Vejledninger

Fix: Windows 10-jubilæumsopdateringsfejlkode 0xc1900107

Når Microsoft frigiver en ny opdatering til Windows-operativsystemet, forventes de fleste brugere at modtage og installere opdateringen problemfrit, men nogle brugere, der har problemer med opdateringen, er garanteret. Desværre er Windows 10-jubilæumsopdateringen ikke anderledes. For mange af Windows 10-brugere, der har problemer med at installere jubilæumsopdateringen på deres computere, er det fejlkode 0xc1900107, der står i vejen for dem. Når en Windows 10-bruger, der er berørt af dette problem, prøver at installere årsdagopdateringen, mislykkes installationen, og de ser en fejlmeddelelse, der indeholder fejlkode 0xc1900107, der enten sagde, at der gik noget galt, eller at der var problemer med at installere opdateringen.

Fejlkode 0xc1900107 er normalt forbundet med afventende Windows-opdateringer, men det kan ikke være årsagen her, for jubilæumsopdateringen for de mest berørte brugere er den eneste afventende Windows-opdatering til deres computer. I dette tilfælde skyldes fejlkode 0xc1900107 enten Windows Update-komponenter eller funktionsfejl i opdateringsfiler i den mappe, hvor Windows gemmer downloadet materiale til Windows-opdateringer. Hvis du ikke kan installere Windows 10-jubilæumsopdateringen på grund af fejlkode 0xc1900107, er følgende de to mest effektive løsninger, som du kan bruge til at prøve at løse problemet og med succes installere jubilæumsopdateringen:

Løsning 1: Nulstil Windows Update-komponenter manuelt

Hvis et problem med din computers Windows Update-komponenter er grunden til, at du ikke kan installere jubilæumsopdateringen og løbe ind i fejlkode 0xc1900107 hver gang du prøver at installere den, er der en ret anstændig chance for, at du vil kunne løse problemet, hvis du nulstil din computers Windows Update-komponenter manuelt. For at gøre det skal du:

 1. Højreklik på Start-menu knappen for at åbne WinX-menueller Klik på Start og skrivcmd,Højreklikcmdog vælgKør som administrator.
 2. Klik på Kommandoprompt (administrator) i WinX-menu at starte en forhøjet Kommandoprompt.
 3. Skriv følgende kommandoer en efter en i den forhøjede Kommandoprompt, trykke på Gå ind efter at have skrevet hver ind og ventet på, at en kommando skal udføres med succes, før du skriver den næste:
net stop bits net stop wuauserv net stop appidsvc net stop cryptsvc ren% systemroot% \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.bak ren% systemroot% \ system32 \ catroot2 catroot2.bak net start bits net start wuauserv net start appidsvc net start cryptsvc
 1. Luk forhøjet Kommandoprompt.
 2. Genstart din computer.

Når computeren starter, skal du prøve at installere jubilæumsopdateringen og se, om den installeres med succes.

Løsning 2: Slet (eller omdøb) mappen $ WINDOWS. ~ BT

Hvis Løsning 1 fungerer ikke for dig, kan årsagen til problemet i dit tilfælde være beskadigede filer i den mappe, hvor Windows gemmer downloadet materiale til Windows-opdateringer - $ WINDOWS. ~ BT folder. Hvis det er tilfældet, skal du slette de beskadigede filer inde i den ved bare at slette denne mappe. Bare rolig, da Windows simpelthen genskaber mappen fra bunden og derefter downloader alt, hvad den har brug for til jubilæumsopdateringen igen, så du vil ikke skade din computer.

 1. Start File Explorer ved at trykke på Windows-logo tast + E.
 2. Åbn partitionen på din computers harddisk, som Windows 10 er installeret på. For de fleste brugere er dette C: \
 3. Naviger til Udsigt fanen i værktøjslinjen øverst på File Explorer
 4. Aktiver det Skjulte genstande indstilling ved at sikre, at afkrydsningsfeltet ved siden af ​​er markeret.
 5. Når Skjulte genstande valgmulighed er aktiveret, skal du se mappen med navnet $ WINDOWS. ~ BT.
 6. Højreklik på $ WINDOWS. ~ BT skal du klikke på Slet og bekræft handlingen i den resulterende popup for at slette mappen. Der er dog en chance for, at du ser en besked på din skærm, der fortæller dig, at du ikke har tilladelse til at slette mappen. I så fald skal du ikke bekymre dig - bare afvis meddelelsen, højreklik på $ WINDOWS. ~ BT skal du klikke på Omdøb, omdøbe mappen til andet end $ WINDOWS. ~ BT og tryk på Gå ind. Omdøbning af mappen har samme effekt som at slette den.

Bemærk: Hvis du ikke engang kan omdøbe $ WINDOWS. ~ BT mappe, prøv at slette (eller omdøbe) den i Sikker tilstand, og du skal have succes. Hvis du ikke ved, hvordan du starter din computer op Sikker tilstand, brug denne vejledning.

 1. Luk File Explorer og genstart din computer.

Når computeren starter op, skal du prøve at installere jubilæumsopdateringen og se, om problemet er løst eller ej.

Opdatering af tags-funktion til Windows 10
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found