Vejledninger

Sådan optages intern lyd på Android

Android-telefoner har typisk ikke en indbygget metode til at optage intern dialog ud af kassen. Samsung-enheder introducerede intern optagelse på Android 7 og nyere telefoner, og senest giver Xiaomi mulighed for skærmoptagelse med intern lyd på MIUI 10 (Android 8). Det er dog en lille liste over enheder, der tillader intern lydoptagelse.

Med udgivelsen af ​​Android 10. Google har introduceret en API kaldet AudioPlaybackCapture til at gøre dette, som var begrænset i de tidligere versioner af Android. Men det er op til den enkelte app at lade sin interne lyd optages. YouTube er allerede opdateret til at understøtte denne nyligt introducerede API, mens andre apps kommer om bord.

Nu har mange mobilproducenter inkluderet indbygget support til skærmoptagelse med den interne lyd.

Så sørg for, at hvis din enhed har indbygget support til skærmoptagelse med intern lyd, skal du i så fald bruge den indbyggede support til at bruge skærmoptagelse med intern lyd.

Hvis din telefon ikke har indbygget understøttelse af skærmoptagelse med intern lyd, skal du følge denne vejledning, vi viser dig nogle metoder til intern lydoptagelse på de fleste Android-enheder. Disse metoder er blevet testet på Android 5 og nyere.

Enheder, der er bekræftet, at de arbejder på ikke-root-metoden inkluderer OnePlus, Xiaomi og Moto-enheder.

Hvis du kom til denne artikel på udkig efter en metode til at optage opkald, fungerer den sandsynligvis ikke. Google stoppede tredjepartsoptagelsesapps i Android 9 Pie, selvom der er løsninger til løsning. Vi berører det i en anden guide. Denne guide er beregnet til intern lydoptagelse under optagelse af gameplay eller regelmæssig telefonbrug.

Hvis du støder på problemer, så lad os det vide i kommentarerne!

Metode 1: ScreenCam Screen Recorder

 1. Hent ScreenCam Screen Recorder
 2. Efter installation ovenstående app kan du vælge en af ​​lydoptagelsesmetoderne fra appen:

  • Mic: Optager kun lyd fra den eksterne mikrofon.
  • Intern lyd: Optager lyd fra både intern lyd og ekstern mikrofon. Dette bekræftes at arbejde på ikke-rodfæstede OnePlus-, Xiaomi- og Moto-enheder.
  • Intern lyd (systemapp, R_Submix): Dette optager kun intern lyd, men din enhed skal være rodfæstet, og du skal installere et Magisk-modul.
 3. For kun at bruge intern lyd skal du starte Magisk Manager og installer dette modul.
 4. Genstart din enhed, og den skal fungere.

Metode 2: Internt lyd-plugin

Denne metode fungerer kun rodfæstede enheder. Det må ikke arbejde på Android 9 Pie-enheder, da Google ændrede et par ting for at blokere "opkaldsoptagere" (dræber f.eks. apps baggrundsaktivitet).

1. Installer appen Intern lydplugin fra Play Butik.

2. Start og aktiver den, og genstart derefter din enhed.

Metode 3: App Systemizer + internt lyd-plugin

 1. Denne metode kræver, at du har rodfæstet enheden med “Magisk“.
 2. Installer App Systemizer-modul fra Magisk's modulrepos og genstart din enhed.
 3. Installer det interne lyd-plugin fra Play Store.
 4. Installere en terminalemulator, som denne. Andre gode alternativer er Termux og Material Terminal.
 5. Start dit terminalemulatorog give det rod tilladelser.
 6. Indtast følgende linjer i terminalen:
  Su Systemize
 7. Vælg derefter “Systemiser installerede apps”, Og skriv
  com.mobzapp.internalaudioplugin
 8. Vælg “Priv-app”Og genstart din telefon.
 9. Du kan nu optage din skærm med intern lyd ved hjælp af en app som RecMe, eller du kan streame med intern lyd ved hjælp af ScreenStream. Selvfølgelig skal du indstille intern lyd som kilde.

Fejlfindingsmetode 3: 'Enheden er ikke kompatibel'

Hvis du støder på fejlen "Enhed er ikke kompatibel", efter at du har fulgt vores trin til metode 3, og prøver at vælge intern lyd, her er en midlertidig løsning.

 1. Prøv at følge alle trinene undtagen appen systemiserende del.
 2. Når du har aktiveret lyd-pluginet og konfigureret lydkilden til kun at være intern, med det samme start RecMe-appen. Så på din "Seneste apps" -liste skal den følge det interne lydplugin> RecMe. Start nu optagelsen, og det skal fungere.

Desværre tilføjede Google nogle metoder til at blokere intern lydoptagelse i Android 9 Pie, så hvis du er på den version af Android, kan appaktiviteten automatisk blive dræbt efter en tid af Android-systemet. Den eneste løsning i øjeblikket er at nedgradere til en lavere Android-version.

Metode 4: Andre muligheder

Der er andre applikationer / muligheder, som kan bruges til at optage skærm med den interne lyd, men disse kan variere fra enhed til enhed, og du bliver nødt til at grave dybere for at få det til at fungere for din specifikke enhed. Bemærk, at disse applikationer er fra tredjepart og kan også være forskellige i funktionalitet.

 1. Hvis du bruger Android 10+, er ADV Screen Recorder en af ​​de første apps, der tilføjer intern lydoptagelse på Android ved hjælp af ny google API. Du kan bruge den til at optage din skærm med intern lyd.
 2. Du kan bruge Screen Recorder-No Ads.
 3. Du kan bruge Mobizen Screen Recorder - Record, Capture, Edit. Selvom denne app fungerer bedst med Samsung, LG og Huawei (har forskellige versioner af appen til disse modeller). Men brugere med andre modeller / mærker har også rapporteret, at de fungerer for dem.
 4. Du kan bruge enhver Android-emulator og optage intern lyd på din pc.
Mærker android android lyd android root
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found