Vejledninger

Fix: Directory er ikke tom Fejl 0x80070091

Et antal Windows-brugere har identificeret en Windows-fejl “0x80070091 - Mappen er ikke tom”, mens de prøver at slette en mappe. Andre brugere med den samme fejl stødte på dette under overførsel af filer fra et eksternt drev eller under sikkerhedskopiering eller forestil dig. Denne fejl findes på Windows 7-pc'er til Windows 10.

Det er klart, hvad problemet er nøjagtigt, men det skyldes sandsynligvis beskadigede sektorer på det eksterne drev eller beskadigede filer, der ikke kan slettes. I denne artikel vil vi give kendte rettelser til denne fejl ved at rette fejl på disken ved hjælp af værktøjet chkdsk og derefter give en løsning til at slette mapper, der ikke slettes.

Metode 1: Kørsel af chkdsk Utility

 1. Klik på Start-knappen, skriv cmd, højreklik på cmd-værktøjet, og vælg Kør som administrator. Dette åbner Windows kommandolinjeværktøj. Giv UAC-adgang, hvis du bliver bedt om det.
 2. Inden du gør det, skal du finde det eksterne drev, du har problemer med, og identificere det drevbogstav. Du kan gøre dette ved at trykke på Windows + E-tasterne for at åbne Denne computer / Denne pc.
 3. Skriv følgende kommando i kommandoprompten, og tryk på enter.

  chkdsk / f / r Z:

  Hvor Z: er navnet på dit eksterne drevbogstav.

 4. Trykke Y og så Gå ind når du bliver bedt om at spørge disken ved næste genstart.
 5. Luk alle dine applikationer, og genstart computeren. Vent mens din disk er tjekket og repareret. Dit problem skal løses, når din pc er online igen. Prøv at kopiere igen for at se, om problemet blev løst.

Metode 2: Løsninger

Vi ser på to løsninger, der tilføjer en excel-fil i problemmappen og derefter sletter den mappe og også forud for navnet på problemmappen med en! underskrive og derefter slette mappen.

Løsning 1

 1. Opret en ny Excel-fil i mappen, der ikke kan slettes.

 2. Vælg den problematiske mappe, og tryk på Del- eller Shift + Del-tasterne.

Løsning 2

 1. Højreklik på den problematiske mappe, og klik på omdøb. Tilføj ! til begyndelsen af ​​mappenavnet.

 2. Vælg den mappe, og tryk på Del- eller Shift + Del-tasterne.