Vejledninger

Fix: Xbox App Server blokeret forbindelse på Windows 10

Xbox bliver i stigende grad en af ​​de bedste spilplatforme og konkurrerer med Play Station og Wii. Med Xbox One og Xbox 360 har du ubegrænsede spil at spille inklusive de bedste spil som FIFA, Call of Duty, Far Cry, GTA, Assassin's Creed, Gears blandt andre. Der er dog mange pc-entusiaster, der elsker at spille spil på deres pc. Af denne grund oprettede Microsoft Windows 10 Xbox-streaming-appen på Windows 10-pc'en. Spilstreaming giver dig mulighed for at spille Xbox One-spil eksternt fra din Xbox One-konsol på enhver Windows 10-pc på dit hjemmenetværk. Du kan også oprette og deltage i en fest og være i stand til at chatte med andre spillere på platformen. Denne funktion giver dig mulighed for at forlade din stue og spille dine foretrukne Xbox One-spil hvor som helst med adgang til dit hjemmenetværk. Spilstreaming bruger kraften fra Xbox One-konsollen til at styre spillet. Din Windows 10-pc bliver en anden skærm på afstand, så du kan bevæge dig frit rundt i dit hjem, mens du fortsætter med at nyde din Xbox One-konsol og -spil.

Imidlertid viser applikationen nogle gange en fejl. Man ville få en underretning under fanen Indstillinger> Netværk i Xbox-appen, der siger "Serverforbindelse: Blokeret (dette kan påvirke din evne til at spille multiplayer-spil)". Da du ikke kan oprette forbindelse til Xbox-serveren, vil du ikke være i stand til at spille online multiplayer-tilstande og dermed fjerne oplevelsen af ​​at interagere med andre. Du kan heller ikke deltage i fester, og kommunikation med talechat er ikke tilgængelig. Denne artikel forklarer, hvorfor denne fejl opstår, og hvordan du kan få din Xbox-app tilsluttet Xbox-serveren.

Årsager til 'Serverforbindelse: Blokeret' fejl i Windows 10 Xbox-appen

Som fejlen siger, er Xbox-applikationen blevet blokeret for adgang til Xbox-serveren. Blokeringen er normalt hvor som helst mellem din pc og din router. Nedenfor er nogle af de problemer, der kan opstå.

 1. De tjenester, som Xbox kræver for at oprette forbindelse til serveren, kører muligvis ikke, og derfor blokerer appen for at få adgang til Xbox-serveren via dit netværk.
 2. Xbox-appen vælger muligvis den forkerte netværksadapter at oprette forbindelse til. Dette kan være tilfældet, hvis din computer kan tilsluttes via et LAN-kabel og via Wi-Fi. At vælge det forkerte netværk betyder, at Xbox-appen ikke kan fuldføre forbindelsen til Xbox-serveren på trods af, at der er internetadgang, og derfor returnerer en fejl om, at den bliver blokeret. Hvis du har tilsluttet din computer via mere end en af ​​disse netværkskort, kan problemet være mere vedvarende.
 3. Din tredjeparts sikkerhedsapplikation blokerer muligvis din forbindelse. Ved at styrke deres egne firewall-politikker blokerer dine antivirus-, malware- og spyware-værktøjer muligvis forbindelsen mellem din Xbox-applikation og Xbox-serveren. VPN-applikationer (Virtual Private Networks) har ikke tendens til at understøtte eller oprette forbindelse til udsendelsesdomæner, så nogle tjenester understøttes muligvis ikke fuldt ud eller fungerer som de ville gjort på et lokalt netværk.

Metoderne nedenfor viser, hvordan du kan løse problemet med serverforbindelsen i Windows 10 Xbox-applikationen.

Metode 1: Start / genstart "IP Helper" og "Xbox Live Networking Service" -tjenesterne

Disse tjenester hjælper med at afslutte Xbox-serverforbindelsen. Uden dem kan Xbox-appen muligvis have problemer med at oprette forbindelse. Genstart af disse applikationer kan muligvis fjerne eventuelle fejl, der skyldes, at de starter forkert. Følg nedenstående trin for at starte eller genstarte disse apps.

 1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne boksen Kør
 2. Skriv “services.msc ” og tryk enter for at åbne vinduet Services

 3. Rul ned, indtil du finder en post kaldet “IP Helper”, højreklik på den, og klik derefter på genstart.

 4. Rul helt ned til bunden, og gør det samme for "Xbox Live Networking Service"
 5. Luk vinduet, åbn Xbox-appen og kontroller din forbindelse igen; det skal fungere nu.

Metode 2: Deaktiver andre netværkskort

Deaktivering af andre netværkskort (tilsluttet eller frakoblet) fra netværket og delingscenter (undtagen den du bruger) gør det muligt for Xbox-appen at finde den rigtige adapter og oprette forbindelse gennem den med succes. At gøre dette:

 1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne kørslen
 2. Type ncpa.cpl og tryk enter for at åbne siden Netværkskort (netværk og delingscenter> skift adapterindstillinger)
 3. Identificer den forbindelse, du vil beholde.
 4. Højreklik på resten af ​​forbindelserne (en efter en) og vælg 'Deaktiver'

 5. Den deaktiverede forbindelse er nedtonet.
 6. Luk vinduet, åbn Xbox-appen og kontroller din forbindelse igen; det skal fungere nu.

Metode 3: Afinstaller VPN-applikationer

VPN-applikationer kan forhindre den korrekte kommunikation mellem Xbox-appen og Xbox-serveren. Ved at oprette et virtuelt netværk finder Xbox-applikationen muligvis ikke den rigtige forbindelse. Et almindeligt eksempel på en VPN-applikation i Windows 10 er LogMeIn Hamachi-applikationen. Følg nedenstående trin for at afinstallere en sådan applikation.

 1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne kørslen
 2. Skriv appwiz.cpl og tryk enter for at åbne vinduet programmer og funktioner

 3. Kig efter en VPN-applikation som LogMeIn Hamachi
 4. Vælg applikationen ved at klikke på den, og klik derefter på "Afinstaller".
 5. Følg instruktionerne på afinstallationsprogrammet for at afslutte afinstallationen
 6. Luk vinduet, åbn Xbox-appen og kontroller din forbindelse igen; det skal fungere nu.

Metode 4: Blokerende Firewall-regel

I nogle tilfælde kan Firewall muligvis blokere for, at visse funktioner i appen ikke kan oprette forbindelse til internettet. Derfor vil vi i dette trin kontrollere, om der er placeret nogen firewallregler vedrørende applikationen, og derefter deaktiverer vi den helt. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” samtidigt for at åbne Kør-prompt.
 2. Indtaste “Cmd” og tryk på "Skift" + "Ctrl" + "Enter" for at give det administrative rettigheder.
 3. Indtast følgende kommando, og tryk på "Gå ind" at udføre det.
  netsh advfirewall firewall show regel 4jxr4b3r3du76ina39a98x8k2
 4. Hvis resultatet af kommandoen viser det ingen regel er fundet så er du god at gå, men hvis det viser, at reglen er fundet, skal du skrive følgende kommando og trykke på "Gå ind" at udføre det.
  netsh advfirewall firewall sæt regelnavn = "4jxr4b3r3du76ina39a98x8k2" ny aktivering = nej
 5. Kontroller, om problemet fortsætter.

Kontroller også, at du har indstillet de korrekte indstillinger for dato og klokkeslæt.

Metode 5: Kørsel af en kommando

Nogle brugere formåede at løse problemet ved blot at køre en kommando, der nulstiller bestemte indstillinger, der vedrører IPV6-forbindelse. For at køre denne kommando skal vi først åbne en forhøjet kommandoprompt. For det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne køreprompten.
 2. Indtaste “Cmd” og tryk derefter på "Flytte' + “Ctrl” + "Gå ind" at give administrative rettigheder.
 3. Indtast følgende kommando, og tryk på "Enter" for at udføre den.
  netsh int ipv6 sæt teredo klient teredo.trex.fi
 4. Kontroller, om problemet fortsætter.
 5. Hvis det gør det, skal du deaktivere IPV6-forbindelse fuldstændigt og kontrollere igen.

Metode 6: Afinstaller Intel Management Engine-drivere

I nogle tilfælde kan fejlen udløses, hvis Intel Management Engine-drivere blokerer Xbox-tilslutning. Derfor vil vi i dette trin afinstallere det fuldstændigt fra vores system. Følg nedenstående trin for at gøre det.

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne køreprompten.
 2. Indtaste “Devmgmt.msc” og tryk på "Gå ind".
 3. Udvid “Systemenheder” og højreklik på “Intel Management Engine” eller “Intel Management Interface” mulighed.
 4. Vælg “Afinstaller Chauffører ” valgmulighed, og kontroller, om problemet fortsætter.
 5. Afinstaller også Killer Network Suite, hvis du har det installeret på din computer, fordi det også er kendt for at blokere Xbox-forbindelse.

Metode 7: Opdater Windows

I nogle tilfælde forsvinder problemet ved at opdatere Windows til en nyere version. For at gøre det skal du følge nedenstående trin.

 1. Trykke “Windows” + "JEG" for at åbne indstillingerne.
 2. Klik på “Opdatering og sikkerhed” og klik på "Søg efter opdateringer" mulighed.
 3. Vælg "Download og installer" knappen, hvis der findes opdateringer.
 4. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter, efter opdateringen er installeret.

Det vil også være en god ide at deaktivere spyware-software som Malwarebytes og prøve forbindelsen igen. Prøv at deaktivere firewall på tredjeparts antivirusprogrammer som AVG, Avast, Norton blandt andre, eller tillad Xbox gennem firewall på disse apps inklusive Windows Firewall.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found