Vejledninger

Hvordan downloades sange og spor fra SoundCloud på din pc?

SoundCloud er et online musikdelingswebsted, hvor brugere kan uploade, promovere og dele lyd med andre. Det tilbyder både gratis og betalt medlemskab til brugerne. Der er nogle kunstnere, der giver brugerne mulighed for at downloade deres sange gratis, og nogle kræver betaling. Nogle brugere leder efter en metode til at downloade SoundCloud-sange til deres personlige brug. I denne artikel viser vi dig nogle metoder, som du kan bruge til at downloade SoundCloud-musik.

Download af SoundCloud-sange på pc

Inden du begynder at downloade musik fra SoundCloud, skal du sørge for at have tilladelse til at downloade denne musik. Du kan kun bruge sangene til personlig brug og ikke til kommerciel brug. Hvis du prøver at bruge andres musik uden nogen rettigheder, vil der være problemer med ophavsret. Når du har fundet den musik, der kan downloades gratis, eller du har fået tilladelse fra kunstneren, kan du prøve at bruge en af ​​nedenstående metoder til at downloade SoundCloud-sangene.

Metode 1: Brug af SoundCloud-standarddownload-funktion

Dette er den mest standardmetode til download af SoundCloud-sange. Hvis ejeren af ​​sangene har aktiveret download til det pågældende spor, kan brugeren nemt downloade det uden nogen tredjepartsapplikation. Denne metode downloader den originale kopi af sangen, der uploades på SoundCloud. Følg nedenstående trin for at downloade via standardmetoden:

 1. Åbn det officielle SoundCloud-websted i din browser og Log ind til din SoundCloud-konto.
 2. Søg for den sang, der har Hent indstilling aktiveret af kunstneren.
 3. Klik på Mere og vælg Download filen mulighed.
 4. Din sang downloades til din enhed.

Metode 2: Brug af webstedet til download af online

Hvis du bare søger på Google på nøgleordet 'Download SoundCloud', får du snesevis af websteder, der giver download til SoundCloud-musik. De fleste af dem giver den direkte download-knap, og nogle kræver manuel download. Nogle giver endda de ekstra funktioner ved at konvertere sporet til et andet format, før de downloades. Du kan vælge, hvad du vil efter at have prøvet det.

 1. Åbn SoundCloud sang i din browser og kopi det URL af sporet.
 2. Åbn nu ScloudDownloader i en ny fane og sæt ind det URL i kassen. Klik på Hent knap.
 3. Du får to downloadknapper; det Download spor og Download manuelt. Det Download spor vil automatisk downloade sangen. Det Download manuelt kræver højreklik på det og vælger Gem link som en mulighed for at downloade sangen.
 4. Du får endelig SoundCloud-sangen downloadet til din enhed.

Metode 3: Brug af SoundCloud Music Downloader Extension til Chrome

Udvidelser er også den måde, hvorpå du nemt kan downloade SoundCloud-musik. Der er mange udvidelser, der giver download til musikwebsteder. Nogle af udvidelserne holder dog op med at arbejde i fremtiden. Udvidelsen, vi bruger i denne metode, fungerer perfekt. Hvis det holder op med at arbejde i fremtiden, vil der være en anden alternativ udvidelse.

 1. Åbn dette websted i din browser for at downloade udvidelsen SoundCloud Music Downloader. Klik på Installer Via CrossPilot.
 2. Hovedudvidelsen installeres gennem CrossPilot-udvidelsen. Prøv at installere CrossPilot gennem ovenstående knap, derefter SoundCloud Music Downloader udvidelse downloades automatisk i CrossPilot.
 3. Åbn nu din SoundCloud sangside eller Opdater det, hvis det allerede var åbent.
 4. Du finder Hent mellem knappen Rapport og Del. Klik på knappen for at downloade.

Metode 4: Brug af downloadsoftwaren

Der er mange applikationer, som du kan bruge til at downloade SoundCloud-sange på internettet. De fleste af dem er dog ikke helt 100% sikre at downloade. Du kan prøve at downloade en af ​​de mest anvendte SoundCloud Downloaders, der er downloadet af samfundet. Vi skal bruge Aimersoft iMusic til at demonstrere den vellykkede download af SoundCloud-musik på pc:

 1. Download Aimersoft iMusic-applikationen, installere det og åben det.
 2. Åbn nu SoundCloud sangside i din browser og kopier URL af sporet.
 3. Gå tilbage til iMusic applikation og klik på FÅ MUSIK knappen øverst. Her sæt ind linket til SoundCloud-sangen og klik på Hent knap.
 4. Den begynder at downloade sangen til musik mappe på dit system. Når du er færdig, kan du afspille det når som helst.
Mærker Soundcloud
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found