Vejledninger

Fix: COMCTL32.DLL mangler, når der startes applikationer på Windows 7

En Windows 7-bruger kan blive et bytte for et problem, hvor de hver gang de prøver at starte bestemte applikationer (applikationer som Google Chrome), får en fejlmeddelelse - noget i retning af følgende:

COMCTL32.DLL mangler” “COMCTL32.DLL ikke fundet” “Kan ikke finde COMCTL32.DLL” “En nødvendig komponent mangler: COMCTL32.DLL” “Dette program kunne ikke starte, fordi COMCTL32.DLL ikke blev fundet. Geninstallation af programmet kan løse dette problem

En Windows 7-bruger, der er berørt af dette problem, mister simpelthen deres evne til at starte og bruge en betydelig del af de applikationer, de har på deres computer, da deres computer ikke kan finde og / eller få adgang til COMCTL32.DLL fil - en fil uden hvilken en hel del applikationer ikke kan fungere.

Som de fleste andre DLL-filer, er COMCTL32.DLL filen skal have bopæl i C: \ Windows \ System32, og når de fleste brugere, der er berørt af dette problem, navigerer til C: \ Windows \ System32, de ser, at COMCTL32.DLL filen er der. Hvorfor får disse brugere stadig fejlmeddelelserne? Nå, den COMCTL32.DLL filer på deres computer er korrupte, og hvad Windows mener ved, at den ikke kan finde COMCTL32.DLL er, at den ikke kunne finde en komplet, sund version af COMCTL32.DLL fil.

At være ude af stand til at bruge nogle få applikationer på din computer, fordi din computer ikke har COMCTL32.DLL fil eller din computers COMCTL32.DLL filen er beskadiget kan være en rigtig smerte. Dette er især tilfældet, når din go-to internet browser afhænger meget af COMCTL32.DLL fil, og dette problem gør dig ude af stand til at bruge den. Heldigvis er der dog ganske mange løsninger, der har vist sig at være i stand til at løse dette problem, og følgende er de absolut mest effektive:

Løsning 1: Kør en SFC-scanning

En SFC-scanning (System File Checker) analyserer alle systemfiler på en computer for skader og korruption. Hvis SFC-scanningen finder beskadigede eller beskadigede systemfiler, løser den problemerne ved at erstatte de beskadigede og / eller beskadigede systemfiler med sunde, cachelagrede sikkerhedskopier af filerne. SFC-værktøjet er et indbygget Windows-værktøj, der findes i alle versioner af Windows-operativsystemet, og det inkluderer Windows 7. For at køre en SFC-scanning på en Windows 7-computer skal du:

 1. Åbn Start-menu.
 2. Søge efter "cmd”.
 3. Højreklik på søgeresultatet med titlen cmd og klik på Kør som administrator.
 4. Type sfc / scannow ind i forhøjet Kommandoprompt og tryk på Gå ind for at starte SFC-scanningen.
 5. Vent på, at SFC-scanningen kører. SFC-scanningen kan tage lang tid at gennemføre.
 6. Når SFC-scanningen er afsluttet, skal du lukke den forhøjede Kommandoprompt, genstart computeren, og kontroller, om problemet stadig vedvarer, når computeren starter op.

Løsning 2: Udskift den beskadigedeCOMCTL32.DLL-fil med en sund

Dette problem kan løses i næsten alle tilfælde ved blot at erstatte det beskadigede eller manglende COMCTL32.DLL arkiv med en sund. For at erstatte den beskadigede COMCTL32.DLL arkiv med en sund en, men du bliver først nødt til at få fat i en sund COMCTL32.DLL fil. Du kan få et sundt COMCTL32.DLL fil ved blot at klikke her og downloader det. Alternativt kan du også få et sundt COMCTL32.DLL fil fra en anden computer, der kører på den samme version og arkitektur af Windows 7 som din computer - hop bare på en sådan computer, naviger til C: \ Windows \ System32, find COMCTL32.DLL fil og kopiere den til en USB eller anden lagerenhed.

Når du har opnået et sundt COMCTL32.DLL fil ved at downloade en eller fra en anden Windows 7-computer, flyt den til et let tilgængeligt og mindeværdigt sted på din computer og derefter:

 1. Åbn Start-menu.
 2. Søge efter "cmd”.
 3. Højreklik på søgeresultatet med titlen cmd og klik på Kør som administrator.
 4. Skriv hvert af følgende i det forhøjede Kommandoprompt, trykke på Gå ind efter at have indtastet hver enkelt:
takeown / f c: \ windows \ system32 \ comctl32.dll icacls c: \ windows \ system32 \ comctl32.dll / GRANT ADMINISTRATORS: F

Bemærk: Hvis Windows er installeret på en anden partition på din computers HDD / SSD end C, bliver du nødt til at justere mapperne i disse kommandoer i overensstemmelse hermed.

 1. Skriv følgende i forhøjet Kommandoprompt og tryk på Gå ind:
kopier SOURCE_FILE_PATH DESTINATION_PATH

Bemærk: I kommandoen ovenfor, KILDE_FILE_PATH skal erstattes med stien og filnavnet på den sunde COMCTL32.DLL fil, og DESTINATION_PATH skal erstattes med stien og filnavnet på den beskadigede COMCTL32.DLL fil. Det endelige produkt skal se sådan ud:

kopier d: \ downloads \ comctl32.dll c: \ windows \ system32 \ comctl32.dll
 1. Når kommandoen er udført, skal du lukke det forhøjede Kommandoprompt.
 2. Genstart computeren.

Når computeren er startet op, skal du prøve at starte et af de berørte applikationer for at se, om problemet er løst eller ej.

Løsning 3: Udfør en systemgendannelse

Hvis alt andet fejler, kan du stadig udføre en Systemgendannelse og gendan din computer i den nøjagtige tilstand, den var i, før den blev inficeret med dette problem, og fortryd effektivt, hvad der forårsagede dette problem i første omgang. Dette problem fungerer dog kun, hvis der blev oprettet et systemgendannelsespunkt, før din computer begyndte at lide af dette problem. For at udføre en Systemgendannelse på en Windows 7-computer skal du:

 1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 2. Type exe ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte Systemgendannelse hjælpeprogram.
 3. Klik på Næste. Hvis Systemgendannelse anbefaler, at du gendanner din computer til et automatisk valgt gendannelsespunkt på denne skærm, vælg Vælg et andet gendannelsespunkt og klik derefter på Næste.
 4. Klik på det ønskede gendannelsespunkt fra listen for at vælge det, og klik derefter på Næste. Sørg for at vælge et gendannelsespunkt, der blev oprettet i god tid, før din computer begyndte at lide af dette problem.
 5. På den Bekræft dit gendannelsespunkt klik på Afslut.
 6. Klik på Ja i dialogboksen, der dukker op for at starte Systemgendannelse.

Windows vil genstart og begynd at gendanne computeren til det valgte gendannelsespunkt. Hele processen kan tage lang tid, så alt hvad du skal gøre er at være tålmodig, og når processen er afsluttet, skal du kontrollere, om Systemgendannelse formået at slippe af med problemet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found