Vejledninger

Hvordan laver man Chrome-standardbrowser på Android?

Google Chrome er en utrolig hurtig internetbrowser, fordi den indlæser og viser websider med det samme, og den downloades af tusinder af mennesker over hele kloden. Det enkle og grundlæggende design af Chrome gør det nemt at bruge, derfor downloader folk det på deres smartphones og stationære pc'er. På de fleste Android-telefoner er Google Chrome allerede indstillet som en standardbrowser, men nogle gange tilsidesætter de brugerdefinerede ROM'er standardbrowseren, så jeg holder dette punkt i betragtning, og jeg giver en nem procedure til at gøre Chrome til din standardbrowser på Android.

De fleste Android-producenter integrerer normalt deres telefoner og tablets med deres egne standardbrowsere som Xiaomi Mi 4i har sin egen frustrerende, derfor skal du indstille enhedens standardbrowser til Google Chrome, så du har adgang til de synkroniserede indstillinger og bogmærker fra din telefon, mens du nyder en hurtig browseroplevelse. Uden at spilde et sekund skal vi nu gå videre til den metode, der skal følges for at indstille Chrome som en standardbrowser.

Indstilling af Google som en standardbrowser på Android:

  1. Find Indstillinger valgmulighed på din Android-telefon og naviger til Apps.
  2. Klik på ikonet med tre prikker på din telefon i øverste højre hjørne, og en rullemenu vises foran dig.
  3. Fra menuen skal du vælge Browser-app og klik på Chrome knap.

Luk indstillingerne, og genstart nogle tilfældige URL for at kontrollere, at standardbrowseren er indstillet til Google Chrome på din Android-telefon. Metoden forklaret ovenfor blev testet på Samsung Galaxy S7 Edge, og den samme metode kan følges på enhver Android-smartphone for at indstille standardbrowseren til Chrome, og efter at have fulgt vores artikel, når du åbner et link fra enhver ekstern applikation, vælges Chrome som en standardwebbrowser til jobbet.