Vejledninger

Fix: Roku fejlkode 003

Brugere oplever fejlkoden 003, mens de bruger Roku, fordi enheden ikke er i stand til at opdatere software, selvom den er forbundet til internettet. I nogle tilfælde henviser fejl 003 også til den situation, hvor du ikke er i stand til at oprette forbindelse til flere kanaler ved hjælp af en internetforbindelse. Der er to hovedårsager til, at du ikke kan opdatere din Roku-enhed; enten serverne i backend er nede / undergår vedligeholdelse, eller Roku har svært ved at etablere en forbindelse til netværket. Dette kan ske, selvom du får vist, at du har forbindelse til internettet korrekt.

For de brugere, der ikke ved, hvad Roku er, er det en type streaming-afspiller, der giver brugerne mulighed for at se tv og få adgang til adskilligt indhold. Den har gratis indhold, som du kan se uden beregning, men ud over de konventionelle kanaler er denne platform kendt for at levere kvalitetsindhold til en lavere pris.

Hvad forårsager Roku Error Code 003?

Fejlkode 003 lader dig ikke opdatere Roku og har for det meste at gøre med internetforbindelsen til din trådløse router. I detaljer er nogle af grundene til, at denne fejl kan opstå:

  • Der er et problem med protokoller til netværkssikkerhed. Dette burde ikke være tilfældet ideelt, fordi sikkerhedsprotokoller er noget, som ingen enhed har problemer med. Men desværre er Roku ikke glad for AES-protokollen.
  • Roku gennemgår serverproblemer ved deres backend. Dette har været meget almindeligt tidligere.
  • Det er din enhed ikke opdateret til den nyeste version. Roku-teamet frigiver flere opdateringer over en tidsperiode for enten at tilføje nye funktioner eller fjerne problemer.

Inden du går videre med implementeringen af ​​løsningerne, skal du sørge for at have en god internetforbindelse til rådighed, hvilket er uden begrænsning af nogen proxyer eller firewalls.

Løsning 1: Kontrol af Roku-serverstatus

Før vi går videre til at ændre dine netværksindstillinger, er det klogt at kontrollere, om Roku gennemgår problemer i sin backend med serverne. Hvis serverne er nede eller undergår vedligeholdelse, er der intet du kan gøre, der får dig til at oprette forbindelse.

Du kan tjekke forskellige relaterede fora og internettet for at se, om andre brugere heller ikke er i stand til at oprette forbindelse. Hvis du ser en tendens, betyder det sandsynligvis, at der er noget problem med Roku-servere. I dette tilfælde skal du vente, indtil tjenesterne frigives, og prøv at oprette forbindelse igen.

Løsning 2: Ændring af netværkssikkerhedsprotokol

Som tidligere nævnt er Roku ikke glad for AES-protokoller implementeret i netværkssikkerheden. Der var flere tilfælde, hvor Roku nægtede at opdatere / oprette forbindelse bare på grund af den type protokol, der blev brugt i netværket. Vi kan prøve at ændre protokollen og se, om dette løser problemet. Sørg for at ændre dit netværks sikkerhedsindstillinger på egen risiko.

  1. Åbn routerens indstillinger, og åbn dens IP-adresse for indstillinger. Denne adresse findes for det meste bag på routeren eller findes i dens dokumentation. Det er noget som '192.168.8.1'.
  2. Når du er i indstillinger, skal du navigere til Trådløs eller Sikkerhed og sørg for, at sikkerhedstilstanden ikke er indstillet som AES på nogen måde. Det kan være WPAK2-PSK (TKIP).
  1. Når du har ændret sikkerhedsmetoden, kan du prøve at oprette forbindelse fra din Roku til netværket med de nye indstillinger implementeret. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 3: Brug af Ethernet-kapacitet

Nogle Roku-enheder har funktionen til at oprette forbindelse til netværket ved hjælp af både trådløst og kabelforbundet. Hvis du prøver at oprette forbindelse trådløst og opdatere, kan du skifte til kablet og derefter prøve at oprette forbindelse igen. Du kan slutte den ene ende af ledningen til routeren og den anden til Roku. Bare sørg for, at din router fungerer som forventet.

Du skal bruge en LAN-ledning til at forbinde Roku med din router. Normalt indeholder hver router en LAN-ledning i emballagen. Tilslut bare ledningerne i porte i dem begge, og kontroller, om fejlmeddelelsen er løst.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found