Vejledninger

X470 VS X370: Hvilket chipsæt er bedre?

Hjem/Udtalelser/ X470 VS X370: Hvilket chipsæt er bedre?

X470 VS X370: Hvilket chipsæt er bedre?

Af Bill Wilson 10. september 2019 2 minutter læst

AMD annoncerede deres marked, der forstyrrede Ryzen-processorer helt tilbage i december 2016. Siden da har kernetællinger og overclocking været hele raseriet. Det er her Ryzen lover at levere mest. Det leverer flere funktioner til en bedre værdi, især sammenlignet med Intel. Kombiner høje kernetællinger og lave priser, har Ryzen givet Intel et løb for deres penge i et stykke tid nu.

Men hvis du overvejer at gå alt sammen med en avanceret Ryzen-processor, især med et højere kernetal, har du brug for et smukt bøfet bundkort. Disse kort ser ud til at have den bedste ydeevne inden for overclocking, hvilket er en meget vigtig funktion for Ryzen. En anden interessant ting er, at disse højere ende-kort også har tendens til at modtage BIOS-opdateringer hurtigere.

Derfor sammenligner vi i denne guide de bedste af de bedste chipsæt. Vi fokuserer specifikt på det mest avancerede bundkort, så denne guide vil udelukkende være baseret på sammenligningen af ​​X370 vs X470.

Vigtigste funktioner i X370

Før vi kommer i gang, tror vi, at du skal være opmærksom på, at begge disse chipsæt understøtter 2. generations Ryzen-processorer. Så hvis du allerede har et X370-bundkort, kan du pope ind i en andengen Ryzen-processor uden problemer. Lad os nu se, hvad X370 har at tilbyde.

X370 er et avanceret chipsæt, så det understøtter naturligvis overclocking. Overclocking-ydeevne virker meget bedre end B450-chipsættet (Ryzens mere mulighed for mellemklasse). Den maksimale RAM-hastighed her er begrænset til 2667Mhz. Husk, Ryzen fungerer bedst med hurtigere hukommelse, så med andengen Ryzen kan dette være lidt af en flaskehals. Den har seks USB 3.0 (5 Mbps) porte og to 3.1 Gen2 (10 Mbps) porte. Det understøtter også raidlagring og crossfire til GPU'er.

Måske har du allerede hentet en første generation Ryzen-processor. I så fald har du ingen klager med X370. Men hvis du nu spekulerer på, hvilket X370-bundkort du skal få, skrev vi for nylig en anmeldelse på de bedste X370 AM4 Ryzen-bundkort

Samlet set er X370 stadig et fantastisk tilbud, selv med X470s ankomst. Men hvis du sammensætter en helt ny rig med en Ryzen 2000-serieprocessor, kan du faktisk drage fordel af de få fordele, X470 tilbyder i forhold til sin forgænger.

Vigtigste funktioner i X470

Tag alt, hvad der allerede er godt ved X370, og tilføj et par smarte funktioner, det er dybest set X470. Ligesom X370 har dette chipsæt naturligvis understøttelse af krydsild og raid-lagring. Det bevarer også de seks USB 3.0 (5 Mbps) porte og to 3.1 Gen2 (10 Mbps) porte.

Så hvad forbedrer X470 sig med? Den første ting er forestillingen. Resultaterne af overclocking har været lidt bedre sammenlignet med X370, især med de nyere Ryzen-processorer. Par det med en højere hukommelseshastighedsgrænse på 2933 MHz, og slutresultatet er fænomenal ydeevne.

En anden smidig funktion, X470 har at tilbyde, er AMDs nye StoreMI-teknologi. Dette er en lagringsteknologi, der kombinerer din mekaniske harddisk og SSD til et virtuelt drev. Herfra beslutter AI alene, hvilke data der skal lagres på det hurtigere drev. Dette kan virke som en smule gimmick, men det er faktisk en praktisk funktion til tider.

X470 ser måske ikke så imponerende ud af en opgradering over X370. Men hvis du alligevel går med en nyere Ryzen 2nd Gen-processor, vil du sætte pris på de smarte funktioner, den har over. De bedre resultater af overclocking og understøttelse af højere hukommelseshastighed er også store pluspoint.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found