Vejledninger

Sådan løses 'icawebwrapper.msi-fejl', mens du starter en app fra webportalen?

Citrix Receiver er klientkomponenten til XenDesktop og XenApp. Fuld adgang til fulde desktops via XenDesktop gives kun til enheder, der har Citrix-modtageren installeret. Citrix er et program, der leverer server-, desktop- og applikationsvirtualisering. For nylig er der imidlertid kommet mange rapporter, hvor brugere ikke kan åbne Online-applikationer ved hjælp af webportalen.

En fejlmeddelelse “Den funktion, du prøver at bruge, er på en netværksressource, der er utilgængelig. Indtast en sti til en mappe, der indeholder installationspakken til “ICAWebwrapper.msi”Vises, mens du prøver at få adgang til et program. I denne artikel vil vi informere dig om årsagen til, at denne fejl udløses, og vi giver også en levedygtig løsning på dette problem.

Hvad forårsager "ICAWebWrapper.msi-fejlen", mens du starter en app fra webportalen?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte en løsning til at løse det fuldstændigt. Vi undersøgte også årsagen til, at den blev udløst, og anførte den som følger.

  • Manglende fil:Som fejlmeddelelsen antyder, udløses fejlen, når applikationen ikke kan finde filen “ICAWebWrapper.msi” i installationsmappen. Derfor beder den brugeren om at pege på sin placering. I de fleste tilfælde mangler denne fil dog fuldstændigt fra computeren.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningerne. Sørg for at implementere instruktionerne omhyggeligt for at undgå konflikt.

Løsning: Installation af ICAWebWrapper.msi

Hvis filen "ICAWebWrapper.msi" mangler fra computeren, udløses denne fejl. Derfor vil vi i dette trin downloade og installere filen i programmets installationsmappe. For det:

  1. Sørg for at Hent og installere "Winrar" eller ethvert andet ekstraktionsværktøj på din computer, inden du fortsætter med nedenstående trin.
  2. Hent "CitrixReceiver.exe" fra dette link.
  3. Når den er downloadet, retklik på filen og vælg “Uddragtil CitrixReceiver/”.
  4. Dette udtrækker indholdet af “.exe”Fil i en mappe med navnet“CitrixReceiver”I samme bibliotek.
  5. Åben mappen, rul ned og højreklik på “ICAWebWrapper.msi“.
  6. VælgKopi”Og navigere til Citrix'sinstallation vejviser.
  7. Højreklik hvor som helst og vælg “sæt ind“.
  8. Åbn programmet fra Citrix, og hvis du får fejlen igen, klik på "Gennemse”Og vælg“ICAWebWrapper.msi”I Citrix Directory.
  9. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found