Vejledninger

Hvad er Firestarter, og hvordan bruges det?

Fire TV er en fantastisk enhed, det er en mediestreamer, der får dit tv til at streame og surfe over internettet, se videoer ved hjælp af forskellige applikationer som Youtube, Hulu og Netflix. Du kan også spille spil og få alle former for information ved hjælp af Alexa, en Siri-lignende stemmeassistent. Men det kommer med sine ulemper, fordi Amazon har en stor interesse i at opretholde deres egen kundebase, startskærmen er bundet til indhold, der styres af Amazon. I denne vejledning; vi ændrer startskærmen, som ikke kræver rooting (og du mister din garanti).

Standardgrænsefladen på Fire TV giver dig ikke mulighed for at ændre startskærmen og tillader dig ikke at downloade eksterne apps fra andre kilder end dem, der kun kommer direkte fra Amazonas. Hvis du installerer dem, er den eneste måde at få adgang til dem fra Indstillinger, der kan blive ubelejlige og langsomme. Tidligere løsninger krævede rodfæstelse; hvilket ikke anbefales, da garantien bortfalder.

Dette er hvor Fire Starter er praktisk; hvad det gør er, at det kører parallelt med standardstarteren og tilsidesætter processen for at vise sig selv i stedet for standardstarteren. Standardstarteren blinker et sekund og forsvinder derefter. Med Fire Starter kan du konfigurere din opstart, startknappen til enkeltklik, startknappen til et dobbeltklik. For eksempel kan du starte Youtube med et enkelt klik på startknappen og starte Firestarter på startknappen (dobbeltklik) eller hvilke applikationer du vælger.

Viser alle brugerinstallerede apps inklusive sidelastede applikationer. Apps kan let sorteres efter klik-træk-og-slip (langt klik for at starte træk og slip). Apps kan skjules fra appskuffen (se indstillinger). Skift søvntid import / eksport-indstillinger. Vis system- og enhedsoplysninger som Android-version, Build-version, værtsnavn, Wi-Fi- / WLAN-navn (SSID), IP-adresse og oppetid.

At kende fordelene nu; her er hvordan man installerer det.

Metode 1: Kort og hurtig

Denne er kortere og kræver ikke andet end et Fire TV med ES-filudforsker (som hvis du ikke har det) kan downloades fra Amazon Store.

Vælg først på din brand-tv-startskærm Indstillinger

Gå til System ->Udvikler muligheder, Aktiver begge dele ADB-fejlfinding og Apps fra ukendte kilder muligheder

Når du er færdig, skal du åbne din ES opdagelsesrejsende applikation, i menuen til venstre under Favorit vil der være en “TILFØJ” -knap for at tilføje en ny favorit.

Klik på det og i Sti tekstboks skriv dette //qr.net/firetv uden citater, og sæt navnet til Fire

Åbn den favorit, du lige har oprettet for at downloade Firestarter zip-fil, når den er downloadet, skal du åbne .zip-filen og vælge Firestarter APK fil til installation. Tryk på installer og vent på, at den er færdig, når den er installeret. Gå til System -> Indstillinger -> Applikationer -> Administrer installerede applikationer og start FireStarter-applikationen.

Metode 2: FireStarter via pc / bærbar computer

Denne metode er for dem, der ønsker at konfigurere FireStarter via en pc / bærbar computer. Sørg for at installere Android Debugging Bridge, før du fortsætter. Efter installationen skal du først gå til Indstillinger ->System ->Udvikler muligheder, Aktiver begge dele ADB-fejlfinding og Apps fra ukendte kilder muligheder. Tryk derefter på retur for at gå tilbage til System menu, rul op og vælg Om valgmulighed, vælg derefter Netværk og noter IP-adressen

Download nu Firestarter APK herfra og adbfire-applikationen herfra, engang ADB ild hentes, skal du udpakke det ved hjælp af WinRAR og installere det.

Åbn ADB ild applikation vælges Opsætning.

Gå ind i Fire TV IP-adresse (bemærket tidligere), Indtast navn i beskrivelsesteksten, navnet kan være alt, hvad du vil have, det betyder ikke noget, lad de andre felter være som i klik på GEM når du er færdig.

Dernæst opretter vi en forbindelse til vores Amazon Fire TV. Før du gør det, skal du sørge for, at AdbFire-stater ADB kører på bunden. Klik på Opret forbindelse.

Det næste trin er faktisk at skubbe Firestarter til Amazon Fire TV. Dette gøres ved at klikke på Installer APK knap, der vil være en fildialog, der spørger dig, hvor er APK-en. Gå til den APK-fil, du downloadede tidligere, og vælg den, en bekræftelsesdialog vil følge, bare klik på JA. Når du er færdig, en meddelelse om Installeret vises. Luk nu applikationen og vend til dit Fire tv, Gå til System -> Indstillinger -> Applikationer -> Administrer installerede applikationer og start FireStarter derfra.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found