Vejledninger

Sådan slipper du af msdownld.tmp på Windows

Hvis du kan se en msdownld.tmp på et af dit drev eller flere drev, skal du ikke bekymre dig. Mappen er normalt skjult og kan ses ved at aktivere indstillingen "Vis skjulte filer". Msdownld.tmp er for det meste tom og er slet ikke skadelig.

msdownld.tmp-mappen bruges af Internet Explorer 6-installationsprogrammet. Det er en midlertidig mappe, som du kan se fra dens udvidelse, og er undertiden efterladt i drevet efter installationen af ​​Internet Explorer. Opsætningen fjerner ikke denne midlertidige mappe på grund af Microsoft-design eller fejl.

Problemet kan let løses ved at slette mappen msdownld.tmp.

Find og slet mappen msdownld.tmp

  1. Holde Windows og tryk på E
  2. Klik på Udsigt Kontroller derefter Skjulte genstande. Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du trykke på ALT tast og vælg Udsigt og vælg For Windows 7 eller Windows Vista skal du klikke på Organisere og vælg Mapper og søgemuligheder

  3. Klik på Udsigt fanen og vælg Vis skjulte filer, mapper og drevog fjern markeringenSkjul filtypenavne for kendte filtyper

  4. Klik på ansøge vælg derefter Okay.

Dette vil sikre, at du kan se mappen msdownld.tmp. Følg nu disse trin

  1. Type msdownld.tmp i søgefeltet (placeret i øverste højre hjørne)
  2. Vent på, at søgningen bliver færdig
  3. Højreklik nu på tmp mappe, og vælg Slet. Hvis det beder om tilladelse, skal du vælge Okay
  4. Gentag trin 3 for hver msdownld.tmp mappe, du ser.

Nu skal din computer være i orden. Hvis du vil ændre indstillingerne tilbage til de originale for skjulte mapper, skal du gentage ovenstående trin og vælge Vis ikke skjulte filer, mapper og drev mulighed.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found