Vejledninger

LØST: PS4-fejl CE-34861-2 “Forbindelsen til serveren er gået tabt”

Vi elsker alle sammen at spille en lille PlayStation ind imellem, for uanset hvilken alder, lidt spil aldrig dræbte nogen, gjorde det? Kærligheden forvandles til raseri og derefter langsomt til had, når vi ikke længere kan oprette forbindelse til internettet og spille vores yndlingsspil på vores PS4. Ja, vi henviser til “CE-34861-2 Fejl i forbindelse til server mislykkedes”, som til tider kan være en reel gener.

Uanset hvor mange gange du måske prøver at genstarte din PlayStation eller fjerne disken og gå ind i den igen, vil dette problem bare ikke gå ... fordi det er lidt mere alvorligt.

Der er to mulige årsager til, at denne fejl opstår. Den første er den mere udbredte, når serverne ikke er tilgængelige af en eller anden grund, og den anden har at gøre med SSL i din internetforbindelse. Læs videre for at vide mere:

Hvis du er i stand til at oprette forbindelse til internettet på dine andre enheder og har været i stand til at oprette forbindelse til internettet via din PS4 tidligere, er dette sandsynligvis forårsaget af serverens utilgængelighed. Det er muligt, at PlayStation-serverne muligvis er helt nede til vedligeholdelsesformål, eller det er også muligt, at serverne i det spil, du spiller, måske er nede. Der er ikke meget, du kan gøre ved problemet i denne situation. For de fleste spil giver siderne på det sociale netværk den tidsramme, hvor vedligeholdelsen skal ske, så du skal forblive forbundet med dem. Hvis du vil kontrollere status for PlayStation Network, kan du besøge dette websted, vælge det land / område, du tilhører, og kontrollere status.

Den anden mulighed kan være, at dit netværksmiljø muligvis ikke har implementeret SSL, eller at det måske bare ikke er tilgængeligt. De fleste af spillene kræver, at du har en sikker socket-lagprotokol implementeret på dit netværk til frem og tilbage kommunikation. For at bekræfte og / eller løse dette bør du ideelt set ringe til din internetudbyder. Sørg også for, at du har videresendt de rigtige porte til dit spil.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found