Vejledninger

Sådan rettes PS4 fejl CE-32895-7

Det CE-32895-7 vises typisk, når brugere forsøger at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, eller når de prøver at installere en ventende firmwareopdatering. Selvom fejlkoden peger mod et hardwareproblem, er problemet sandsynligvis rodfæstet i et softwareproblem.

Efter at have undersøgt dette problem viser det sig, at der er flere forskellige årsager, der kan ende med at forårsage CE-32895-7 fejl kode:

 • Playstation 4 er tilsluttet et restriktivt netværk - Hvis du ikke i øjeblikket har forbindelse til dit hjemmenetværk, er det muligt, at du ser denne fejl på grund af en begrænsning, der er pålagt af din netværksadministrator. Dette er typisk tilfældet med hoteller, skoler, kontorer og andre typer offentlige netværk. I dette tilfælde skal du teste denne teori ved at oprette forbindelse til et netværk uden begrænsninger.
 • TCP / IP inkonsekvens - Nogle ændringer, der for nylig blev pålagt på internetudbyderniveau, kan påvirke den aktuelle forbindelse. Hvis det er tilfældet, kan du muligvis få løst problemet ved at nulstille din router og genoprette internetforbindelsen.
 • Afventer firmwareopdatering - Som det viser sig, kan dette problem også være rodfæstet i en forkert obligatorisk firmwareopdatering. I dette tilfælde skal du starte firmwareinstallationen fra fejlsikret tilstand, hvis du ikke er i stand til at gøre det konventionelt.
 • Hardwareproblem - Under visse omstændigheder kan denne fejlkode også være et signal fra en svigtende hardwarekomponent (sandsynligvis netværkskortet). I dette tilfælde skal du tage din computer til en certificeret butik for at undersøge eventuelle underliggende hardwareproblemer.

Metode 1: Tilslutning til et ikke-begrænsende netværk (hvis relevant)

En af de mest almindelige årsager, der vides at forårsage dette problem, er et netværk, hvor administratoren har pålagt begrænsninger, der begrænser interaktioner med Playstation-netværket. Dette rapporteres typisk at forekomme med hotel-, skole- og arbejdsnetværk. Dette håndhæves typisk for at forhindre tilsluttede enheder i at tage op til meget af båndbredden.

Hvis dette scenarie gælder, og du har forbindelse til et andet netværk end dit hjem, skal du prøve at oprette forbindelse til et ufiltreret netværk og bekræfte, om du stadig har at gøre med det samme CE-32895-7 fejl.

Hvis dette scenarie ikke er relevant, eller hvis du allerede har prøvet dette til ingen nytte, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 2: Nulstilling af routeren

Mange berørte brugere har formået at rette CE-42288-4 fejl ved at gå til en router-nulstilling for at nulstille enhver TCP / IP-tildelingsændring tilbage til deres standardværdier. I de fleste tilfælde rapporteres denne type netværkskonsistens at forekomme med routere, der arbejder med begrænset båndbredde eller lige efter, at internetudbyderen har implementeret nogle ændringer.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, er dit første forsøg på at løse dette problem at gå til en nulstilling af netværket for at tilbageføre størstedelen af ​​de årsager, der kan være bag denne konsolfejl.

Vigtig: Husk, at fremadrettet med dette også betyder, at du rydder alle brugerdefinerede indstillinger, som du tidligere har oprettet selv. Dette inkluderer videresendte porte, hvidlistede enheder og enheder, som du med vilje blokerer.

For at starte en nulstilling af routeren skal du kigge efter nulstillingsknappen på bagsiden af ​​din router - den er typisk bygget indvendigt for at forhindre utilsigtet tryk.

Når du ser det, skal du bruge en skarp genstand (lille skruetrækker, tandstikker osv.) Til at trykke på og holde nulstillingsknappen nede, indtil du ser alle de forreste lysdioder blinke på samme tid.

Når nulstillingen er afsluttet, skal du gendanne internetforbindelsen og forsøge at genskabe den forekomst, hvor du tidligere såCE-42288-4 Fejlkode.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 3: Opdatering af firmwaren fra fejlsikret tilstand

Som Sony selv anerkender, kan dette problem også udløses i tilfælde, hvor der er en obligatorisk firmware, som du endnu ikke har installeret. Indtil du udfører firmwareinstallationen, kan du blive nægtet adgang til vitale funktioner såsom at oprette forbindelse til internettet og starte applikationer, som du har digitalt eller fysisk ejerskab af.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at løse problemet ved at installere den obligatoriske firmwareopdatering. Selvfølgelig skal din konsol allerede prioritere dette, så gå til Meddelelser fra hovedskærmen, og se om firmwareopdateringen ikke allerede er downloadet eller afventer installation i Downloader sektioner.

Imidlertid kan en botched opdatering eller en anden form for korruption gøre firmwaren utilgængelig for at installere konventionelt. I dette tilfælde kan du tvinge installationen af ​​den nye firmwareopdatering fra fejlsikret tilstand.

Her er en hurtig guide til, hvordan du opdaterer din PS4-firmware fra fejlsikret tilstand i et forsøg på at løse CE-32895-7 fejl:

 1. Første ting først, få adgang til Meddelelser panel fra din konsoles hoveddashboard og se om opdateringsprompten er der. Hvis det er tilfældet, skal du trykke på Mulighed og vælg derefter at Slet det fra meddelelsespanelet.
 2. Når meddelelsen er slettet, skal du slukke for din PS4 helt. For at gøre dette skal du trykke på og holde nede Strøm knappen på din konsol, indtil du hører fansen fysisk lukker. Dette vil i det væsentlige tændes for din konsol og sikre, at den er lukket ned og ikke i dvaletilstand.

  Bemærk: Sørg for, at du ikke sætter dit system i dvale i stedet, fordi nedenstående trin ikke fungerer.

 3. Når konsollen er slukket, skal du holde tænd / sluk-knappen nede igen, indtil du hører 2 bip i træk. Så snart du hører det andet bip, skal dine konsoller gå i fejlsikret tilstand.
 4. Tilslut din controller til dit kabel på den næste skærm og tryk på PS-knap for at starte forbindelsen.
 5. Når du endelig har nået menuen Sikker tilstand, skal du bruge controlleren til at vælge Mulighed 3: Opdater systemsoftware.
 6. Vælg derefter på listen over tilgængelige indstillingerOpdater ved hjælp af Internettet.

 7. Vent, indtil firmwareopdateringen er downloadet og installeret, genstart derefter din konsol konventionelt og se om problemet nu er løst.

Hvis du stadig ender med at se CE-32895-7-fejlen, mens du installerer denne firmwareversion, skal du flytte ned til den endelige løsning nedenfor.

Metode 4: Vedligeholdelse af din konsol

Husk, at denne særlige fejlkode (CE-30392-7) er kategoriseret som en hardwarefejl i Sonys dokumentation. Selvom det muligvis også skyldes et firmwareproblem, er chancerne for, at du rent faktisk har at gøre med et hardwareproblem, hvis ingen af ​​de potentielle rettelser har fungeret for dig.

Hvis dette scenarie er relevant, skal du enten kontakte din garantitildelte service eller komme i kontakt med en Sony Live-agent ved hjælp af deres Kontakt os-side at åbne en Hardware billet.

Tags ps4-fejl
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found