Vejledninger

Sådan løses 'Proxy-server nægter forbindelser' Fejl på Firefox

Nogle Mozilla Firefox-brugere støder på 'Proxy-serveren nægter forbindelser‘Fejl, når de forsøger at få adgang til bestemte websteder. I de fleste tilfælde rapporterer berørte brugere, at det samme problem ikke opstår, når de forsøger at få adgang til det samme websted fra en anden browser.

I Firefox betyder dette særlige problem, at mens dit system er i stand til at tale med proxyen, men tjenesten lader ikke browseren videresende de data, det har brug for, for at vise den webside, du prøver at besøge.

I de fleste tilfælde sker dette på grund af det faktum, at din Proxy-løsning kræver en form for godkendelse, men Firefox er ikke konfigureret til at bruge systemets proxy. Hvis dette scenarie er relevant, kan du få problemet løst ved at tvinge din Firefox-browser til automatisk at finde de proxyindstillinger, der bruges af dit system (Metode 1).

Et andet potentielt scenario, der vil forårsage dette problem, er, hvis proxyserveren IKKE tillader SSL på den port, du prøver at oprette forbindelse til. Dette kan løses ved at få adgang til din proxykonfiguration og tilføje den SSL-port til listen over tilladte emner (Metode 2).

Hvis du støder på denne fejl, mens du forsøger at få adgang til et FTP-sted via en HTTP-proxy, vises fejlen ikke længere, når du flytter til en mere sikker HTTPS-proxy (metode 3).

Og hvis alt andet fejler, skal du begynde at overveje at deaktivere den proxyserver, du bruger (metode 4) eller afinstallere VPN-klienten (metode 5).

Metode 1: Tvinger Firefox til automatisk at registrere proxyindstillinger

Som det viser sig, kan dette særlige problem også opstå på grund af den måde, Firefox er konfigureret til at behandle proxyservere som standard. I modsætning til mange af de andre proxyservere vil Firefox ikke vedtage de systemdækkende proxytjenester, der bruges til det netværk, som du i øjeblikket har forbindelse til.

Heldigvis kan du ændre standardindstillingerne for at tvinge browseren til Registrer automatisk proxyindstillinger for dette netværk, som ender med at løse problemet. Flere berørte brugere har bekræftet, at denne handling endelig tillod berørte brugere at besøge hvert websted uden at støde på 'Proxy-serveren nægter forbindelser‘Fejl.

Her er en hurtig guide til adgang til Netværks indstillinger af Mozilla Firefox og ændre standard Forbindelsesindstillinger således at den netværksdækkede proxy HTTP og port vedtages:

 1. Åbn din Mozilla Firefox-browser, og klik på handlingsknappen øverst til højre på skærmen. Klik på på den nyligt viste kontekstmenu Muligheder.
 2. Når du er inde i Muligheder vælg fanen Generel kategori fra den lodrette menu til venstre, og brug derefter menuen til højre for at rulle helt ned til Netværks indstillinger. Når du kommer dertil, skal du klikke på Indstillinger for at få vist den avancerede menu.
 3. Når du formår at afsløre Forbindelsesindstillinger menuen, skal du blot ændre den skifte, der er knyttet til Konfigurer adgang til internettet for at 'Brug systemproxyindstillinger‘.
 4. Så snart du foretager denne ændring, skal du klikke på Ok for at gemme ændringerne, derefter genstarte din browser og forsøge at få adgang til den samme webside, som tidligere ikke fungerede.

I tilfælde af det samme 'Proxy-serveren nægter forbindelser‘Fejl opstår stadig, flyt ned til næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 2: Tilføjelse af URL-SSL-port til den tilladte liste (hvis relevant)

Et andet scenario, der vil forårsage dette problem, er en situation, hvor slutbrugeren forsøger at få adgang til en URL, der indeholder en alternativ port til en SSL-forbindelse. Nogle Proxy-løsninger, herunder EdgeWave iPrism, behandler dette som en mulig sikkerhedsovertrædelse.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan du få problemet løst ved at gå til din proxyserverkonfiguration og tilføje porten en alternativ SSL-port.

Selvfølgelig vil trinnene for at gøre dette være meget forskellige afhængigt af hvilken Proxy løsning, du bruger. Men for at gøre tingene lettere for dig er her en generel retningslinje, som du kan bruge til at tilføje den blokerede SSL-port til den tilladte liste:

 1. Analyser den URL, der udløser 'Proxy-serveren nægter forbindelser‘Fejl for at se, om den indeholder noget bevis for en port, der bruges aktivt.
 2. Når det er lykkedes dig at identificere den problematiske port, skal du åbne dine proxy-konfigurationsindstillinger og kigge efter en indstilling, der giver dig mulighed for at tilføje porten som en alternativ SSL-port.
 3. Når du har gjort dette, skal du gemme konfigurationen og genstarte computeren.
 4. Når den næste opstart er afsluttet, skal du se, om problemet er løst ved næste opstart af computeren.

Hvis dette problem stadig ikke er løst efter at have fulgt nedenstående instruktioner, eller denne metode ikke var anvendelig, skal du gå ned til den næste mulige løsning.

Metode 3: Skift til en HTTPS-proxy (hvis relevant)

Du støder muligvis også på 'Proxy-serveren nægter forbindelser‘Fejl under forsøg på at få adgang til et FTP-sted via en HTTP-proxy. I modsætning til HTTPS-proxyer tillader HTTP-proxyservere det ikke.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan du få problemet løst ved at skifte til en HTTPS-proxy-løsning, der sikrer kommunikation med ende-til-ende sikkerhed. Hvis du ikke vil betale for en premium-tjeneste, kan du bruge dette websted til at finde levedygtige SSL-proxyservere, som du kan bruge.

I tilfælde af at du ikke støder på problemet, når du prøver at få adgang til et websted med FTP-funktionalitet, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 4: Deaktivering af den indbyggede proxyserver (hvis relevant)

Et andet scenario, der ender med at gyde dette problem, er, hvis en proxyserver er aktiveret i din LAN-indstillinger (Local Area Network) uden at du vidste om. Selvom du villigt bruger en dedikeret proxy-løsning, skal du tage et trick til Internetegenskaber fanen og se, om du ikke rent faktisk bruger to fuldmagter på samme tid.

Dette sker regelmæssigt efter at en computer er blevet angrebet af malware eller adware - Nogle vira vil bevidst justere dine proxyindstillinger for at omdirigere dig mod spammy-reklamer.

Mange berørte brugere har rapporteret, at de formåede at løse problemet helt, efter at de deaktiverede den indbyggede proxy-funktion fra Internetegenskaber fanen.

Sådan deaktiveres indbygget proxy på Windows 10

 1. Åbn en Løb dialogboks, og tryk på Windows-tast + R. Skriv derefter 'ms-indstillinger: netværks-proxy 'og tryk på Gå ind at åbne op for Proxy fanen i menuen Indstillinger.
 2. Når du er inde i Proxy skal du bruge menuen til højre for at rulle ned til Manuel proxy installationsafsnittet og deaktivere den skifte, der er knyttet til Brug en proxyserver.
 3. Når denne ændring er håndhævet, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst ved næste opstart af computeren.

Sådan deaktiveres indbygget proxy på Windows 7, Windows 8.1

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Indtast i tekstfeltet 'Inetcpl.cpl' inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op for Internetegenskaber fanen.
 2. Når du formår at åbne Internetegenskaber vælg fanen Forbindelser fanen fra den vandrette menu øverst, og klik derefter på LAN-indstillinger (under LAN-indstillinger for lokalnetværk).
 3. Når du har fået adgang til menuen Indstillinger for LAN (Local Area Network), skal du gå til Proxyserver indstilling og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, der er tilknyttetBrug en proxyserver til dit LAN '

 4. Når proxyserveren er deaktiveret, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst ved næste computerstart.

I tilfælde af at 'Proxy-serveren nægter forbindelser' fejl fortsætter, gå ned til næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 5: Afinstallation af VPN-klient (hvis relevant)

Som det viser sig, har Firefox ikke en specifik fejlmeddelelse, der peger mod et problem forårsaget af et VPN-netværk. Så hvis du bruger en VPN-klient, der rent faktisk letter opfattelsen af ​​dette problem, kan du forvente stadig at få den samme fejlmeddelelse (Proxy-serveren nægter forbindelser).

Hvis dette scenario er relevant, kan du få problemet løst ved blot at deaktivere den VPN-klient, der forårsager problemet. Hvis det ikke er en mulighed, er den eneste tilbageværende mulighed at afinstallere VPN-løsningen helt.

Hvis du er løbet tør for muligheder, er der en hurtig guide til afinstallation af VPN-klienten fra din computer:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne un a Løb dialog boks. Indtast i tekstfeltet 'Appwiz.cpl' og tryk på Gå ind at åbne op for Programmer og funktioner skærm. Når du bliver bedt om af UAC (brugerkontokontrol), klik Ja at give administrative rettigheder.
 2. Inde i Programmer og funktioner skærm, rul ned gennem listen over installerede applikationer, og find den VPN-klient, som du aktivt bruger. Når du har fundet VPN-løsningen, skal du højreklikke på den og vælge Afinstaller fra den nyligt viste kontekstmenu.
 3. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte afinstallationen, genstart computeren og se om problemet er løst ved næste systemstart.
Tags proxy Windows