Vejledninger

Sådan oprettes hurtigt en TeamSpeak 3-server

TeamSpeak er en applikation udviklet til lydkommunikation mellem flere brugere med det samme. Det følger analogien med et konferenceopkald med en administrator (som er vært for serveren) og brugere (der opretter forbindelse til serveren). De vigtigste brugere af TeamSpeak er spillere, der kan lide at chatte, mens de spiller spil sammen.

For at spillere kan bruge TeamSpeak, skal en person være vært for en server på sin maskine, som andre kan oprette forbindelse til. Det kan virke skræmmende eller vanskeligt, men det er det ikke. Du kan få din server til at køre på ingen tid, da du har en aktiv internetforbindelse sammen med en administratorkonto på din maskine. Følg nedenstående trin:

Hvordan oprettes en TeamSpeak 3-server?

Oprettelse af en TeamSpeak 3-server består af forskellige trin. Her er de anført i rækkefølge:

 • Download af applikationen på din computer og installere den.
 • Start serveren på din computer og sørg for, at den kører.
 • Aktiver Portvideresendelse på din computer ved hjælp af standardgatewayen.
 • Log på til din server og indstil en adgangskode.
 • Opret forbindelse til serveren og deltage i opkaldet.

Ret simpelt, ikke? Her er nedenstående trin i detaljer.

 1. Først finder vi ud af din version af Windows, så vi kan installere serverklienten i overensstemmelse hermed. Højreklik på Windows-ikonet, og vælg System.

 1. Nu under Enhedsspecifikationer, bemærk din version af Windows. Det vil enten være 64-bit eller 32-bit.

 1. Når du har noteret din version af Windows, naviger til det officielle websted for TeamSpeak og download dets serverklient på din computer i henhold til den version af driften, som vi lige har fundet ud af.

 1. Efter download af serveren og udpakning skal du åbne dens applikation. Når applikationen er startet, vil du se dine loginoplysninger til serveren sammen med et serveradmin-token. Kopi alle disse felter til en tom notesblok. Dette er et vigtigt skridt, da vi har brug for disse detaljer senere.

 1. Nu vil du se et TeamSpeak-ikon køre på din proceslinje. Dette betyder, at TeamSpeak-serveren nu kører.
 2. Tryk på Windows + R, skriv “ipconfig”I dialogboksen, og tryk på Enter. Når alle dine netværksoplysninger vises, skal du kopiere din standard gateway og indsæt adressen i din browser.

 1. Vi får adgang til din routers side, så vi kan konfigurere portvideresendelse til TeamSpeak. Når du har åbnet routersiden ved hjælp af standardgatewayen,
 2. Når du er på routerens administratorside, skal du åbne siden for portvideresendelse. Menuen vil være forskellig efter forskellige producenter.

 1. Gå nu tilbage til kommandoprompten, som vi åbnede i de tidligere trin, og kopier IPv4-adressen. Naviger tilbage til portvideresendelsesvinduet, og indtast følgende poster:
Navn: TS Start-port: 9987 Afslutningsport: 9987 IP-adresse: 192.168.0.8 (Din IPv4-adresse)
Navn: TS1 Startport: 30033 Afslutningsport: 30033 IP-adresse: 192.168.0.8 (Din IPv4-adresse)
Navn: TS2 Startport: 10011 Afslutningsport: 10011 IP-adresse: 192.168.0.8 (Din IPv4-adresse)

Bemærk: Det er vigtigt, at du har den korrekte IP-adresse i din portvideresendelsestabel. IPv4 ændres hele tiden, og hvis det sker, skal du sørge for at udskifte den nye adresse her.

 1. Åbn nu din webbrowser og skriv “IP”I dialogboksen, og tryk på Enter. IP'en, der vises her, er din offentlig IP. Sørg for, at du kun kommunikerer denne IP til udvalgte personer, der kun vil deltage i serveren.

 1. Start TeamSpeak, og klik Forbindelser> Opret forbindelse. Indtast nu din Offentlig IP-adresse som vi lige har kopieret til serveradressen. Du kan også indstille dit kaldenavn her. Trykke Opret forbindelse.

 1. Nu bliver du bedt om at indtaste din Privilege-nøgle, som vi lige har noteret. Indsæt det her, og tryk på Okay.

 1. Højreklik på din TeamSpeak-server, og vælg Rediger virtuel server. Her kan du ændre serverens indstillinger og endda tilføje en adgangskode, hvis det er nødvendigt. Skift navn, ikonerne for brugeren osv.

 1. Din server er nu i gang. Andre medlemmer af dit parti kan slutte sig til serveren ved den givne IP og chatte. Sørg for, at du har en aktiv internetforbindelse, og hold øje med, hvis din IPv4 ændres.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found