Vejledninger

FIX: Excel kan ikke fuldføre denne opgave med tilgængelige ressourcer

Mange brugere har rapporteret en eller flere af nedenstående fejl, mens de arbejder på Microsoft Excel. Selvom disse fejl kan være meget generiske, identificerer de ikke altid den virkelige årsag bag problemet. Men hvis dit regneark indeholder en stor mængde formler, makroer og data, er det muligt, at din computer rent faktisk løber tør for ressourcer, mens den behandles. I nogle tilfælde ganske enkelt genstart alle forekomster af excel-projektmapper kan løse problemet.

Fortsæt med instruktionerne i denne vejledning, og i slutningen ved du, om det er din computer, der løber tør for ressourcer eller anden software-relateret interferens.

Excel kan ikke fuldføre denne opgave med tilgængelige ressourcer. Vælg færre data, eller luk andre applikationer ELLER Ud af hukommelse

Ikke nok systemressourcer til at vise helt

Der er ikke nok hukommelse til at fuldføre denne handling. Prøv at bruge færre data eller lukke andre applikationer. For at øge hukommelsestilgængeligheden skal du overveje:

Brug af en 64-bit version af Microsoft Excel.

Tilføjelse af hukommelse til din enhed

Løsning 1: Frigør CPU-ressourcer

Sørg for, at dit ark ikke overskrider de grænser, der er defineret af Microsoft. Du kan kontrollere grænserne her. Hvis dit ark krydser datagrænserne, bliver du nødt til at opdele dine ark i individuelle projektmapper. Hvis du arbejder på et stort regneark med mange formler og data selv under grænserne og bruger flere applikationer på samme tid, kan Microsoft Excel måske løbe tør for hukommelse, det har brug for.

Tæt ethvert andet program, du kører, undtagen Excel-regnearket, du arbejder på.

Tryk på og HOLD Ctrl + Skift + Esc at åbne Jobliste. Du kan se dit Excel-ark med sit navn i Ansøgninger fanen under Opgaver og også alle andre applikationer, der aktuelt kører. Ekskl det excel-ark, du arbejder på, Højreklik på hvert andet program, inklusive ethvert andet excel-ark der kører og ikke er i brug i øjeblikket, og klik Afslut opgave.

Du kan også prøve at lukke / afslutte opgaven for excel-applikationerne og derefter åbne den igen. MEN inden du gør det, skal du sørge for at have den gemte kopi af excel-arket, ellers kan du miste dataene.

Løsning 2: Deaktivering af automatisk beregning

Åben Microsoft Excel. Tryk og holdALT + F + T for at åbne vinduet Indstillinger. Klik på Formler. Trykke ALT + M for at vælge “Manual” under Workbook Calculations. Klik på OK. Genstart Excel. Kontroller, om du får fejlen igen. Hvis ja, gå videre til den næste løsning.

Løsning 2: Deaktivering af detaljerude og eksempelrude.

HoldeVinduetast + R. Skriv i dialogboksen Kør Excel og tryk på Gå ind

Hold CTRL Nøgle og tryk på O. Klik på vinduet Åbn Organisere i øverste venstre hjørne. Klik på Layout.

Fjern markeringendetaljerrude og Eksempelrude.

Prøv nu at åbne Excel-arket for at se, om det fungerer.

Løsning 3: Ryd midlertidige data

Luk alle excel-ark. Sikkerhedskopier det ark, du tidligere arbejdede med. (Kopier det til eksternt drev eller vedhæft det og send det til din e-mail, så du kan downloade det senere)

Trykke Windows-nøgle + R. I dialogboksen Kør, kopi og sæt ind det under givet vej:

% appdata% \ Microsoft \ Excel

Og klik på OK. En mappe åbnes. Vælg og Dslet alle filer og mapper derinde.

Gentag processen for nedenstående givne stier (uden anførselstegn):

%Midlertidig%

C: \ Brugere \ Brugernavn \ Lokalt \ Microsoft \ FORMS

C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office14 \ XLSTART ”(til 32 bit version)

C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office14 \ XLSTART ”(til 64 bit version)

Mappen Office14 kan ændre sig afhængigt af din version af Office. Når det er gjort, og filer ryddet i de angivne mapper (genstart pc'en og test derefter)

Løsning 4: Afinstaller uønskede programmer

Nogle gange kan andre programmer komme i konflikt med Office-programmer, det er normalt dem, der føjer sig til tilføjelserne. Trykke Windows-tast + R. Skriv i kørselsvinduet appwiz.cpl for at åbne Program og funktioner og tryk på Enter.

Afinstaller Windows Live Essentials og Microsoft Outlook Social Connector til Live Messenger hvis de er på listen over programmer. Se om problemet fortsætter. Stadig her? Gå videre til løsning 5.

Løsning 5: Reparer Microsoft Excel

Trykke Windows-tast + R. Skriv i kørselsvinduet appwiz.cpl at åbne Program og funktioner og tryk på Gå ind.

Højreklik på Microsoft Office og klik Lave om. Vælg Reparation fra det åbnede vindue, og klik Blive ved.

Hvis dit problem ikke er løst, skal du afinstallere office helt fra programmer og funktioner og geninstallere igen.

Hvis du stadig får høj fysisk hukommelsesforbrug i Jobliste (Ctrl + Shift + Esc), bliver du nødt til at overveje at opgradere din computers RAM til mindst 4 GB og opgradere Microsoft Excel til en 64-bit version. For at være sikker skal du køre Excel og kontrollere (CPU og hukommelsesforbrug) fraYdeevne fanen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found