Vejledninger

FIX: Kan ikke åbne fotobibliotek ved hjælp af denne version af iPhoto

Indtil i år, da den blev erstattet af Photos-appen, var iPhoto Apples hjemmehørende digitale fotomanipulationsprogram. Mac-brugere kunne bruge den fotostyring og manipulationsdygtighed, som iPhoto havde at tilbyde til at organisere, sortere igennem, dele og endda redigere de fotografier, der er gemt på deres Mac-enhed. Ud over alt dette kunne iPhoto også bruges til at gøre almindelige fotografier til fascinerende og mindeværdige lysbilledshow. Imidlertid har iPhoto-appen sine egne unikke fejl, hvoraf den ene var fejlen "Du kan ikke åbne dit nuværende fotobibliotek ved hjælp af denne version af iPhoto".

For at være mere specifik sagde denne fejl “Du kan ikke åbne dit nuværende fotobibliotek ved hjælp af denne version af iPhoto. Du har foretaget ændringer i dit fotobibliotek ved hjælp af en nyere version af iPhoto. Afslut og brug den nyeste version af iPhoto. ” Denne fejl ville dukke op uanset hvilken version af iPhoto der var på den berørte Mac - selvom det var den nyeste version - og ville gøre iPhoto-appen fuldstændig ubrugelig, hvilket gjorde det til et stort problem til at begynde med. Årsagen til dette problem har noget at gøre med, at dit fotobibliotek bliver beskadiget eller ødelagt fuldstændigt, så løsningen er simpelthen at genopbygge dit fotobibliotek. Følgende er de to metoder, som du kan bruge til at genopbygge dit fotobibliotek og løse dette problem:

Metode 1: Genopbyg dit fotobibliotek fra automatisk sikkerhedskopiering

Hold begge Kommando og Mulighed/Alt taster, og mens du gør det, skal du starte iPhoto. I dialogboksen, der åbnes, skal du vælge at genopbygge dit iPhoto-bibliotek. Vælg Reparer iPhoto Library Databaseog åbn derefter reparationsindstillingerne igen, og vælg Rebuild iPhoto-biblioteksdatabase fra automatisk sikkerhedskopiering. TEST, hvis det stadig ikke fungerer, skal du fortsætte til metode 2.

Metode 2: Download iPhoto Library Manager, og brug dens genopbygningsfunktion

iPhoto Library Manager er en smuk app til Apple Mac, der blandt mange andre ting kan bruges til at genopbygge dit iPhoto-bibliotek. For at gøre det skal du:

her og download iPhoto Library Manager.

Naviger til og brug dens Genopbygge

Det Genopbygge Funktionen i appen opretter et helt nyt iPhoto-bibliotek ved hjælp af dataene i xml fil. Når appen er færdig med at genopbygge dit iPhoto-bibliotek, får du muligvis ikke elementer som dine lysbilledshow, bøger eller kalendere, men du får helt sikkert dine album og nøgleord tilbage.

Denne metode, i modsætning til den ovenfor anførte metode, er fuldstændig ikke-destruktiv og ikke-påtrængende, da den skaber et helt nyt bibliotek baseret på de automatiske sikkerhedskopieringsdata og efterlader dit gamle iPhoto-bibliotek helt uberørt. Hvis noget går galt, eller hvis du ikke kan lide dit nye bibliotek, kan du blot vende tilbage til dit gamle.

Hvis metoden i denne vejledning ikke fungerer, skal du tjekke denne vejledning ud. Titlen siger Yosemite, men det fungerer på de fleste versioner.