Vejledninger

Sådan rettes fejlfejl 0x80070037 ved kopiering af filer

Nogle gange, når brugere forsøger at overføre filer fra pc'en til deres eksterne harddisk, stopper filoverførslen, og de kan få fejl0x80070037, hvilket betyder at "Den angivne netværksressource eller enhed er ikke længere tilgængelig". Dette kan enten være et strømproblem, et problem med kablet tilsluttet den eksterne harddisk eller endda et problem med den USB-port, du bruger til at forbinde dit drev til computeren.

Lad os sige, at du har brugt din eksterne harddisk i et stykke tid (selvom dette også kan ske med nyligt købte harddiske), og ligesom enhver anden dag har du muligvis behov for at overføre filer fra din pc eller bærbare computer til din køre. Så får du fejl0x80070037, hvilket gør at du ikke kan overføre dine filer. Du kan prøve igen, kun for at se den samme fejlkode. Dette kan medføre, at du ikke kan overføre vigtige filer eller gøre noget andet, du måske prøver at gøre med din harddisk.

Der er et par rapporterede løsninger på dette problem, og det kan endda være et problem med din pc-enhed, så læs videre.

Metode 1: Prøv en USB 2.0-port (hvis du bruger en ekstern USB 3.0-harddisk)

Denne fejl kan indikere, at der er et problem med USB 3.0-mekanismen på dit drev. For at kontrollere dette kan du prøve at tilslutte den til en USB 2.0-port. Hvis det faktisk var problemet, vil du være i stand til at overføre dine data, omend meget langsommere, ved USB 2.0-hastigheder. Du vil let skelne mellem USB-porte, da 2.0-porte normalt er sort inde, og USB 3.0-porte har tendens til at være blå.

Metode 2: Kontroller dine USB-porte

Dette kræver, at du bogstaveligt talt kontrollerer hver USB-port på din pc, indtil du finder en fungerende. USB-porte har tendens til at være forbundet parvis eller med andre ord to og to - så der er normalt ikke behov for at kontrollere en port ved siden af ​​en anden, som du ved ikke fungerer. Vær opmærksom på de porte, du hidtil har kontrolleret, og se om du kan finde en, der fungerer korrekt og ikke giver dig den samme fejl igen.

Metode 3: Kontroller dine kabler

Under filoverførselsprocessen kan din harddisk afbrydes fra pc'en på grund af defekte USB-kabler eller lavkvalitet. Hvis det er muligt, skal du prøve at finde et andet USB-kabel, du kan forbinde dit drev med, og se om du kan overføre dine filer nu.

Metode 4: Tilslut dit drev til en anden computer

Hvis der er noget galt med din pc's bundkort, kan du prøve at forbinde dit eksterne drev til en anden computer. Prøv derefter at foretage en lignende filoverførsel for at se, om drevet fungerer korrekt med den nytilsluttede pc. Hvis det fungerer ordentligt, betyder det, at der er noget galt med din computers bundkort, som gør at du ikke kan overføre filer til dit drev. Hvis det stadig ikke virker, betyder det, at problemet er med selve harddisken - det kan være strømforsyningen eller måske noget andet. Disse typer problemer skal dog identificeres af Windows ved hjælp af Metode nr. 1.

Metode 5: Prøv at bruge et andet eksternt drev

Hvis din pcs bundkort er dårligt, kan det forårsage problemer med større filoverførsler. Dette betyder, at du får et problem, når du prøver at overføre større filer til nogen enhed, ikke kun din eksterne harddisk. For at identificere om dette er problemet, kan du prøve at bruge et andet eksternt drev, hvis det er muligt - og se om du kan overføre filerne til den ene. Hvis filerne overføres, betyder det, at problemet er med drevet og ikke bundkortet, så der er i det mindste ikke noget galt med din pc.

Problemet med Fejl 0x80070037 er, at der endda kan være mere end en grund til, at du får det. Da problemet kan være med selve det eksterne drev, USB-porte (bundkort) eller kablerne, kan det også ske (dog ikke ofte), at to eller flere af disse er defekte. I så fald ville det være sværere at identificere det faktiske problem, men de metoder, vi har nævnt ovenfor, bør bestemt hjælpe!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found