Vejledninger

Fix: Ukendt fejlkode under installation: -24

Google Play Butik er notorisk kendt for regelmæssigt at vise en horde af forskellige fejlmeddelelser og koder, når Android-brugere prøver at installere apps. Hver af disse fejlmeddelelser har en anden årsag, og en af ​​de mest mystiske af disse fejlmeddelelser er “Ukendt fejlkode under installationen: -24”Besked.

'Fejlkode -24' forårsages, når en applikation fjernes fra en Android-enhed (enten af ​​brugeren på grund af ændringer i operativsystemet, f.eks. Softwareopdateringer eller på grund af ukendte årsager), men data vedrørende det er efterladt. Derudover er applikationer i nogle tilfælde forsvundet sporløst, selvom de ikke er blevet manipuleret med af brugeren, og brugeren får Fejlkode -24-beskeden, når han prøver at geninstallere applikationerne. Mens den materielle del af appen afinstalleres i sådanne tilfælde, forbliver datadelen af ​​appen bundet til enhedens lager.

Når en bruger forsøger at geninstallere de applikationer, der var blevet fjernet, skriver Play Store ikke de data, de efterlod, og viser derfor Fejlkode -24. Følgende er to metoder, der har vist sig at være i stand til at slippe af med fejlkoden -24-problemet:

Metode 1 (for ikke-rootede brugere):

  1. Brug en indbygget eller downloadet File Manager til at få adgang til telefonens interne lager.
  2. Åbn mappen 'Android' efterfulgt af undermappen 'data', der er placeret indeni.
  3. Se efter mapper, der indeholder data vedrørende de applikationer, der viser Fejlkode -24. For eksempel har mappen til data, der vedrører Whatsapp-applikationen, passende navn 'com.whatsapp'.
  4. Slet mappen.
  5. Installer det program, som mappen tilhørte, og Play Butik skulle ikke længere vise Fejlkode -24.

Metode 2 (for rodfæstede brugere):

  1. Gå til Indstillinger.
  2. Åbn afsnittet 'Apps' i indstillingerne eller 'Application Manager'.
  3. Se efter og vælg Download Manager-applikationen. Det søger, at det på Android-enheder, der er rodfæstet, er Download Manager, der får en enhed til at vise Fejlkode -24, og lidt tinkering med Download Manager-appen kan aktivt løse problemet.
  4. Tryk på 'Ryd data', vent på, at appens data bliver ryddet, og prøv at installere de apps, du ikke havde succes med at installere på grund af Fejlkode -24.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found