Vejledninger

Fix: NVIDIA Share svarer ikke

Når brugere tænder for deres computer eller GeForce Experience-applikationen, får de en fejlmeddelelse "NVIDIA-deling svarer ikke". Du bliver nødt til at vente et par minutter, før fejlen forsvinder, og du er i stand til at få adgang til din computer korrekt. Denne fejl kom i rampelyset efter jubilæumsopdateringen af ​​Windows 10.

NVIDIA Share er et hardware-accelereret skærmoptagelsesværktøj, der findes i sin GeForce Experience-applikation. Det har mange optagefunktioner såsom konfiguration til at optage skærmen en tid bagefter, hvilket giver brugeren en masse fleksibilitet. Den ultimative løsning på dette problem er at slukke for NVIDIA Share, men inden vi gør det, vil vi se på et par løsninger til løsning af situationen.

Løsning 1: Skift til et standardtema

En bemærkelsesværdig løsning på dette problem er at ændre temaet på din computer til Standardtema. Men vi vil anbefale, at du skifter til et Aero-tema. Vi bemærkede, at computeren stadig ville sidde fast efter at have ændret temaet men kun i et par sekunder i stedet for lange minutter som før.

 1. Højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet, og vælg “Tilpas”.

 1. Klik på "Temaer”Ved hjælp af navigationsruden til venstre på skærmen. Klik nu på “Temaindstillinger”.

 1. Vælg et af standardtemaerne, der er til stede under overskriften “Windows standardtemaer”.

 1. Efter at have anvendt temaet, genstart computeren og kontroller, om problemet stadig vedvarer.

Løsning 2: Deaktivering af øjeblikkelig afspilning

Øjeblikkelig afspilning er en funktion i NVIDIA Share, der konstant optager en specifikt defineret tid (for ikke at antage 1 minut) kontinuerligt. Hvis der skete noget sejt, ville du trykke på genvejstasten og det sidste minut gemmes automatisk på computeren. Efter at have eksperimenteret lidt kom vi til den konklusion, at Instant Replay også havde en hånd i denne fejl. Du kan let deaktivere det ved at navigere til NVIDIA Share-indstillinger og skifte indstillingen Fra. Bemærk, at optagelse og øjeblikkelig afspilning er to forskellige funktioner. Ved optagelse starter og stopper du optagelsen manuelt, mens den øjeblikkelige afspilning allerede optager din gameplay, men også ser bort fra de filer, der er mere end et minut (dette sikrer, at du får det seneste '1 minut') i din øjeblikkelige afspilning.

Løsning 3: Nedgradering af GeForce Experience-applikationen

En anden løsning på dette problem er at nedgradere versionen af ​​applikationen GeForce Experience. GeForce 3.0 er kendt for at forårsage masser af forskellige fejl og problemer som den, vi oplever. Hvis du ikke vil deaktivere Share permanent, men også løse det ikke-svarende problem, kan du nedgradere versionen af ​​GeForce-applikationen.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl ”og tryk på Enter. Afinstaller applikationen GeForce Experience.
 2. Download en tidligere version, og installer den i overensstemmelse hermed.

Løsning 4: Opdatering af GeForce Experience og drivere

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve at opdatere grafikdriveren. Det kan være muligt, at din grafikdriver ikke er korrekt konfigureret eller er forældet. Vi skal slette alle driverfiler fuldstændigt, inden vi installerer den nye driver, og derfor skal vi bruge værktøjet Display Driver Uninstaller. Du kan nemt downloade værktøjet over internettet. Du kan downloade applikationen GeForce Experience fra NVIDIAs officielle hjemmeside.

 1. Efter installation Display Driver Uninstaller (DDU), start din computer ind sikker tilstand. Du kan lære at starte din computer i sikker tilstand ved at læse vores artikel om den.
 2. Efter opstart af din computer i sikker tilstand, skal du starte programmet, der lige var installeret. Vælg indstillingen Sikker tilstand.

 1. Efter start af applikationen skal du vælge den første mulighed “Rengør og genstart”. Applikationen afinstallerer derefter automatisk de installerede drivere og genstarter din computer i overensstemmelse hermed.

 1. Start din computer i normal tilstand, og start applikationen. Åbn “Chauffører”Fanen og klik på knappen“Driver Download”. Indtast din specifikation til højre på skærmen, og klik på “Start søgning”For applikationen til at søge efter de optimale drivere til din computer.

 1. Når driveren og GeForce Experience-applikationen er opdateret, genstart din computer, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 5: Deaktivering af NVIDIA Share

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi deaktivere NVIDIA Share for godt. Dette stopper det ikke reagerende spørgsmål fuldstændigt men du mister NVIDIA Share-funktionaliteten. Du kan altid tænde funktionen igen når som helst du vil.

 1. Åben Nvidia GeForce Experience ansøgning som administrator.
 2. Naviger til 'Generel' fanen ved hjælp af navigationsruden til venstre på skærmen. Drej “Delaf ved at klikke på kontakten foran den. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.
Mærker Geforce nvidia
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found