åbne vinduet Indstillinger, og klik derefter på "System" mulighed.
 2. Klik på knappen Om fra venstre rude, og rul derefter ned i højre sidepanel til afsnittet Enhedsspecifikationer, hvor du skal finde systemtypen er 64-bit eller 32-bit.
 3. Naviger til den officielle hjemmeside for dit bundkortproducent. Klik her for at besøge dets officielle hjemmeside.
 4. Vælg derefter “Chipsæt”Sektion for at fortsætte.
 5. I pop op-vinduet kan du vælge Produkttype og Operativsystemtype fra ned-ned-menuerne for at filtrere de chipsætdrivere, du vil downloade. Alternativt kan du skrive produktnavnet eller nøgleordene i søgefeltet.
 6. Vælg en passende chipsetdriver, og klik på "Hent" i det næste vindue.
 7. Kør den downloadede eksekverbare på din computer, og følg instruktionerne på skærmen for at installere dem på din computer.

Metode 17: Opdater netværksadapter fra cd-installationsprogrammet

I nogle tilfælde er det muligt, at den rigtige netværksadapter til dit bundkort allerede er inkluderet i den cd, der fulgte med det bundkort, du bruger. For at løse dette problem med netværksadapteren skal du muligvis bruge cd'en til at installere den på din computer. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne køreprompten og indtaste “Devmgmt.msc”.
 2. Vælg derefter netværkskort og højreklik derefter på “Ethernet-forbindelse”.
 3. Klik på “Opdater driversoftware” og vælg "Gennemse min computer efter driversoftware".
 4. Vælg nu netværksdriverens mappeplacering fra cd-installationsprogrammet, der er inkluderet i bundkortpakken.
 5. Lad computeren søge efter kompatibel software og følg instruktionerne på skærmen for at installere dem på din computer.
 6. Kontroller, om dette løser problemet.

Metode 18: Reducer din netværksadapters effekt

Netværksadapteren gør det muligt for enheden at kommunikere over det lokale netværk (LAN), oprette forbindelse til internettet eller til andre computere. Nogle computernør rapporterede, at de var i stand til at omgå dette problem ved at reducere strømstyrken på deres netværksadapter, følg derfor trinene igennem for at slippe af med dette problem:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten skal du indtaste “Devmgmt.msc” i køreprompten, og tryk på "Gå ind" for at starte enhedsadministratoren.
 2. Dobbeltklik på “Netværkskort” panel for at udvide det og højreklik på det netværkskort, som din computer bruger.
 3. Vælg "Ejendomme" mulighed for at starte netværksegenskaberne.
 4. Naviger til "Fremskreden" fanen.
 5. Find ejendommen under Ejendom “Power Output-ejendom” og klik på den for at vælge den.
 6. Åbn rullemenuen under Værdi, og skift den fra 100% til 75%. Hvis du også skal bruge en ekstern skærm, mens din bærbare computer er docket, skal du ændre værdien til 50% i stedet for 75%.
 7. Klik på "OKAY", luk Enhedshåndtering, og genstart computeren. Kontroller nu, om problemet er løst, når din computer starter op.

Metode 19: Aktivér QoS-funktion

Du kan muligvis løse dette problem ved at aktivere QoS-funktionen. Denne funktion har ansvaret for at begrænse din netværkshastighed, men et par brugere rapporterede, at problemet blev løst efter aktivering af QoS på deres router. For at gøre dette skal du åbne din routers konfigurationsside og aktivere QoS. Vi skal nævne, at QoS er en avanceret funktion, så det kan kræve en vis konfiguration, før du kan bruge den korrekt. Det er også værd at bemærke, at denne funktion muligvis ikke er tilgængelig på din router, så sørg for at tjekke din routers instruktionsmanual for at få flere oplysninger. For at aktivere det:

 1. Start din browser, og skriv din IP-adresse i adresselinjen.
 2. For at finde vores IP-adresse skal du trykke på “Windows” + ” “R” for at starte køreprompten. Indtaste “CMD” og tryk på "Flytte" + “Ctrl” + "Gå ind" at give admin tilladelser. Indtast også “Ipconfig / all” i cmd og tryk på "Gå ind". Den IP-adresse, du skal indtaste, skal være anført foran “Standard gateway” mulighed og skal se ud som “192.xxx.x.x”.
 3. Efter indtastning af IP-adressen skal du trykke på "Gå ind" for at åbne routerens login-side.
 4. Indtast dit brugernavn og din adgangskode i de respektive kategorier på routerens login-side, som begge skal skrives på bagsiden af ​​din router. Hvis de ikke er det, skal standardværdierne være “Administrator” og “Admin” for både adgangskoden og brugernavnet.
 5. Når du er logget ind på routeren, skal du konfigurere QoS-indstillingerne som nævnt ovenfor og kontrollere, om konfiguration af det løser dette problem.

Metode 20: Deaktiver virtuelle Ethernet-enheder

Hvis du ikke har fundet en løsning endnu og stadig modtager Ethernet-portfejl, skal du prøve at fjerne eventuelle virtuelle Ethernet-drivere på din pc, da disse kan forårsage store problemer med, hvordan din pc opretter forbindelse til internettet. En virtuel Ethernet-driver kan være alt fra en VPN til software designet til at forbedre ping eller pakketab. Du kan finde virtuelle Ethernet-enheder og deaktivere dem ved at følge nedenstående trin.

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtast i kør-prompten “Ncpa.cpl” og tryk på "Gå ind" for at åbne netværkskonfigurationspanelet.
 3. I netværkskonfigurationen Højreklik på enhver post, der ser ud til at tilhøre software og ikke er en fysisk forbindelse, som din computer er tilsluttet.
 4. Vælg "Deaktiver" mulighed for at deaktivere den virtuelle netværksforbindelse.
 5. Hvis du er i tvivl, kan du Google navnet på hver netværksenhed for at få flere oplysninger, inden du deaktiverer dem.
 6. Kontroller, om deaktivering af Virtual Ethernet-enheder løser dette problem.

Metode 21: Afinstaller nyere Windows Update

Andre gange kan du miste netværksforbindelse eller opleve relaterede netværksproblemer på Windows 10, hvis din computer modtager en buggyopdatering via Windows Update. I denne situation kan du afinstallere opdateringen for at løse problemet, indtil Microsoft frigiver en ny opdatering, der løser problemet permanent.

 1. Trykke “Windows” + "JEG" for at åbne indstillingerne.
 2. I indstillinger skal du klikke på “Opdatering og sikkerhed” og vælg derefter "Windows opdatering" knappen fra venstre rude.
 3. I Windows Update skal du klikke på “Se opdateringshistorik” mulighed.
 4. I opdateringshistorikken skal du klikke på “Afinstaller opdateringer” mulighed, og det skulle tage dig til afinstallationsskærmen, hvor alle de nyligt installerede opdateringer vises.
 5. Højreklik på listen på den opdatering, der for nylig blev installeret på listen, og forhindrede din driver i at fungere korrekt.
 6. Højreklik på denne opdatering, og vælg “Afinstaller” for at fjerne det helt fra computeren.
 7. Følg instruktionerne på skærmen, og kontroller, om afinstallation løser dette problem.

Når du har gennemført trinnene, ruller Windows 10 tilbage til den tidligere build, når der ikke var noget Wi-Fi- eller Ethernet-adapterproblem.Efter afinstallation af opdateringen bør systemet ikke installere den samme opdatering, før den næste kvalitetsopdatering bliver tilgængelig via Windows Update.

Metode 22: Overvåg dine forbindelsesoplysninger

I nogle tilfælde er forbindelsesoplysningerne muligvis ikke indtastet korrekt i netværkskonfigurationsindstillingerne. Derfor vil vi i dette trin sørge for, at adapteren er indstillet til at erhverve disse indstillinger automatisk, og at den faktisk er i stand til at få de korrekte indstillinger fra forbindelsen. For at gøre dette skal du følge vejledningen nedenfor.

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Ncpa.cpl” og tryk på "Gå ind" for at starte netværkskonfigurationspanelet.
 3. Inde i netværkskonfigurationen skal du højreklikke på “Ethernet” adapter, som din computer bruger.
 4. Vælg "Ejendomme" indstilling fra menuen for at åbne Ethernet-egenskaberne.
 5. Inde i “Ethernet-egenskaber” dobbeltklik på “Internetprotokolversion4 (TCP / IPV4) ” post, og dette skal åbne IPV4-konfigurationsvinduet.
 6. I dette vindue skal du sørge for, at du har kontrolleret "Få en IP-adresse automatisk" og "Få DNS-server automatisk" mulighed.
 7. Selvom der er scenarier, hvor disse detaljer skal indtastes manuelt, skal vi først sørge for, at computeren automatisk kan få disse oplysninger korrekt.
 8. Hvis den automatiske indstilling ikke fungerer, skal du slutte en anden computer til den forbindelse, du prøver at oprette forbindelse på denne computer, trykke på “Windows” + "JEG" for at åbne indstillinger skal du klikke på “Netværk og internet”, Vælg “Status” og klik derefter på "Ejendomme" mulighed for at se nøjagtige forbindelsesoplysninger.
 9. Indtast disse oplysninger på den første computer, og kontroller, om problemet fortsætter.

Metode 23: Kontroller kompatibilitet

Hvis du har stødt på dette problem på Dell-maskine, kan det være muligt, at den indbyggede internetcontroller på Dell ikke er kompatibel med Windows 10, og at der ikke er en opdateret driver. Der er dog en billig løsning. Køb og installer en HiRO H50218 PCIe Ethernet-adapter til omkring $ 15 hos Amazon. Før du installerer det nye NIC, skal du først gå ind i BIOS og deaktivere den indbyggede controller, en Broadcom Netlink Gigabit Ethernet-controller. I BIOS skal du se under Chipsætindstillinger for at deaktivere det indbyggede NIC. Installer nu det nye NIC i et tilgængeligt PCIe-slot og genstart. På loginskærmen ser det ud til, at du ikke har en internetforbindelse, men når du først logger på, finder Windows 10 automatisk og installerer den korrekte driver.

Metode 24: Skift strømindstillinger

I nogle tilfælde er det muligt, at computeren kan konfigureres på en sådan måde, at strømindstillingerne er i stand til at deaktivere adapteren til enhver tid for at forhindre højt strømforbrug, og denne indstilling kan forhindre adapteren i at være i stand til at fungere helt i nogle tilfælde, fordi systemet altid fokuserer på at bevare magt. Derfor deaktiverer vi i dette trin denne funktion til det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtast i Run-prompten “Devmgmt.msc” og tryk på "Gå ind" for at åbne enhedsadministratoren.
 3. Dobbeltklik på enhedens manager “Netværkskort” mulighed for at udvide det.
 4. Når du er udvidet, skal du højreklikke på din driver og derefter vælge "Ejendomme" mulighed.
 5. I driveregenskaberne skal du klikke på "Strømstyring" mulighed.
 6. Sørg for at fjerne markeringen i “strømstyring”Lad computeren slukke for denne enhed for at spare strøm”-Knappen.
 7. Klik på "Ansøge" og derefter videre "OKAY" for at gemme dine ændringer og afslutte ud af dette vindue.
 8. Genstart computeren, og kontroller, om adapteren begynder at fungere igen.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found