Vejledninger

Sådan screen Record på Nintendo Switch ved hjælp af et Capture Card

Hvis du er en person, der ønsker at optage dit gameplay på din Nintendo Switch-enhed, hvad enten det er at uploade på YouTube eller udsende det til en side, skal du bruge et capture-kort for at gå videre med dette. Capture-kort er ikke noget ukendt for den gennemsnitlige spiludsender.

Capture-kort bruges til at udsende dit gameplay til en enhed, der derefter kan optage det. Disse er ofte nyttige til at overføre din gameplay til en videoredigerer eller lignende software, der kan finjustere eller redigere din videofil, før du streamer den ud eller placerer den på en platform som YouTube.

Hvad med Nintendo Switch's indbyggede delemulighed?

Deling af dit gameplay gennem den indbyggede delingsfunktion på Nintendo Switch giver dig kun mulighed for at sende en 30-sekunders optagelse i lav opløsning såvel som grundlæggende skærmbilleder. Hvis du er en person, der ønsker at udsende hele gameplayet eller udsende en del af det, men i høj opløsning og med en højere billedhastighed, skal du investere i capture-kortet til problemfri transmission (se vores foretrukne capture-kort her) . Hvis du ønsker at redigere dit gameplay, før du lægger det et eller andet sted, skal du også til det investere i et capture-kort, da standarddelingsfunktionen ikke understøtter manipulationer af den optagede video.

Din Nintendo Switch-enhed fungerer i bedste fald til 1080p og 60 FPS til spil. Det kom-kort, du opretter forbindelse til, sender din gameplay med den samme 1080p-opløsning og 60 FPS-billedhastighed. Dette betyder, at du vil lægge det bedste ud af det, du spiller på. Dette er den bedst mulige opløsning, som din enhed kan fange.

Hvis du er en, der er ivrig efter at streame spillet på Nintendo Switch, skal du nu vide, at mens andre konsoller understøtter streaming til en vis grad, understøtter Nintendo Switch det slet ikke, medmindre du tilslutter et capture-kort for at lette processen. Når det er sagt, er det indlysende, hvor vigtigt capture-kortet er som en investering i din gameplayoptagelse og streaming-ventures.

Hvad gør Capture Card?

Når du slutter dit capture-kort til din Nintendo Switch-enhed, sendes der to signaler. Et signal sendes til tv'et til din øjeblikkelige gameplay, og et andet sendes til en pc-enhed, hvor du kan vælge at gemme og redigere den optagede videofil.

På dette tidspunkt kan du også bruge OBS til at livestreame optagelserne.

Hvad med Nintendo Switch Lite?

Hvis du bruger Nintendo Switch Lite, er det muligvis ikke muligt for dig, fordi din enhed mangler en dockingstation og tv-tilstand, som begge er nødvendige for at fange og streame gameplayet gennem det tilsluttede optagekort. Du har intet andet valg end at bytte din enhed til Nintendo Switch, hvis optagelse og streaming af gameplay er en stor bekymring for dig.

Hvad skal jeg gøre?

Nu hvor du har forstået behovet for et kort, er det første, du skal gøre, at købe et. Mens næsten ethvert capture-kort fungerer til dette, er Elgato HD60 S (køb her) den mest almindelige og med rette på grund af dets levetid og overordnede arkitektur. Dette særlige capture-kort sælges til USD $ 180. Den har to HDMI-kabler, der kommer ud af den, den ene tilsluttes til din Nintendo Switch-enhed og den anden til dit tv og et USB-kabel, der føder direkte til din pc-enhed til videooptagelse og redigering.

En fordel ved at få Elgato HD60 S er, at den kommer med sin egen gratis redigeringssoftware, som du kan bruge til at redigere den optagede video. Dette kommer med en bred vifte af funktioner som med enhver god videoredigerer, og det er den perfekte one-stop-løsning til at finjustere dit optagede gameplay, før du eksporterer det og lægger det et eller andet sted. Andre spilkort findes i omtrent det samme prisklasse, giver eller tager ti dollars eller deromkring.

Forudsat at du har fået et capture-kort, kan vi nu komme ind i faktisk at integrere det til din gameplay-streaming og -optagelse.

  • Tilslut dit spilkort til din Nintendo Switch-enhed, tv og pc gennem de medfølgende kabler ved at følge instruktionerne på boksen.
  • Dine outputporte skal oprette forbindelse til dit tv og din pc, og inputporten skal være tilsluttet din Nintendo Switch.
  • Installer capture-kortets tilknyttede software på din pc (download her) ved at følge installationsinstruktionerne, og start applikationen. Applikationen skal automatisk indstille sig til at optage din enheds gameplay.
  • Alt hvad du skal gøre er at slå rekord og se, mens din pc registrerer alt, hvad du laver på din Nintendo Switch direkte på dit skrivebord.

Afsluttende tanker

For alle, der ønsker at streame eller udsende deres gameplay fra deres Nintendo Switch Pro, er et capture-kort en nødvendig investering. Den indbyggede delingsmulighed på Switch Pro tillader ikke deling af klip længere end 30 sekunder, og selv med dem forbliver der kvalitetsbegrænsninger på din output. For at streame dit gameplay i høj opløsning og optage det til redigering og upload på andre websteder som f.eks. YouTube, kræves et capture-kort for at sende din spilaktivitet til en værts-pc, der arbejder på at optage og gemme det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found