Vejledninger

Sådan rettes fejl World of Warcraft fejl blzbntagt00000bb8

World of Warcraft er uden engang skyggen af ​​tvivl et af de mest spillede online multiplayer-spil, der findes. På grund af de voksende krav fra spillets spillerbase og spillets stadigt udviklende “verden” sender dets udviklere regelmæssigt opdateringer til spillet. Når en opdatering til World of Warcraft rulles ud, bliver knappen "Afspil" til World of Warcraft på spillernes Battle.net-klienter til en "Opdater" -knap, og opdateringen begynder at blive downloadet og installeret, så snart afspilleren klikker på denne knap.

Desværre rapporterer en betydelig del af World of Warcraft-spillere, at de ikke er i stand til at opdatere World of Warcraft, med en fejlmeddelelse, der indeholder fejlkode BLZBNTAGT00000BB8, vises, når de klikker på Opdatering knap. Fejlmeddelelsen lyder:

Ups! Ser ud som om noget brød. Giv det endnu et skud.

At give det endnu et skud fungerer dog ikke, og spillerne er ude af stand til at spille det, der uden tvivl er et af de bedste spil, der nogensinde er oprettet, før de eller Blizzards Support formår at løse problemet. Heldigvis er du dog ikke nødvendigvis nødt til at sidde fast på det sted, da følgende er nogle af de mest effektive løsninger, du kan bruge til at prøve at løse dette problem alene:

Løsning 1: Deaktiver eller afinstaller alle tredjeparts sikkerhedsprogrammer

Tredjeparts antivirus-, antimalware- og firewall-applikationer kan undertiden forstyrre Battle.net-klientens forbindelse til internettet, hvilket gør det ude af stand til at kommunikere med WoW's servere og hente opdateringen, der rulles ud. Hvis et tredjeparts sikkerhedsprogram er årsagen til dine sorger, skal du blot deaktivere (eller bedre endnu, afinstallere) alle sikkerhedsprogrammer fra tredjepart, der er installeret på din computer. Når det er gjort, skal du kontrollere, om rettelsen fungerede eller ej. Hvis du vil afinstallere et tredjeparts sikkerhedsprogram, der er installeret på din computer, men ikke ved, hvordan du gør det, skal du blot bruge denne vejledning.

Løsning 2: Hvis du har en trådløs internetforbindelse, skal du skifte til en kabelforbundet

Trådløse forbindelser kan være ret ustabile, især med hensyn til hastighed, og det er derfor, de slet ikke anbefales til at spille online spil, endsige downloade og installere en opdatering til et online spil. Hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du skifte til en kabelforbundet forbindelse og kontrollere, om det løser problemet eller ej. Hvis du allerede bruger en kabelforbundet internetforbindelse, skal du bare springe denne løsning over og prøve en anden.

Løsning 3: Kør din Battle.net-klient i administratortilstand

Hvis du ikke kører Battle.net-klienten som administrator, har klienten muligvis ikke alle de tilladelser, den har brug for for at kunne downloade og installere en opdatering til WoW, hvilket resulterer i, at du ser fejlmeddelelsen, der indeholder fejlkoden BLZBNTAGT00000BB8. For at sikre, at din Battle.net-klient kører i administratortilstand, skal du:

 1. Højreklik på Battle.netskrivebordsklientens ikon, og klik på Ejendomme.
 2. Naviger til Kompatibilitetfanen
 3. Klik på Skift indstillinger for alle brugere.
 4. Under Privilegieniveau afsnit, aktivere det Kør dette program som administrator ved at markere afkrydsningsfeltet ved siden af ​​det.
 5. Klik på ansøge.
 6. Klik på Okay.

Når du er færdig, skal du starte Battle.net-klienten og prøve at opdatere World of Warcraft for at se, om problemet er løst eller ej.

Løsning 4: Scan og reparer World of Warcraft

Hvis nogle af dine World of Warcraft-spilfiler er blevet ødelagt eller beskadiget på nogen måde, kan du muligvis se en fejlmeddelelse, der indeholder fejlkoden BLZBNTAGT00000BB8, når du prøver at opdatere spillet. Heldigvis er Battle.net-klienten dog fuldt udstyret til at scanne efter og reparere beskadigede eller beskadigede spilfiler. For at scanne og reparere World of Warcraft og dets filer ved hjælp af Battle.net-klienten skal du:

 1. Start det Battle.net desktop-klient.
 2. Klik på World of Warcraftikon
 3. Klik på Muligheder under titlen på spillet og klik på Scan og reparer.
 4. Klik på Start scanningen.
 5. Vent på, at World of Warcraft og dets spilfiler bliver scannet og om nødvendigt repareret. Når gerningen er færdig, skal du prøve at opdatere spillet og se om opdateringen gennemføres med succes.

Løsning 5: Slet "Indices" -filen, og scan og reparer World of Warcraft

Denne løsning har den højeste succesrate ud af alle de løsninger på dette emne, der er anført og beskrevet her, og bliver ofte omtalt som "et magisk værk" og "mirakuløst" på forskellige World of Warcraft-fora. For at anvende denne løsning skal du:

 1. Start det Battle.netdesktop-klient.
 2. Klik på World of Warcraft ikon
 3. Klik på Muligheder under titlen på spillet og klik på Find i Explorer.
 4. Åbn “Data”-Mappe.
 5. Find en fil med navnet “Indeks ”, højreklik på det, klik på Slet og bekræft handlingen i den resulterende popup.
 6. Luk net klient, og start den igen, men denne gang som administrator. At køre Battle.net klient som administrator, skal du højreklikke på dens ikon og klikke på Kør som administrator.
 7. Klik på World of Warcraftikon
 8. Klik på Muligheder under titlen på spillet og klik på Scan og reparer.
 9. Klik på Start scanningen, og vent på, at scanningen er fuldført.

Når scanningen er udført, skal du kunne opdatere og spille World of Warcraft med succes.

Løsning 6: Afinstaller og geninstaller både Battle.net og World of Warcraft

Hvis ingen af ​​de andre løsninger, der er anført og beskrevet ovenfor, har fungeret for dig, er din eneste tilbageværende handling blot at afinstallere både World of Warcraft og Battle.net-klienten og derefter geninstallere dem fra bunden (startende med Battle.net-klienten) . Afinstallation og geninstallation af Battle.net-klienten og World of Warcraft i sig selv kan virke som en ret drastisk foranstaltning og vil bestemt tage et stykke tid, da de to enheder er ret heftige med hensyn til digital størrelse, men løsningen har vist sig at være ret effektiv i tilfælde, hvor intet andet har fungeret.