Vejledninger

5 bedste RGB-controller til fans og LED-strips i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ 5 bedste RGB-controller til fans og LED-strips i 2020

5 bedste RGB-controller til fans og LED-strips i 2020

Af Ace Luke 9. oktober 2020 7 minutter læst

Spilbranchen vokser dag for dag. Gaming-pc'er er efterspurgte, og nogle gange er det ikke nok for spillere at have en stærk pc. De vil gøre deres pc unik og visuelt æstetisk. Folk designer i disse dage deres pc'er for at se visuelt tiltalende ud. Ved at gøre deres tastatur og mus synkroniseret med matchende farveskemaer og mere. Men for at gå længere end dette har du brug for LED-strips og ventilatorer til virkelig at pumpe tingene op. En RGB-controller er et lille værktøj, som bruges til at styre RGB-belysningsarmaturerne til dine RGB-gadgets (RGB-fans, RGB LED-strips osv.) I din pc-sag. Det kan opnå dette enten ved brug af RGB-softwareprogram eller via fjernbetjening eller nogle gange begge dele. De viser sig gavnlige, når dit bundkort ikke understøtter yderligere vedhæftede filer.

Selvom dette virker simpelt, er det nogle gange lidt udfordrende at finde den bedste RGB-ledede controller, der passer til dine behov. Der er stort set to typer controllere, en enkelt kanal og en multikanal. Som navnet antyder, styrer enkeltkanalen en enkelt lyszona for at skabe en lignende lyseffekt foran og bag på din pc, men hvis du vil have en flerfarvet opsætning, skal du bruge flerkanal. De fleste controllere er flerkanalsede, så du har flere muligheder. Oftere end ikke er der yderligere porte i controlleren, så du kan tilslutte dine fans og få RGB-effekter til at løbe ud af dem. Når vi holder alt dette i tankerne, vil vi se på de bedste RGB LED- og ventilatorstyringer og hjælpe dig med at beslutte, hvilken der vil være ideel til dig.

1. Cooler Master RGB-controller

Den bedste

 • Let at bruge software
 • Brug til flere formål
 • Kan let monteres
 • Gør det muligt for dig at tilpasse din pc, som du kan lide den
 • Ingen fjernbetjeningsmulighed

21 anmeldelser

Fjernbetjening: Ingen | Software support: Ja

Tjek pris

Cooler Master er et mærke kendt for sine produkter af høj kvalitet og har et stort sortiment (blandt mange andre) af produkter, der er specielt designet til at afkøle din pc. De har introduceret en fremragende RGB-controller, der er udstyret med mange funktioner og en af ​​de bedste derude på markedet. Cooler Master har leveret en løsning til folk, der ønsker at tilpasse deres pc ved hjælp af en let forståelig software. De har leveret et produkt af høj kvalitet til en rimelig pris, hvilket gør det ideelt til næsten enhver.

Dette er en ekstremt ligetil og nem at bruge RGB lysdioderegulator fra Cooler Master til RGB-blæsere, RGB LED-strimler osv. Denne lave profil og kompakte RGB-controller leveres med iboende magneter og passer simpelthen i din pc-taske. Controlleren tilbyder fire RGB-porte, der understøtter 12V RGB-blæsere eller RGB-lysdioder med et 4-bens RGB-stik. Du vil dog være i stand til at fastgøre 2 eller yderligere RGB-blæsere / LED-strimler til den eneste port, der øger belysningen via splitterkablet. For strøm bruger RGB-controlleren et SATA-strømstik, og derfor er den anvendte kommunikationsgrænseflade USB (9-polet forbindelse) til drift med RGB-softwaren. De forskellige RGB-lyseffekter og tilpasning sker med Cooler Master RGB-softwaren. Det skal bemærkes, at denne RGB-controller ikke er kompatibel med alternativ RGB-software dog fra sin egen. RGB-controlleren fungerer sammen med enhver RGB-ventilator og RGB-lysdioder, der har et 4-polet (+ 12V-G-R-B) stik. Pakken indeholder en RGB-controller sammen med alle de specificerede adapterkabler og stik.

Så hvis dit bundkort mangler RGB-understøttelse, men du gerne vil bruge RGB-blæsere og RGB LED-strimler i din computerkasse, vil dette RGB-stik tjene dit formål rigtig godt. Ikke kun er dette ret billigt, men det er også meget effektivt i, hvad det gør.

2. NZXT HUE 2

Premium valg

 • Pålideligt mærke
 • Let at bruge CAM-software
 • Kan bruges til at styre en lang række tilbehør
 • Fire separate kanaler
 • Dyrt

Fjernbetjening: Ingen | Software support: Ja

Tjek pris

NZXT har altid været med i belysningsspillet. Deres sager viste sig med accentbelysning, selv når det ikke var så populært. Dette firma fremstiller nu de bedste RGB-belysningskontroller og LED-strips sammen med mange andre produkter. Det er en komplet pakke, der tager hensyn til forbrugernes behov og tjekker alle felter med den væsentlige funktion.

Dette er en adresserbar RGB-controller, der leveres med 4 porte, der har kapacitet til at understøtte 6 tilbehør eller 40 lysdioder (10 LED pr. Kanal). For at etablere forbindelsen bruger den USB 2.0 (9 ben) stik og et Molex stik. Det er kompatibelt med Hue + LED-strips RGB-fans. Denne controller kommer som en del af Hue2-belysningssættet, der indeholder 4 LED-strips med 10 LED'er, der kan adresseres individuelt. Dette sæt kan derefter bruge 4 porte til at skabe uendelige designs. Til udskiftning og kontrol af strimlerne bruger den NZXTs nemme at bruge CAM-software. De går endnu længere ved at give brugerne en nem installationsproces. Styringen kan monteres med magneter og skruer. Dette sæt giver dig mulighed for at skabe en fantastisk pc-oplevelse ved at tage tingene et skridt foran og give dig mere, end du kunne bede om.

Den leveres med 4 LED-strips med individuelt adresserbare LED'er. Når den blandes med de 18 lysdioder fra Cable Comb-accent og 30 lysdioder fra HUE 2 UnderGlow, producerer HUE 2 en spektakulær skærm med RGB-belysningsarmaturer. De styres alle uden problemer via CAM, og det er praktisk at redde dig fra distraktioner under spil. Der er ikke mange ting, der går galt med NZXT Hue 2-sættet. Det giver dig ikke kun en overflod af muligheder, men leveres også med et komplet sæt til en fuld oplevelse. Dette gør tingene også dyre, og mange vil undre sig over, om det i første omgang er værd at få et så dyrt produkt kun til lysene.

3. Corsair iCUE Commander Pro

Temperaturstyret belysning

 • Mange nyttige funktioner
 • Let at bruge software
 • Temperatur måler
 • Dyr pris
 • Ingen fjernbetjening

3.925 anmeldelser

Fjernbetjening: Ingen | Software support: Ja

Tjek pris

Corsair har et stort ry blandt spillersamfundet på grund af deres brede udvalg af spilhardware af høj kvalitet. Fra spilhovedtelefoner, pc-kasser, hukommelseskort, RBG-fans, mus til endda flydende kølesystemer. For spillere behøver Corsair ingen introduktion. De er almindeligt anerkendt for deres fremragende RAM-kort med ydeevne ud over tilføjelser som RGB-tastaturer. ICUE Commander Pro er et helt controller-sæt, der er designet til at fungere som et kanal-LED-system. Den tilsluttes i din pc via et 6-tommer SATA-stik, som giver tilstrækkelig styrke til alle dens funktioner. På forsiden af ​​enheden opdager du et par 3-polede tilslutninger til LED-strips. Der er ikke strimler med tæpper inde i sættet, men det er ubetydeligt i betragtning af alt andet, du får i pakken.

Til at begynde med får du Corsairs iCUE-softwareprogram. Dette er en software, der styrer dine lys ud over seks fans. Der er 4 temperatursensorer inde i sættet, som alle kan placeres, hvor du vil, inde i din pc. Dette gør det muligt for iCUE-generationen at kontrollere dine fans intelligent og levere køling nøjagtigt, hvor det er nødvendigt. Større antal fans, du installerer bedre, ville være resultaterne. I mange tilfælde er tre fans nok til daglig brug. Du kan endda bruge iCUE-softwareprogrammet til at styre et flydende kølesystem, der gør underværker i køling af din pc

Det lave profillayout gør det nemt at sætte i Commander PRO bag på dit bundkort. Alternativt kan du montere den hvor som helst du har brug for inde i sagen. På forsiden af ​​enheden vil du se et par USB-indvendige headere. Disse kan bruges til at forbinde med indre Corsair-enheder, som inkluderer et bundkort på frontpanelet eller PSU. Så hvis du allerede vipper masser af Corsair-hardware, får du endnu større funktionalitet. De eneste ulemper er, at prisen måske er lidt høj, og at der ikke er nogen fjernbetjening, så du skal gennemgå processen med at skifte via softwaren hver gang.

4. Silverstone adresserbar RGB kontrolboks LSB02

Bang for Buck

 • Let at installere
 • Wi-fi fjernbetjening
 • Temperatur måler
 • Ingen softwaresupport
 • Mindre antal forudindstillede layouts

Fjernbetjening: Ja | Software support: Ingen

Tjek pris

Silverstone er mest kendt for sine pc-sager og andre perifere enheder, der er målrettet mod spillere. De er absolut i et løb med virksomheder som Cooler Master, Antec og Thermaltake. For folk, der ikke kender virksomheden, kan dette være en god chance for at bruge deres RGB-kontrolboks LSB02. Fyldt med forskellige funktioner og sport til en rimelig pris, er denne RGB-kontrolboks ideel til næsten alle.

Dette er en utrolig multi-praktisk RGB-controller fra Silverstone, der kan bruges til at vedhæfte adresserbare RGB-gadgets og case-fans. Den leveres med seks porte til 5V ARGB LED-gadgets og 4 porte til 4-pin / 3-pin case-fans. Elektriciteten tilføres dette værktøj fra et 4-polet Molex-stik. Den består desuden af ​​en termisk sensorprobe, der forbinder til værktøjet og kan ændre LED-nuancer og blæserhastighed for at være i overensstemmelse med temperaturen. RGB-belysning / effekter og ventilatorhastighed styres muligvis ved hjælp af en Wi-Fi-fjernbetjening, som også kan bruges til at tænde eller slukke for din pc. Det er en pæn lille funktion at have og er også noget unikt.

LSB02's trådløse fjernbetjening lader dig navigere gennem forskellige farveskemaer osv. Fjernbetjeningens funktioner er ret nemme at forstå og lære at bruge den. For folk på udkig efter en controller, der ikke kører software i proceslinjen, skal du vælge dette budgetvalg. Der er et par ulemper, som f.eks. Manglen på yderligere muligheder for tilpasning, da alle muligheder er begrænset til fjernbetjeningen. Men mange mennesker eksperimenterer ikke rigtig meget med farveskemaer og nuancer, så det påvirker dem måske slet ikke.

5. Thermaltake TT sync-controller TT premium-udgave

Nem installation

 • Nem installation med velcrobånd
 • Synkroniseres med andre software
 • Ingen fjernbetjening
 • Fungerer ikke til andet end nyere generation af 9-pin-fans og ikke 5-pin-stil
 • Mindre foruddesignede tilpasningsmuligheder

Fjernbetjening: Ingen | Software support: Ja

Tjek pris

Thermaltake er en anden vigtig aktør inden for fremstilling af pc-kasser, strømforsyninger, køleenheder og perifert udstyr, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at de var i stand til at levere en utrolig pakke med mange funktioner. En interessant ting ved dette produkt er, at det kan bruge tilgængelig software til at kontrollere funktionalitet. Det tilbyder helt sikkert flere porte, så alle controllere på listen, men 9-pin-porten betyder, at alt, hvad du har med 3-pin eller 5-pin, bliver forældet for dig.

Dette er en adresserbar RGB-controller og ventilatorhub til Thermaltake-fans og forskellige Thermaltake-gadgets. Den leveres med 9 porte (ni-ben) til RGB-gadgets og får strøm via SATA-energistikket. Controlleren er tilsluttet bundkortet med et 9-polet kabel. RGB-lysene og tilpasningen styres gennem brugen af ​​Thermaltake Riing Plus RGB-softwaren. Det synkroniseres også med anden software, såsom Asus Aura RGB Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync og ASRock Polychrome RGB gennem bundkort 5V ARGB header. Dette sæt kan håndtere op til ni adresserbare lysdioder.

Opsætningen er let, hvilket kan afsluttes ved brug af de overdækkede velcrobånd. Også alle de nødvendige kabler er forskellige forbindelser, der er omfattet af pakkeaftalen sammen med RGB-controlleren. Du kan tjekke med Thermaltake legitime websted for at sortere hele listen over merchandise, der understøttes gennem denne smalle og kompakte Thermaltake RGB Fan Hub & Controller.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found