Vejledninger

Sådan får du MilkDrop 2-visualiseringer i Foobar

MilkDrop 2 er en utrolig kraftfuld plugin til musikvisualisering, der oprindeligt blev oprettet til Winamp. Naturligvis er Winamp ikke blevet opdateret siden 2013, og mange brugere har skiftet til mere moderne lydafspillere som Foobar, VLC eller streamingtjenester med indbyggede lokale filafspillere som Spotify, iTunes og Google Music.

Desværre har ingen moderne lydafspiller en kraftfuld visualizer som MilkDrop - men der er en løsning. Vi er i stand til at bruge MilkDrop 2 som et plug-in til Foobar efter installation af et separat wrapper-plug-in, hvilket giver os fuld MilkDrop 2-funktionalitet. Følg bare vores meget enkle guide!

Krav:

  • Foobar2000
  • Plugin til Shpeck-indpakning
  • Dummy Winamp.exe

Først skal du installere Foobar2000 og starte den.

Download og udpak shpeck plug-in.

Åbn Foobars fil> Præferencer> Komponenter, træk derefter shpeck .DLL-filen til komponentlisten i Foobar, tryk på knappen Anvend, og lad Foobar genstarte.

Download nu og udpak dummy Winamp-arkivet - dette er faktisk ikke den fulde version af Winamp, det er kun en kopi af Winamp.exe, som shpeck skal referere til, men vi installerer ikke Winamp på din pc.

I Foobar skal du gå til File> Preferences> Visualisations> Shpeck, og i den øverste bjælke for "Winamp-bibliotek" skal du klikke på knappen "..." og pege den på Winamp.exe, som vi downloadede i det forrige trin.

Den næste menu "Tilgængelige plugins" skal fyldes op med et par ting. Klik på “MilkDrop 2.2 / MilkDrop 2.2”, og klik derefter på “Konfigurer”.

Her kan du ændre en række muligheder for MilkDrops overordnede kvalitet - hvis du har en ældre, langsommere computer, skal du prøve at sænke nogle indstillinger, men hvis du kun har få år gammel en moderne computer eller endda hardware (jeg kører en AMD A8-5600k CPU med indbygget APU-grafikbehandling), skal du være i stand til at maksimere den visuelle kvalitet uden problemer.

Under “Almindelige indstillinger” har du 3 tilstande - Desktop, Fuld skærm og Windowed. Fuld skærm og Windowed-tilstand forklarer sig selv, men Desktop-tilstand betyder, at dit skrivebordsbaggrund vil MilkDrop. Det er en rigtig cool effekt, prøv det.

For "max framerate" kan du sætte det med 60 frames / sec, men nogle visualiseringer er muligvis faktisk blevet kodet til et andet framerate.

"Tillad sidetrivning" er grundlæggende V-synkronisering. Du kan deaktivere eller aktivere dette, det er op til dig.

Nu under "MERE INDSTILLINGER" har du disse muligheder:

  • Canvas Stretch - Denne mulighed giver dig mulighed for at handle opløsning [crispness] for hastighed. Hvis MilkDrop kører for langsomt, i en hvilken som helst tilstand (vindue / fuldskærm / desktop), prøv at skrue lærredstrækningen op til f.eks. 1,5X eller 2X. Billedet ser ikke så skarpt ud, men MilkDrop vil sandsynligvis køre meget hurtigere. (Forudsat at din grafikchip var flaskehalsen.)
  • Mesh-størrelse - Dette er den vigtigste mulighed, der påvirker, hvor meget processor (CPU) MilkDrop bruger. Hvis du skruer det op langt ud over standardindstillingen, kan du forvente at være CPU-bundet (hvor din framerate falder, fordi CPU'en er flaskehalsen). For at få MilkDrop til at fremskynde, skal du falde Mesh Size ned igen. Maskestørrelsen bestemmer, hvor mange punkter på skærmen per-vertex-ligningerne skal udføres for; jo højere maskestørrelse, jo mere troskab vil du se i bevægelsen. Imidlertid bør moderne computere absolut ikke have noget problem ved højere maskestørrelser.

På fanen "Kunstnerværktøjer" kan du prøve at matche din GPU-hukommelse til "Max Video Mem."

Når du er færdig med at spille med indstillingerne, skal du bare trykke på "Okay" og derefter spille en sang i Foobar og gå til Foobars visning> Visualiseringer> Shpeck - Start 'MilkDrop 2.2 / MilkDrop 2.2 ".

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found