Vejledninger

Fix: Google Chrome bruger for meget hukommelse

Google Chrome er utvivlsomt en af ​​de bedste browsere rundt med sin brugervenlige grænseflade og hurtige indlæsningshastigheder. Browseren blev først frigivet i 2008 til Windows og senere portet til andre operativsystemer. I nogle tilfælde blev browseren rapporteret at bruge meget hukommelse. Dette problem vedvarer uanset antallet af åbne faner i browseren. Browserens ydeevne bliver træg på grund af dette problem, og visse forsinkelser kan ses, mens resultaterne indlæses.

Hvad forårsager hukommelsesforbruget i Google Chrome?

Efter at have modtaget mange rapporter fra brugerne om problemet undersøgte vi sagen og udarbejdede en liste over løsninger, hvorefter dette problem kan løses. Vi undersøgte også årsagen til problemet og kom op med en liste over synder, der udløste problemet.

 • Udvidelser:Hvis du bruger udvidelser i browseren, er det muligt, at de muligvis øger hukommelsen for browseren, fordi alle udvidelser kræver yderligere ressourcer for at fungere. Nogle gange, når du besøger bestemte websteder, downloades ondsindede udvidelser og installeres automatisk i browseren, hvis der ikke er nogen firewall / antivirus, der fungerer på computeren.
 • Deaktiveret hardwareacceleration:Der er ofte bestemt flash-indhold tilgængeligt på næsten alle websteder. For det meste er der reklamer for dette flashindhold, og de indlæses ved siden af ​​webstedet. Dette kan tjene som en belastning på computerens processor og på hukommelsen. Men hardwareaccelerationsfunktionen omdirigerer denne belastning til det dedikerede grafikkort, der er installeret på din computer, og reducerer derfor belastningen på processoren og hukommelsen.
 • Overdreven faner:Hvis der er mange faner åbnet på systemet, og på hver fane indlæses et andet websted, kan det øge hukommelsesfanen, fordi selvom fanerne er minimeret, eller browseren er minimeret, opdateres disse websteder stadig og forbliver indlæst inde i tilfældigt få adgang til hukommelse.
 • Forældet ansøgning:I hver opdatering til Google Chrome-applikationen leverer udviklerne flere fejlrettelser og øger softwarens stabilitet. Dette giver brugerne en jævnere oplevelse, derfor anbefales det at kontrollere, om applikationen er opdateret til den nyeste version.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, går vi videre mod løsningerne. Sørg for at følge den rækkefølge, som disse løsninger er anført i, for at undgå konflikter.

Bemærk:Inden du fortsætter med løsningerne, skal du prøve at lukke nogle af dine faner og se, om brugen bliver bedre.

Løsning 1: Deaktivering af udvidelser

 Hvis du bruger udvidelser i browseren, er det muligt, at de muligvis øger hukommelsen for browseren, fordi alle udvidelser kræver yderligere ressourcer for at fungere. Derfor deaktiverer vi i dette trin udvidelserne for at sikre, at de ikke forårsager den enorme hukommelse. For det:

 1. Sørg for at gøre det helt genstart din browser.
 2. Klik på menuknappen i øverste højre hjørne, og vælg “Indstillinger" mulighed.
 3. Inde i indstillingsmuligheden skal du klikke på “Menu”Mulighed på øverst til venstrehjørne.
 4. Rul ned til bunden af ​​listen og klik på "Udvidelser" mulighed.
 5. Dette vil åben listen over udvidelser i en ny fane, skal du sørge for at deaktiveralle af dem ved klikke på den "Deaktiver”-Knappen.
 6. Genstart det browser og kontrollere for at se om problemet fortsætter.

Løsning 2: Aktivering af hardwareacceleration

Funktionen til hardwareacceleration omdirigerer belastningen til det dedikerede grafikkort, der er installeret på din computer, og reducerer derfor belastningen på processoren og hukommelsen. Derfor vil vi i dette trin tænde for "Hardware Acceleration" -funktionen i browseren. For det:

 1. Klik på “Menu”Knappen øverst ret af vinduet.
 2. Vælg det "Indstillinger”Mulighed fra listen.
 3. Rul ned og klik på den "Fremskreden" mulighed.
 4. Dette åbner de avancerede indstillinger, rul nu ned til “System" overskrift.
 5. Sørg for, at “HardwareAcceleration”Mulighed er aktiveret.
 6. Nu genstart ansøgningen og kontrollere for at se om problemet fortsætter.

Bemærk:Hardwareaccelerationsfunktionen er kun nyttig, hvis der er et dedikeret grafikkort installeret i browseren, hvis der ikke er noget dedikeret grafikkort, anbefales det at holde funktionen deaktiveret for at undgå konflikter.

Løsning 3: Opdatering af Google Chrome

I hver opdatering af Google Chrome-applikationen leverer udviklerne flere fejlrettelser og øger softwarens stabilitet. Dette giver brugerne en jævnere oplevelse, derfor anbefales det at kontrollere, om applikationen er opdateret til den nyeste version. I dette trin vil vi tjekke for opdateringer til softwaren til det:

 1. Åben google chrome-applikationen og naviger til startsiden.
 2. Skriv “krom: // hjælp”I adresse bar og tryk gå ind.
 3. Chrome vil nu automatisk kontrolleretilopdateringer og begynder at Hent opdateringer, hvis de er tilgængelige.
 4. Når opdateringen er downloadet, beder den dig om det genstart browseren for at anvende den, skal du klikke på “Genstart" mulighed.
 5. Nu bliver Chrome-applikationen automatisk opdateret og genstartet, kontrollere for at se, om problemet fortsætter.