Vejledninger

Fix: VirtualBox åbnes ikke

Oracle VM VirtualBox er en gratis hypervisor og platform til at køre virtuelle enheder på din computer, som er udviklet og vedligeholdt af Oracle. Det er en af ​​de mest populære virtuelle ledere derude og er vært for næsten alle operativsystemer som Linux, Windows, Solaris, OS / 2, Haiku osv. Folk bruger det til at bruge et andet operativsystem oven på deres nuværende OS ved at definere en specielt miljø for det.

På det seneste har der været rapporter om, at VirtualBox ikke åbner især i Windows. Dette problem begyndte at dukke op kort efter de seneste Windows-opdateringer. Årsagen til, at dette problem kan opstå, er på grund af uregelmæssigheder i konfigurationerne, den ældre installerede version og korrupte installationsfiler. Vi gennemgår alle løsningerne en efter en, der starter med de nemmeste.

Hvad får VirtualBox til ikke at åbne?

Spørgsmålet om, at VirtualBox ikke åbner, betyder i det væsentlige, at du ikke kan oprette nogen virtuel maskine og få den til at køre. Dette problem dukkede op, efter at Microsoft begyndte at frigive opdateringer af Windows 10 og fortsætter til i dag. Her er nogle af grundene til, at dette problem opstår:

 • Nogle moduler kan lideHyper-Vmuligvis ikke aktiveret på din computer eller muligvis deaktiveret efter en nylig Windows-opdatering.
 • Windows har strammet grebet om driverinstallationer og da VirtualBox installerer driverne til de virtuelle maskiner uafhængigt, kan dette komme i konflikt og forårsage problemer.
 • Konstant opdateringer af Windows 10 forårsager problemer med softwaren, der viser den virtuelle maskine på din computer. Et koncept kaldetParavirtualisering. Ændring af de nuværende værdier er normalt løsningen på denne situation.

Sådan repareres VirtualBox, der ikke åbnes

Som nævnt før har der været adskillige rapporter om, at VirtualBox ikke åbner efter opdatering af Windows 10. Dette problem er ikke kun til stede i Windows, men forekommer også i Mac og Linux. Den virtuelle manager starter hverken hele applikationen eller det specifikke operativsystem, som du prøver at køre i det virtuelle miljø. Denne vejledning forsøger at løse alle de nævnte problemer.

Løsning 1: Opdatering af VirtualBox

Før du prøver noget andet, er det vigtigt, at du opdaterer din VirtualBox til den nyeste version, der er tilgængelig på deres officielle hjemmeside. Der har været adskillige tilfælde, hvor den ældre version har kompatibilitetsproblemer med den nyeste version af Windows, hvilket får applikationen til ikke at starte eller forårsage fejl i operativsystemet.

 1. Naviger til officielle hjemmeside for VirtualBox og installer den nyeste tilgængelige version.

 1. Når du har downloadet den eksekverbare fil, skal vi afinstallere den eksisterende version, inden du går videre til installation af den nyeste. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter. Naviger gennem listen over programmer og afinstaller applikationen.
 1. Når du har afinstalleret applikationen, skal du installere den senest downloadede version.
 2. Hvis du allerede havde eksisterende VM'er i den ældre VirtualBox, kan du prøve at pege din nyinstallerede VM på din mappe. Stien, hvor din VM er gemt, er:
C: \ Brugere \ [brugernavn] \ VirtualBox VM'er C: \ Brugere \ [brugernavn] \ VirtualBox VM'er \ [VM-gruppe] \ [VM-navn]

Løsning 2: Aktivering af Hyper-V

Microsoft Hyper-V, tidligere kendt som 'Windows-servervirtualisering', som kan oprette virtuelle maskiner på systemer, der kører Windows 8 eller nyere. Dette modul hjælper andre tredjepartsapplikationer med at oprette deres virtuelle maskiner på din computer. Hvis denne metode er deaktiveret, kan du opleve problemer. Vi kan sikre os, at det er aktiveret, og prøv at starte VirtualBox igen.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “Slå Windows-funktioner til eller fra”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Find “Hyper-V”Fra listen over valgmuligheder og kontrollere Når det er kontrolleret, skal du trykke på OK for at initialiseringsprocessen begynder.

 1. Når modulet er aktiveret, skal du genstarte din computer fuldstændigt og prøve at oprette nye virtuelle maskiner ved hjælp af VirtualBox og se om dette løser problemet.

Løsning 3: Deaktivering af driverhåndhævelse

Driverhåndhævelse er en sikkerhedsmekanisme i Windows, der ikke tillader, at mistænkelige eller dårligt skrevne drivere installeres på dit operativsystem. Da VirtualBox installerer sine egne drivere til virtuelle maskiner i et virtuelt miljø, kan dette være i konflikt med indstillingerne. Vi kan prøve at deaktivere driverhåndhævelse og se, om dette løser problemet.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “kommandoprompt”I dialogboksen skal du højreklikke på applikationen og vælge“Kør som administrator”.
 2. Når du er i forhøjet kommandoprompt, skal du udføre følgende kommando:
bcdedit.exe / indstil nointegritychecks til

 1. Dette vil deaktivere integritetskontrol og lade dig installere enhver driver. Hvis du vil aktivere integritetskontrollen igen, skal du indtaste følgende kommando i den forhøjede kommandoprompt.
bcdedit.exe / sæt nointegritychecks fra

Genstart computeren, når du har deaktiveret håndhævelsen, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 4: Installation af VirtualBox-adaptere manuelt

Der er nogle tilfælde, hvor VirtualBox ikke installerer netværkskort korrekt på din computer. På grund af dette kan applikationen muligvis give dig en fejl “Kan ikke indlæse VirtualBox”. I dette tilfælde kan vi prøve at installere VirtualBox-netværksdrivere korrekt og derefter indstille konfigurationen korrekt.

 1. Slet først alle de tidligere VirtualBox-adaptere. Efter sletning skal du trykke på Windows + R, skrive “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du klikke på Handling> Tilføj ældre hardware.

 1. Installer nu Oracle VirtualBox-adaptere manuelt. Stien, hvor de er placeret, er normalt følgende:
C: \ Program Files \ Oracle \ VirtualBox \ drivere \ netværk \ netadp \ VBoxNetAdp.inf
 1. Når vi først har installeret driverne korrekt, kan vi gå videre og konfigurere dem korrekt. Start Oracle VirtualBox, klik Fil> Indstillinger> Netværk> Kun værtsnetværk. Klik nu på Redigere.
 2. Indstil følgende oplysninger korrekt i de respektive felter:

IPv4 192.168.56.1

Maske 255.255.255.0

Klik nu på fanen DHCP-server og indstil følgende:

Serveradresse: 192.168.56.100

Servermaske: 255.255.255.0

Lav adresse bundet: 192.168.56.101

Øvre adresse bundet: 192.168.56.254

 1. Tryk på OK for at gemme ændringer og genstarte computeren. Kontroller nu, om du kan åbne VirtualBox.

Løsning 5: Ændring af paravirtualisering

Paravirtualisering er en softwareteknik, der giver virtuelle maskiner mulighed for at have en softwaregrænseflade. Dette er ens, men slet ikke identisk med det underliggende hardware-software interface. Der er mange rapporter om, at disse funktioner forårsager mange problemer i VirtualBox. Vi kan prøve at ændre indstillingen til KVM og se om dette gør tricket.

 1. Start VirtualBox, klik på Indstillinger> System> Acceleration> Paravirtualiseringsgrænseflade.
 2. Vælg indstillingen af KVM i stedet for Standard.

 1. Genstart computeren fuldstændigt, og prøv at starte den virtuelle maskine igen. Kontroller, om problemet er løst.

Ud over disse løsninger kan du også prøve følgende:

 • Deaktiverer3D-grafik
 • Kør applikationen i kompatibilitetmode med administratorrettigheder.
 • Opdaterergrafikchauffører.
 • Afinstallation andre modstridende VMwares.