Vejledninger

Fix: Virusdetekteret pop op på Android-telefon

Virusdetekteret pop op som inficerer browsere på dine Android-enheder og viser uønskede annoncer, pop op-vinduer.

Disse typer annoncer sporer din aktivitet for at filtrere annoncer, der er relateret til din aktivitet og søgninger. Dette kan være irriterende, hvorfor det skal fjernes. Disse typer adwares leveres sammen med apps eller kan installere dem i din browser via et andet websted.

I denne vejledning vil jeg liste ned de trin, du kan tage for at fjerne denne og enhver anden adware fra din browser.

Fjern virusopdaget pop op på din telefon:

Pop-up “Virusdetekteret” på telefonen skyldes normalt, at Chrome er inficeret af bestemte adware, som caches af browseren, og det kan let løses ved at rydde cachen og dataene. Dette ses dog også sjældent i andre browsere, så det anbefales også at rydde deres cache og data. For at rydde cachen og dataene i Chrome og andre browsere:

  1. Træk meddelelsespanelerne ned, og vælg "Indstillinger" fra rullemenuen.
  2. I indstillinger skal du klikke på “Applikationer” og vælg derefter “Apps”.
  3. I apps skal du rulle ned og klikke på din browser, som muligvis er “Chrome, Samsung Internet, Browser, Firefox, UC-browser ” eller andre.
  4. Klik på "Opbevaring" og vælg derefter “Ryd cache”.
  5. Klik også på "Slet data" mulighed.
  6. Kontroller, om problemet fortsætter.

Fjern Virus og Adware fra din telefon

I nogle tilfælde har virussen muligvis inficeret din telefon, og det skal muligvis scannes og ryddes manuelt. Til det skal du scanne og fjerne vira og også scanne og fjerne adware, der har inficeret din Android-mobil. Ikke kun det, men det er også muligt, at der er mistænkelige applikationer installeret på din mobil, der giver dig denne fejlmeddelelse.

Hvis du for nylig har downloadet tredjepartsapps inden du modtager denne meddelelse, skal du starte din mobil i sikker tilstand og kontrollere, om fejlmeddelelsen vises derovre. Hvis det ikke er tilfældet, er det helt sikkert de apps, der forårsager netop dette problem. Derfor anbefales det, at du prøver at fjerne disse apps fra din telefon og kontrollere, om problemet stadig vedvarer.

Derudover skal du sørge for, at du ikke surfer på websteder, der distribuerer bestemte softwarecracks, eller som beder dig om at downloade filer, der er mistænkelige, fordi de indeholder vira, og de kan inficere din smartphone, hvilket kan udløse denne fejl.

Mærker android-virus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found