Vejledninger

Sådan tilføjes en tom side i Microsoft Word

Når du opretter et dokument i Microsoft Word - uden tvivl den bedste tekstbehandler derude til Windows-operativsystemet, skal brugerne ofte indsætte blanke sider i forskellige dele af deres dokumenter. Uanset om du vil efterlade en tom side i dit dokument for at repræsentere en kort pause eller bare vil have en side, du kan lige ved hånden, når du har udskrevet dokumentet, vil du ikke være i stand til at nå dit mål, medmindre du ved hvordan at gå omkring at tilføje en tom side i Microsoft Word.

Tilføjelse af en tom side til et Microsoft Word-dokument er faktisk ret enkel, og processen er også stort set den samme på alle versioner af programmet. Der er dog to forskellige stier, du kan tage, hvis du vil tilføje en tom side i Microsoft Word.

Metode 1: Indsæt en tom side

Hvis du vil indsætte en tom side i et Microsoft Word-dokument, er den enkleste måde du kan gøre det ved at indsætte en direkte ved hjælp af Microsoft Words værktøjslinje. For at gøre det skal du blot:

  1. Flyt din musemarkør til den nøjagtige placering i det Microsoft Word-dokument, du vil indsætte en tom side efter.
  2. Naviger tilIndsætfanen i Microsoft Words værktøjslinje.
  3. Klik påBlank side

Så snart du gør det, tilføjes en hel tom side til dokumentet efter det nøjagtige punkt i dokumentet, som din musemarkør var ved.

Metode 2: Indsæt flere linjeskift for at oprette en tom side

Alternativt (og ganske vist relativt langsomt) kan du også indsætte en tom side i et Microsoft Word-dokument ved at indsætte flere linjeskift. For at gøre det skal du:

  1. Flyt din musemarkør til den nøjagtige placering i det Microsoft Word-dokument, du vil indsætte en tom side efter.
  2. Bliv ved med at trykkeGå ind for at oprette linjeskift efter linjeskift, indtil alle linjeskift samlet opretter en hel tom side. Når du gør det, har du en komplet tom side i dit Microsoft Word-dokument efter det punkt i dokumentet, du havde din musemarkør ved, da du begyndte at oprette linjeskift.