Vejledninger

Hvad er: Min fotostream og hvordan adskiller den sig fra kamerarulle og iCloud-fotos?

Hjem/Lære/ Hvad er: Min fotostream og hvordan adskiller den sig fra kamerarulle og iCloud-fotos?

Hvad er: Min fotostream og hvordan adskiller den sig fra kamerarulle og iCloud-fotos?

Af Kevin Arrows 30. september 2019 3 minutter læst

I dag bliver cloud storage mere nyttigt til at dele og sikkerhedskopiere indhold med forskellige enheder. Apple leverer iCloud som cloud-lager til brugere. Imidlertid, når de deler fotos og filer via cloud-opbevaring, finder brugerne My Photo Stream mulighed, og flere brugere er uvidende om det. Flere brugere er forvirrede over forskellen mellem My Photo Stream, Camera Roll og iCloud Photos. I denne artikel vil vi diskutere My Photo Stream og forskellen med andre funktioner.

Hvad er min fotostream?

Denne Apple-funktion uploader dine seneste billeder til alle dine tilsluttede enheder. Det kan gemme 1000 billeder, der er gemt i 30 dage. Du kan få adgang til dine billeder i Min fotostream fra enhver af dine tilsluttede enheder, så længe du har konfigureret iCloud på alle dine enheder. Min fotostream giver ingen backupmulighed for fotos. Når Min fotostream er aktiveret, og du tager nye fotos, uploades den automatisk og vises på alle dine andre enheder. Du behøver ikke at uploade hvert nyt foto, du tager.

Hvordan bruges min fotostream?

Min fotostream er som standard deaktiveret på dine iOS-enheder. Når den er aktiveret, begynder Min fotostream automatisk at uploade dine fotos. Der vil være et andet album til My Photo Stream i din Fotos-app. Min fotostream overfører alle billederne fra din kamerarulle med grænsen på 1.000 fotos. Du kan aktivere det i indstillingerne på din enhed ved at følge nedenstående trin:

  1. Åbn din enhed Indstillinger app og gå til Fotos mulighed.
  2. Tryk på vippeknap til Min fotostream indstilling i Fotos-indstillinger.
  3. Dette aktiverer My Photo Stream på din enhed, og det begynder at uploade dine fotos.

Hvis du ikke vil spilde din plads med flere kopier eller dårlige billeder, som du ikke vil gemme, kan du prøve at slette de dårlige billeder, før du aktiverer Min fotostream. Du kan bruge en telefonfunktion eller et tredjepartsprogram til hurtigt at finde og slette unødvendige lignende eller slørede fotos.

Forskellen mellem min fotostream og kamerarulle

Du kan finde både My Photo Stream og Camera Roll album i din Photos-app. Men nogle gange finder du det samme foto i begge album. Kamerarulle bruges kun til enhedsopbevaring. Hvert billede, du tager, gemmes i din telefonhukommelse, som er Cameral Roll-albummet. Mens My Photo Stream er en skybaseret lagringstjeneste, og den uploades og derefter downloades på alle synkroniserede enheder. I stedet for at bruge et kabel til at overføre eller synkronisere dine fotos kan du bruge My Photo Stream til at dele fotos mellem enheder. Hvor Camera Roll kun er til sin enhed og ikke til andre.

Med et enkelt ord Kamerarulle gemmes alle de billeder, du har taget med din iPhone. Min fotostream synkroniserer kun de seneste fotos, der skal deles med andre tilsluttede enheder. Du skal selv slette billeder fra Camera Roll, mens My Photo Stream automatisk fjerner billederne efter 30 dages grænse.

Forskellen mellem min fotostream og iCloud-fotos

Når du tænker på My Photo Stream og iCloud Photos, virker begge meget lig hinanden. Der er dog nogle forskelle mellem dem begge. iCloud Photos gemmer alle dine fotos til iCloud-lagring som en sikkerhedskopi. Hver gang der tages et nyt billede på enheden, uploades det automatisk til iCloud-lagring til sikkerhedskopiering. Der er adgang til iCloud-lagring med alle andre lignende konti-tilsluttede enheder. Du kan også sikkerhedskopiere videoer og live billeder i modsætning til My Photo Stream, der ikke tillader videoer og live-billeder. Det er bedre end My Photo Stream, men har et stort problem, og det er lagerplads.

Hvis du sletter et foto fra My Photo Stream-albummet, slettes det kun fra My Photo Stream og ikke fra enheden. Men hvis du sletter et foto fra iCloud Photo Library, slettes det for både iCloud-lagring og enhed.

Fotos uploadet med My Photo Stream tæller ikke med i iCloud Storage. Den gratis iCloud-plan giver 5 GB lagerplads, hvilket cirka kan spare 1.600 fotos. Hvis opbevaringen er fuld, skal du opgradere din iCloud-opbevaringsplan. iCloud giver 50 GB lagerplads til $ 0,99 / måned. Du kan enten bruge den gratis My Photo Stream-funktion uden at betale noget gebyr, eller du kan vælge iCloud-opgraderingsplanen for at få mere plads.