Vejledninger

Fix: "system32 config systemprofile Desktop" henviser til en placering, der ikke er tilgængelig

Du loggede på dit Windows-system, og dit skrivebord er helt tomt, og du synes ikke at kunne finde nogen data, du tidligere havde på dit skrivebord? Følgende fejl dukker op i stedet for at lade dig forbløffet og uklart hvad du skal gøre“… System32 \ config \ systemprofile \ Desktop” henviser til en placering, der ikke er tilgængelig Det kan være på en harddisk på denne computer eller på et netværk. Kontroller, at disken er korrekt isat, eller at du har forbindelse til internettet eller dit netværk, og prøv derefter igen. Hvis den stadig ikke kan findes, er oplysningerne muligvis flyttet til en anden placering. ”, Så er du ikke alene.

Denne fejl opstår normalt, når en korrupt vinduesopdatering bliver installeret på din computer, eller når dit system brækkede brat. Årsagen kan være så enkel som forkert placeringssti til så store som korrupte systemfiler. Hvis det er simpelt genstart ikke har løst dit problem, så følg denne vejledning for at få dit skrivebord og dets data tilbage, som det var.

Løsning 1: Reparer korrupte systemfiler

Download og kør Restoro for at scanne og gendanne korrupte og manglende filer fra herNår du er færdig, fortsæt med nedenstående metoder. Det er vigtigt at sikre, at alle systemfiler er intakte og ikke korrupte, inden du fortsætter med nedenstående metoder.

Løsning 2: Genstart Windows Stifinder

Nogle gange udløses fejlen, hvis Windows Stifinder ikke fungerer korrekt. Derfor genstarter vi Windows Explorer i dette trin efter at have afsluttet det fuldstændigt. For det:

 1. TrykkeWindows” + “x”Taster samtidigt.
 2. VælgJobliste”Fra listen og klik på fanen processer.
 3. Rul og Vælg det "WindowsExplorer”Mulighed fra listen.
 4. Højreklik på det, og klik derefter på "EndeOpgave" for at afslutte den.
 5. Hold markøren markøren til “Fil”Og klik på "LøbNyOpgave“.
 6. Type i “Explorer.exe”Og tryk“Gå ind“.
 7. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 3: Nulstil skrivebordets placering

Dit operativsystem er muligvis ikke i stand til at linke dit skrivebord til dets standardplacering.

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Skriv i dialogboksen Kør

C: \ Brugere

Åbn mappen med din brugernavn. Der vil være en mappe med navnet Desktop. Retklik på det og klik Ejendomme.

Klik på Beliggenhed fanen. Nu klik knappen "Gendan standard" og klik OkayTæt alle vinduer og genstart dit system.

Hvis det ikke fungerede, kan vi ændre dets placering igennem register også.

Trykke Windows-tast + R. Type regedit og tryk på Gå ind. Klik på Ja hvis en UAC advarsel vises.

I venstrerude, Klik på HKEY_CURRENT_USER til udvidedet. Nu klikSoftware under det. Tilsvarende navigere til Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ User Shell-mapper.

Sørge for at BrugerSkalMapper er fremhævet og i venstrerudedobbeltklik derefter på Desktop. Sørg for under Værdidata: værdien er enten % USERPROFILE% \ Desktop eller C: \ Brugere \% USERNAME% \ Desktop er værdien. Klik på OK. Luk registreringseditoren. Og genstart dit system, og kontroller, om dit problem er løst.

Hvis ikke, gå videre til næste metode.

Løsning 4: Flyt profilens indhold tilbage til dets placering

Trykke Windows-tast + E for at åbne filudforsker. Kopi % windir% \ system32 \ config \ systemprofile \ og klik på adressebar ovenfor for at gøre det redigerbart nu sæt ind den sti, du kopierede. Trykke Gå ind at gå til stien.

En mappe åbnes. Nu slet mappen med navnet ”Desktop”Der. Hvis du ser en fejl nægtet adgang, skal du tage ejendomsret af systemprofil mappen først ved at følge Opløsning5 på vores guide på dette link og derefter slet det.

Hold Windows-tasten nede, og tryk på E. Åben C: køre. Der vil være en mappe med navnet Brugere. Åben det. Åben din konto mappe. Dette vil være dit brugernavn / navn.

Nu kan du se en mappe med navnet Desktop. Denne mappe indeholder hele dit skrivebords data, du tidligere havde. Hvis du har to skrivebordsmapper, skal du åbne hver og slette den skrivebordsmappe, der er tom eller har forkerte filer, som ikke skal være der.

På samme måde, hvis du kan se flere duplikatmapper, skal du slette den mappe, der har filer, som den ikke skal have eller er tom.

Nu retklik på den resterende Desktop-mappe, og klik på kopi.

Gå tilbage til % windir% \ system32 \ config \ systemprofile \ og sæt ind skrivebordsmappen der.

Nu genstart dit system, og kontroller, om dit system er tilbage til det normale. Hvis ikke, skal du oprette en ny konto og flytte dine gamle data til den. Gå til den næste løsning for at gøre det.

Løsning 5: Opret en ny brugerprofil

I denne løsning opretter vi en ny konto og migrerer dine gamle data til den. Dette kan automatisk rette korrupte stier i registreringsdatabasen.

Klik på Start og skrivcmd,Højreklikcmdog vælgKør som administrator.Skriv og udfør følgende to kommandoer i kommandoprompten:

netbruger / tilføj brugernavn her adgangskode her net lokalgruppeadministratorer brugernavn her / tilføj

Dette fungerer kun for lokale konti. MEN du kan skifte din konto til Microsoft, hvis du ønsker det på Windows 8/10 ved hjælp af en hvilken som helst app fra Windows Store (der vil bede dig om at logge på Microsoft-kontoen). Dette er valgfrit. Kopier derefter dine data fra den korrupte / forrige profil ved at følge disse trin:

 1. Hold Windows-tasten nede, og tryk på E for at åbne Windows Explorer.
 2. Til Windows 7, klik Organisere i øverste venstre hjørne, derefter Mappe- og søgemuligheder.
 3. Klik på Udsigt fanen. Klik for at vælge Vis skjulte filer, mapper og drev.
 4. Fjern markeringen feltet ved at klikke på det ud for Skjul beskyttede operativsystemfiler.
 5. Bekræfte advarslen, og klik derefter på Okay og tætalle vinduer.
 6. Til Windows 8 og 10, Klik på Udsigt fanen, og klik på Muligheder i højre hjørne.
 7. Klik på Udsigt Tab, Klik for at vælge Vis skjulte filer, mapper og drev.
 8. Fjern markeringen feltet ved at klikke på det ud for Skjul beskyttede operativsystemfiler.
 9. Bekræfte advarslen, og klik derefter på Okay og tætalle vinduer.
 10. Naviger til C: drev> Brugere> Old_Profile hvor C: er køre hvor din Windows er installeret og Old_Profile er din gamle Windows-kontos navn.
 11. Kopier nu alle filer og mapper her undtagen Ntuser.dat, Ntuser.dat.log og Ntuser.ini.
 12. Nu til C: drev \ Brugere \ Ny_Profil hvor New_Profile er din den nye kontos navn du lige har oprettet. sæt ind det kopierede indhold her.
 13. Når du først er sikker på, at alle dine data er flyttet til den nye konto, kan du slette den gamle konto ved at gå til Tilføj eller fjern brugerkonti igen i Kontrolpanel.
 14. Dit problem burde være væk nu. Hvis ikke, lad os vide din nøjagtige situation i kommentarfeltet nedenfor.
Tagplacering er ikke tilgængelig
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found